• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum 17 aylık istediği olmadığında kendine zarar veriyor

Eylul_63

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2013
1
0
6
34
Şanlıurfa
Oglum istediğini alamayınca kendini yerlere atıyor zarar veriyor kendine tabi baba ve babaannesinden destek alıyor ben vermek istemiyorum mesela ikîside tepki veriyor ben dökme diyorum babaannesi dök oğlum diyor ne yapmalıyım kızlar
 
Bu bir surec. Hepimiz yasadik. Ben hemen baska seye dikkatini cekiyorum. Kizim, tam yemek zamani cikolata ister.bende hemen bisiler buluyorum o an aklima ne geliyorsa. Olmaz diyorum aydede gelmez sen cikolata yersen, saklayalim cikooatayi hadi kos kos diuorum unutuyor hemen:)))aydedeyi cok seviyor da :))ayni seyi babasi ve bakicisi da yapiyor, ayni tavri gorunce inat etmiyor, oglunuz gun icinde kiminle beraber?bence babaya ve babaanneye durum anlatilmali,bu bir egitim sonucta.ilerde sizin basiniz agrir,.
 
Back