-
- Konu Sahibi Fatosumm06
Bizimki net olarak sadece baba ve ver diyo onun dışında anlatmaya çalışıo ama biz söylediklerini anlamıyoruz işte tek korkum 4 -5 yaşına kadar sürmesigoturun benim oglumda 10 15 kelime tek biliyo anne baba bile demiyo ben goturdum psikyatriye bi sorunu yok dedi reklm tv klip izletmeyin 30 mayista iki yas gircek
Çok denedik cnm gündüzler az vermeye çalışıyorum ama vermezsekde uyumuyo ağlayarak kriz geçiriyo bizde kendi bıraksın dedik bizde tekiz evin içinde yaşadığımız yerde kimsemiz yok babamız hep çalışıo onunda etkisi oluyo 
Bizimki net olarak sadece baba ve ver diyo onun dışında anlatmaya çalışıo ama biz söylediklerini anlamıyoruz işte tek korkum 4 -5 yaşına kadar sürmesi
Amin cnm bizimkide solak ya ayrıca teknolojik alet manyağı vazgeçiremiyoruz evde en çok huzurumuz bu telefon için bozuluyo gördüğü an ağlıyo istiyo alana kadarda susmuyoayni korkular bizdede var sac diyorum ben o (aca) diyo ben kola diyorum o (do) diyo gunumuz sorunu dedi psikiyatri bize erkk cocuklarinda cok goruluyo bizm cocuk solak ondan sozel ifadesi gecikebilir dedi teknolojden uzak tutun dedi tv pc tel sizde bunlari yapin bazen geceleri uykum kaciyo bi sorun cikarmi diye allah yardimcimz olsun
böyle yorum yapmak size düşmezCocugu hirpalamamayi ogren sonra gelir gerisi.
Dusuncemi soyledim. Keza bana gore hirpamak da size dusmez, kimseye dusmez. Bir birey sonuctaböyle yorum yapmak size düşmez
Aynen valla çok hiperaktif sinirli ama ben sinirinin konuşamamasına bağlıyorum düşünsene biz bile anlatmak istediğimiz bişeyi anlatamasak sinirlwniyoruz bu kuzular napsın bizimki başlıyo auuuu auuuu demeye çok şey anlatıyo eliyle koluyla sonrada bağırıyo bakalım çarşamba psikoloğa randevu aldım ne dicek merak ediyorummsanki bnm oglumu anlatiyo gibisn bizdede durumlar ayni sinirli bi cocuk cokta hareketli
saçma sapan yorumlar yazmanız için açmadım konuyu . hırpaladım derken ne anlıyorsun aceba kafan basmıyo sanırım. böyle yorum yapmak sana düşmez ve seni de ilgilendirmez. o an gerçeken çok üzgün ve yardıma ihtiyacım olduğu için yazdım yardımcı olan arkadaşlar için ve özellikle özelden yorum yapıp bana desek olan herkese halden anlayan herkese tşk.ler. üzerine düşmeyen yorumları yapanları da bu konuya yorum yapmamaya davet ediyorum. çok bilmişlik yapanlar bu konu sizi ilgilendirmez haddiniz olmayacak kadar yorum yapmayın. allah sizi de bi anlık böyle bi imtihana tabi tutsun inşallah o zaman anlarsınız.7 mayısta konuyu açmışsın.. hırpalaman işe yaramış olacak ki!!!???!!! 15 mayısta yani 1 haftada ANNE demiş.. benim oğlum da konuşmuyor hırpalasam mı ki!!! Allahım aklımı koru
evet oğlumla sürekli konuşuyorum yemek yaparken bile yemeği nasıl yaptığımı anlatıyorum. oğlum anne demye başladıktan sonra cesaretlendi ve bir sürü kelime kullanmaya başladı. zaten konuşulan herşeyi hafızalarında kaydediyor vakti geldiğinde ortaya çıkarıyorlarben geç konuşan çocuklarda, ailelerinin çocukla pek konuşmadıklarını gözlemliyorum. belki çocuğunuzla daha fazla konuşmalısınızdır. baba da ilgisizse sadece sizden öğrenebilir çünkü.