Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Oğlum artist oldu!!

bişey değil cnm gerçekten çok güzel bende ilk başlarda heveslendim hepsinden yaptım:)))

gencizacım bu arada kızın pek hoş olmuşş :)))

zinelida resimler gerçekten çok hoş.hele kara kalem olana bayıldım.sana zahmet olacak ama banada yazarsan adresi sevinirim.

tskler canim ben bunu biliyordum ama yapamamistim sayfayi kaybettiydim cok tskler
ne guzel oldu vallahi

oyyyyyy maşallah sanaaa yakışıklıııı erkekk seniii

Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin...

allah nazarlardan saklasın kuzu bahtı yolu hep acık olsun.canım benımde 3üz yegenlerım war.adresı banada yazarsan bende yapmak ısterım.cok mercı fıstık.

zinedile o siteyi biliyorum bende kendiminkileri yapmıştım oğluşum hiç aklıma gelmedi kıss karakalem favorimdi...ama damatlık bulamadınmı kısss gelinlikle yaptın oğluşcuğu damatlıkla yap ekle bakimm..yakışıklıyı görmim bir daha...bir site daha varr hatırlarsam ondada yabancı artistlerin yerine koyabiliyorsunuz resimlerinizi onuda ben gönderimm....sevgilerr..

kızlar özeliniz kapalı açarsanız yollarım yasakmış çünküü çokl güzel olmuş teknologcumm maşallah onaa bende yapayımm anladık biz onu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…