evet arkadaşım kan ilacı verilince benimkide toplamıştı hemen zaten üstünden çok geçmeden çıkmıştık..sen yinede yatağı hazır tut :)) bir hafta içinde çok güzel gelişmeler olacak :)
Çok güzel haberler bunlar nihalcım üzülme kan vermeleri normal bebekler küçük oldukları için çok çabuk kansız kalabiliyolar o önemli bi sorun değil önemli olan başka sıkıntısı olmasın beslenme,sindirememe,oksijen desteği gibi...
Allah bu sıkıntıyı çeken butun bebeklerımıze şifa veersin sizinde yardımcınınz olsun:Saruboceq:
benmde kuzenım 6aylık dogdu 2 -3 aya yakın küvezde kaldı . dogudugunda kalbı durmuştu ciğerleri gelişmemişti ve bunun gibi birsürü sorunu vardı. suanda 5 yaşında ve yürüyemiyor yere tam basamıyordu parmak uclarındaydı sureklı uzunca bir sure rehabilitasyona gitti ama pek bi faydasını görmedik. önceden desteksiz oturamıyordu bile ama 5-6 ay önce amelyat oldu şimdi tek basına oturuyor ayakları tam basıyor fakat onun dısında bır gelışme yok hala yürüyemiyor.bana kalırsa emeklemeye çok alıştıgı için yürümek de istemiyor sürekli emeklıyor. seneye anaokuluna baslaması gerek inşallah yürümeye baslar o zamana kadar ...
gizz, dilerim kuzeniniz en kısa zamanda sağlığına kavuşur...
kızlar yardım ne olur... oğlumun yanından geliyorum... 2. oda değil ağırlaştığı için 3.odaya alınmış.. ne olur dualarınızı eksik etmeyin.. kolum kanadım kırıldı... tam iyiyiz derken... enfeksiyon... lütfen allah rızası için dualarınızı esirgemeyin... tükendim bittim bugün... dün yavrum kucağımdaydı((( bugün dokunamadım bile... uyutuyorlar, beslenmeyi kesmişler ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?