• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Oğlum 51 gündür küvözde... Dua edin Ne olur...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
kızlar yardım ne olur... oğlumun yanından geliyorum... 2. oda değil ağırlaştığı için 3.odaya alınmış.. ne olur dualarınızı eksik etmeyin.. kolum kanadım kırıldı... tam iyiyiz derken... enfeksiyon... lütfen allah rızası için dualarınızı esirgemeyin... tükendim bittim bugün... dün yavrum kucağımdaydı :(((( bugün dokunamadım bile... uyutuyorlar, beslenmeyi kesmişler :(((

Nihalcim bebeğin çok güçlü bi bebek bunu da atlatır merak etme önemli olan zamanında tedavinin başlaması ki anladığım kadarıyla başlatmışlar.Sen mümkün olduğu kadar dik durmaya çalış ki o da senden güç alsın ve sütünü bol bol sağ...Dualarım seninle inşallah tez zamanda iyileşip kucağına gelirde bu sıkıntıları unutursun...

inşallah syuzan... diğer arkadaşlara da teşekkürler... ama 10 15 gündür sürekli beslenmesine girdiğim içni dün öyle görmek mahvetti beni... uyutuyorlar ve beslenmeyi kesmişler :((( dilerim atlatır rabbimin izniyle... senin bebeğin nasıl oldu... hala hud dan mı oksijen alıyor gelişmeler nasıl

Nihalciğim korkma benim oğlum efeksiyon kapmıştı tam 1 ay önce
antibiyotiğini yarın bitirecekler 20 günden fazla beslemediler ventülatöre bağlandı gitti geri geldi ama çok şükür toparlandi bu bebekler özel ve çok güçlü atlatacaklar tam tamına 3 aydır hastanede oğlum

Rabbim bebeklerinize şifalar versinn ... tez zamanda sağlıcakla evinize gelirsiniz inş...

allah hepiniznden razı olsun... rabbim tüm bebeklerimizi bizlere kavuştursun sağ salim... dua eden ellerimizi boş çevirmesin güzel allahım... kızlar syuzan, birce sizlerin bebekleri nasıl... iyi gelişmeler bekliyoruz hep birlikte...

canım benim oğlum beşiğe alındı şükürler olsun ama oksijen ihtiyacı azalsada devam ediyor
genel durumu iyi biraz zayıf lakin toparlanacağına inanıyorum bekliyorum hayırlısı olsun

canım benım bır anne olarak senı cok ıyı anlıyorum gebelıgımın son aylarında ben de sorunlar yasadım cok sukur hersey yolunda herkes sana uzulme dıyor ama ınsanın elınde olmuyor ıcı yanıyor olan anneye oluyor herkes uzuluyor ama anne kadar degıl dılerım bebegıne en kısa zamanda kavusur kollarının arasında uyutabılırsın allah sabır bebegıne acıl sıfalar versın sabret bol bol dua et kardesım

allah hepiniznden razı olsun... rabbim tüm bebeklerimizi bizlere kavuştursun sağ salim... dua eden ellerimizi boş çevirmesin güzel allahım... kızlar syuzan, birce sizlerin bebekleri nasıl... iyi gelişmeler bekliyoruz hep birlikte...

Şimdilik iyi gidiyoruz ama hastanede ne kadar daha kalır belli değil.Oral beslemeye çalışıyoruz alışık olmadığı için biraz zor alıyo ama yavaş yavaş alışıyo...Senin bebeğinin durumu nasıl oldu inşallah bügün iyi haberler alırız...

canım benim oğlum enfeksiyon tedavisi görüyor... beslenmesi kesildi.. inşallah atlatıcaktır... mubarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine rabbim evlatlarımıza şifa versin... bebeğinin oksijen durumu nasıl... oral beslenmeye bir kaç günde alışır... herşey iyi olacak...

nihalcim bebeklerimiz aynı mücadeleyi veriyır.inşlh seninki çabuk atlatır.benim bebeğime hastane dışından bir doktor gelicek bugün neden bu kadar uzun süredir atlatamadı diye.inşallah çabuk atlatırlar ve bu son sıkıntımız olur.sonra kucağımıza alıp evimize getirirz inşallah.Bu cuma günü hürmetine...İnan senin bebeğinede her zaman dua ediyorum,birceninde,diğer bebeklerede.Allahım şifa versin miniklerimize..

