- 5 Ekim 2011
- 5.035
- 4.403
- 248
Siz katlanıyorsunuz belli eleştiriye:) cevapda vermemişsiniz:) ya sizinle ilgisi olmayan bir öfke benimki, çocuğumu günde 10 dk 20 dk yürütece koyduğum için ilgisiz anne oldum bravoözgüvensizim demek hakıkımda başka teşhisleriniz var mı?
İspatlanmış bir şey mi bu milyonlarca insan bunu kullanıyor yeni bir şey değil bu, zararsız olduğunu söyleyenlerde var o zaman ne olacak, ayrıca doktorlarımıza sorduk kullanmayın diyen olmadı.
Teşhislere devam
Hey Allah'ım işaretlediğim yer için söylüyorum çılgın bir bebek büyüttüm herkes yapabilir bu nasıl bir anlayış yürüteç kullandık diye beceriksiz mi olduk sizleride takdir eden olmadı heralde bebek yetiştirme konusunda gelip burada kendinizi övüyorsun, nedir bu yürüteç kullandık diye yapılan eleştiri pes! Bende çocuğumla çok güzel kaliteli vakit geçiriyorum montessori yöntemini uyguluyorum, yemek yaparken çocuğumu yürütece koyduğum için epey ilgisiz bir anne olmuşumda haberim yokmuş, yemek kültürüde önemli çocuk için bunu da biliyorsunuzdur eminim süper annelersiniz, düzenli yemek pişmesi saatinde sofra kurulması çocuğun bunu görerek büyümeside çok önemli.
Not: Benim oğlumda canımda çok hareketli 3 aylıkken dönen 6 aylıkken emekleyen 9 aylıkken sıralayan 15 aylıkken yürüyen bir çocuk, bir kere olsun ev kazası yaşamadık hamdolsun, yürüteçde dahil buna bir kere düşmedi sarkmadı üstüne bir şey çekmedi.Çünkü hep gözüm üstünde oldu.
ne kadar alıngan ve saldırgan bir tavrınız var hayrete düştüm şu an..
ben ne övündüm ne de size beceriksiz dedim..
emekleyen bebekler hele hareketli iseler onları oyalamak daha az yorulup daha güzel zaman geçirmek için tavsiyelerde bulundum sadece..
tamamen iyi niyetle..
çılgın bebek büyüttüm derken çok zorlandım ama yürüteç riskini almadan da oluyor yani riske gerek yok arkadaşlar demek istedim..
yürüteç kullanan kendiçocuğuna kullanıyor niye kızayım kendi kararıdır annenin diye de eklemiştim..
ilgisiz demedim.. hatta yürüteç kullanan anneler hakkında hiçbirşey demedim..
hareketliçocukla nasıl başaçıkmaya çalıştığımın örneklerini vermem ve evet ZARARLI olabilen yürüteci kullanmadığımı söylemem sizi bu kadar kızdırıyorsa hatta okuduklarınızı çarpıtmanıza sebep oluyorsa kusuruma bakmayın.