Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aydan kurtarmissiniz. Konu sahibinin dilekçe hakkı yok sadece heyet raporu alıp , ram tarafından onaylaması lazım.Çocuğunuzun gelişim geriliği mental bir problemi mi var? Eğer sırf gezme tozma içinse yapmayın çocuğa bunu. Ama bir problem varsa da ram raporuyla ertelenebilir.
Benim oğlum 69 aylıktı. Ben dilekçe yazdım göndermek istemiyorum diye. Anaokuluna devam etti. 81 aylık başladı. Hiç sorun yaşamadık MaşAllah diyim de. Hatta ortaokula geçti bu sene.
Evet öyle oldu. Konu sahibine de söyledim RAM dan alın diye.Aydan kurtarmissiniz. Konu sahibinin dilekçe hakkı yok sadece heyet raporu alıp , ram tarafından onaylaması lazım.
Sağlıklı, herhangi bir sorunu olmayan çocuk için niye rapor alınsın? Kadın kendi rahatı düzeni bozulmasın diye çocuğu okula göndermek istemiyor.Evet öyle oldu. Konu sahibine de söyledim RAM dan alın diye.
Ben öyle bir şey mi demişim? Eğer bir gelişim geriliği ve mental bir sorun varsa dedim. Zaten uzmanlar inceliyor sorun varsa verir yoksa vermez.Sağlıklı, herhangi bir sorunu olmayan çocuk için niye rapor alınsın? Kadın kendi rahatı düzeni bozulmasın diye çocuğu okula göndermek istemiyor.