bende efsanecim bende... rabbim bebeklerimize şifa versin... bebişinden hayırlı haberler bekliyoruz... bizde şimdilik bir gelişme yok :((( tedavi sürecini bekliyoruz... inşallah atlatır oğlum.. bugün yine ropp kontrolumuz var...

oğlum enfeksiyon tedavisi görüyor... ve beslenme damar yoluyla muallim... bugün kanı ve idrarı tekrar alınmış.. ama sonucu yarın veya hafta başında öğnenebilicem.. ropp sonucunuda öğrenemedim henüz... rabbim hayırlı ve sağlıklı haberler almayı nasip etsin cümlemizin bebekleri için... ben de şifayı kapmışım... ve kötü üşütmüşüm.. o yüzden bugün özellikle gitmedim hastaneye... yaklaşmayayım bu halde...

o egepol hastanesi yokmu benimde başıma gelmeyen kalmadı onlar yüzünden bebeklerimi kaybettim:(

evet ekincim... malesef orası yüzünden ben ölümden döndüm... ve oğlumda 67 gündür hastanede yaşam mücadelesi veriyor...

canım benim oğlum enfeksiyon tedavisi görüyor... beslenmesi kesildi.. inşallah atlatıcaktır... mubarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine rabbim evlatlarımıza şifa versin... bebeğinin oksijen durumu nasıl... oral beslenmeye bir kaç günde alışır... herşey iyi olacak...

Nihalcım atlatır benim kızımda defalarca enfeksiyon atlattı sadece biraz sabır ve bol bol dua çok zor bi süreç biliyorum.Benim kızım enfeksiyon olduğu zaman doktora diyodum ki benim kızım güçlü ve bunu da atlatacak ve gerçekten de bir bilemedin iki hafta içinde toparlanıyodu ben inaniyorum bebeklerimiz bu kadar mücadele veriyosa bunda bi hayırlı sonuç vardır.Dualarım sizinle ve yoğun bakımdaki bütün bebeklerle.Allah bütün bebeklere şifa versin...

Nihalcım atlatır benim kızımda defalarca enfeksiyon atlattı sadece biraz sabır ve bol bol dua çok zor bi süreç biliyorum.Benim kızım enfeksiyon olduğu zaman doktora diyodum ki benim kızım güçlü ve bunu da atlatacak ve gerçekten de bir bilemedin iki hafta içinde toparlanıyodu ben inaniyorum bebeklerimiz bu kadar mücadele veriyosa bunda bi hayırlı sonuç vardır.Dualarım sizinle ve yoğun bakımdaki bütün bebeklerle.Allah bütün bebeklere şifa versin...

syuzan cım ben bütün hamileliğim boyunca takip ettim kk yı... fakat forum yazışmalarına katılmamıştım.. özellikle sana hiç kıyamıyorum... çünkü 8-9 ay çok zor bir süreçç... biz 67 gündür yatıyoruz... işe geliyorum, öğleyin işten hastaneye, hastaneden işe, akşamüzeri burdan eve... yorgunluk mu..!!! insan gocunmuyor ama zor oluyor... ilk bebeğin mi? dilerim rabbim aylardır gösterdiğin sabrın mükafatını verir sana... ve kızını sağ salim kucağına alır evine getirirsin... sen gösterdiğin sabırla hakikaten özel bir annesin.. kimi 50 gün kimi 3 ay kimi 5 ay... ama 8-9 ay çok sabır isteyen bir süreç... rabbim kuzucuğunu bekleyen ellerini boş çevirmesin...

rabbim oğlumu bana, efsane nin kızını annesine... bircenin bebeğini annesine... senin kızınıda sana bağışlasın... rabbim dua eden ellerimizi boş bırakmasın... cümle bebeklerimize acil şifalar versin...

oğlumda da nec var sanırım... net bir bilgi edinemedim... ve çok korkuyorum :((( kakasını yapamıyormuş, enfeksiyonumuz devam ediyor... vs.. vs... nöbetçi doktor pek bilgi vermek istemedi.. mecbur pazartesi veya salıyı bekliyicem... rabbim yüzümüze gülsün... elimiz kolumuz bağlı... keşke birşeyler yapabilsek onlar için... dilerim rabbim onlara tez zamanda sağlık sıhhat şifa verir... dua edin bizim için...

Back