biz hastaneden bayramdan önce çıktık
O zaman kesin karşılaşmısızdır canım.. biz 4 ağustosdan beri yatıyoruz.. kaç kilo ile taburcu oldunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz hastaneden bayramdan önce çıktık
sevgili nhal benim olumda küvezde kaldığı süre içersinde toplam 400 gr geriledi,ama çıktığında biraz anne sütü biraz mama toparladık hemen.kilo düşünmen gereken en son şey şu aşamada çünkü bir sağlık göstergesi değil..bu arada biberonla verilen mamamı yoksa senin sütünmü ?
kızlar rahim iç gelişme geriliğnden bahsediyorsunuz 2 hafta geriden geliyormuş bebekleriniz benim dogum yaptıgım kızım şuan allah uzun ömrünü versin 17 aylık 4 hafta geriden dogdu kiloso hep 2 hafta 3 hafta en son 4 hafta geriden geliyordu.2780 gram 39+3 dogum yaptım allaha şükürde saglıgıyda iyi.dr sen minyonsun eşinde minyon minyon olacak dedi.her şey normal dedi.bilmiyorum acaba sizin bebişlerde alınmadan bekleseydi tam dogum haftasına kadar ne olurdu.şidi yine hamileyim bebegim bir önceki kontrolde27 haftalıkta 2 hafta 5 gün gerideydi şimdik31 hafta i kontrolde 3 gün ilerde .
bilmiyorum drların teşhişleri çok farklı sizinkiler almış benim dr dogum haftasına kadar bekletti normal dedi eşinin ve senin yapına göre bir bebek dedi.ben 157 eşimde 170boyundayız..böyle durumlarda başka drlarada gözükmekte fayda var.allah bebeklerinizi size bagışlasın
canım bebegın nasıl ..........ne zaman cıkıcak bellımı.........ınşşşşş yakındır canım gelmesı
sımdı okudum ayy cok sukur oksıjen ıht yoksa artık tamamdır canım koılo almasını beklıcennnnnnnn ınşşşşşşşşşşbı ay ııcınde netlesır hersey ............cok guzel canım