• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Oğlum 51 gündür küvözde... Dua edin Ne olur...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
arkadaşlar hepinizden allah razı olsun... inşallah bu günleride atlatırız... dün oğlumun yanına gittim.. damardan beslenmeyi kesmişler... normal mamasına dönülmüş... enfeksiyon oranı düşmüş, geçmiş yani çok şükür rabbime... ama doktorumuz antibiyotiklerini bitirelim dedi... rop, bir gözde evre 1 var yine.. 15 gün sonraya kontrol yazmışlar... rabbim bircenin efsanenin syuzan ın, benim ve şifa bekleyen tüm bebeklerimizin yardımcısı olsun...

arkadaşlar günaydın... Oğlum işitme testini geçememiş :((( Bu konuda bilgisi olan varmı :((( Moralim çok bozuldu...

çok çok geçmiş olsun.Rabbim aci şifalar versin,meleğinizi size bağışlasın :Saruboceq:

arkadaşlar günaydın... Oğlum işitme testini geçememiş :((( Bu konuda bilgisi olan varmı :((( Moralim çok bozuldu...

moralini bozma canım benim oglumda geçemedi ama erken dogdugu için ğeç oluşuyormuş bize 2 kere yapıldı inşallah 3 . geçer allah yardımçımız olsun.

arkadaşlar iyi geceler... oğlumun yanında geldim akşamüzeri... galiba bizi 10-15 gün içinde taburcu edicekler... hem çok heyecanlıyım hemde korkuyorum... o kadar küçük ki... 1350-1400 gram gibi.. o kiloda evde nasıl bakılır... dua edin bizim için... hem büyük bir sevinç hemde endişe duyuyorum... şükür enfeksiyonu atlattık.. evre 1 ropumuz var ve işitme testini geçememişiz... rabbim şifamızı versin hayırlısıyla...

canım rop1, 1 aydan beri var.. kontrol ediliyor sürekli. inşallah lazere gerek kalmadan atlatırız... işitme testini geçemedik. hastaneden çıkınca kbb tekrar yapacakmış. umarım sorun çıkmaz... her zaman dua ediyorum. oğluma, birceye sana syuzan a hepimize...

canım rop1, 1 aydan beri var.. kontrol ediliyor sürekli. inşallah lazere gerek kalmadan atlatırız... işitme testini geçemedik. hastaneden çıkınca kbb tekrar yapacakmış. umarım sorun çıkmaz... her zaman dua ediyorum. oğluma, birceye sana syuzan a hepimize...

bende öyle canım Allah şifa versin.inşlh herşeyi atlatır.

arkadaşlar iyi geceler... oğlumun yanında geldim akşamüzeri... galiba bizi 10-15 gün içinde taburcu edicekler... hem çok heyecanlıyım hemde korkuyorum... o kadar küçük ki... 1350-1400 gram gibi.. o kiloda evde nasıl bakılır... dua edin bizim için... hem büyük bir sevinç hemde endişe duyuyorum... şükür enfeksiyonu atlattık.. evre 1 ropumuz var ve işitme testini geçememişiz... rabbim şifamızı versin hayırlısıyla...

Kilosundan sorun olsa çıkarmazlar üzülme yeterki sağlıklı olsun diğer sorunlarıda halolur inş

konuyu ilk bugün gördüm her bir mesajı kalbim yerinden zıplaya zıplaya okudum... buradaki ve dışarıdaki şifa bekleyen tüm yavrulara rabbim en kısa sürede şifa versin dualarım hepinizle, tüm bebekler ve tüm annelerle... :Saruboceq:

Çok geçmiş olsun zor günler geçirdiğin bugünlerde Allahım hayırlısıyla gülerek hastaneden çıkmanızı nasip etsin.Eminim bebeğin toparlanacak ve en kısa zamanda evine annesinin kucağına gelecek.Tüm kalbim ve dualarım sizinle meleğinle.

Nihal arkadaşım hiç korkma. Bizde geçen hafta bebeğimizi çıkardık. Bizde senin gibi nasıl bakıcaz diye korkuyorduk. Allah sabrını ve ücüne veriyor üzülme.

Bizde sorunlar yaşıyoruz:(

26 haftalık bebeğimiz 50 günlük mücadele sonrasında evimizdeyz;Yaşadığımız sorunlar..
Bu başlık bize ait Ana sayfada okuyabilirsiniz...

Back