Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nihal,, birce ,, efsane ,, ylmz ,,hepinizin bebeklerine ismini bilmedigim ,, sayamadigim tüm annelerin bebeklerine acil sifalar versin...benim gökcemde 24 haftalik 730 gr dogdu ciger gelistirici ignede olamadim aniden kanamam oldu 2,5 ay oksijen destegi aldi ,, 1 kalp ameliyati 2 bagirsak ameliyati oldu ,, her ameliyatta yavrum ölümlerden döndü .ben bittim zaten hergün sabah gittim hastaneye aksam geldim .... 5,5 ay hastanede kaldik 2 aydirda evdeyiz allaha sükür ,, ama unuttunmu deseniz hicbiseyi unutmadim yazdiklarinizi okurken tekrar tekrar yasadim ogünleri ,, aglaya aglaya okudum...rabbim sizleride kavustursun insallah yavrulariniza .. ama anlamadigim bisey var burda ben hergün istedigim kadar kalabiliodum bebegimin yaninda .. daha 800grdi kucagima aldim kanguru pozisyonunda ..bunun tedaviden daha önemli olduugnu söylüyodu doktorlar...ameliyatlardan 1 hatfa sonra yine verdiler...onalrin anne kokusuna ihtiyaci var olabildiignce yanlarinda kalmaya calisin...dualarim sizinle rabbim yardimciniz olsun....
lore özel yazamıyorum... 2. odadaydık.. mutlaka karşılaşmısızdır... siz ne zaman çıktınız hastaneden... telefon yazarsan bana özelden görüşmek isterim