Sevgili kadınlar klübü üyeleri;
Benim en büyük sorunum iki iştahsız çocuk büyütmek nerdeyse illalah dedirtti her ikiside
Kızım 6 yaşında biraz çözdük hala iştahsız ama doyacağı kadar yiyor artık ortalamayı hala bulamasada yaşını 7,5kilo ile tamamlamış biri olarak şuan 6yaşında 18.5kilo müthiş ötesi bir çabayla geldik bugünlere ama ne ağıtlar,ne zorluklar,ne mücadeleler......
Kızımın kilosu hala 1,5kilo eksik boyuda kısa kaldı
Gelelim 2.çocuğum oğluma;
Ne Ümit'lerle,ne hayallerle busefer iştah sorunu yaşamayacağım yiyecek emecek dedik aynı kızım gibi ne emdi ne yedi ne mama içti aylardır süren mücadelelerim sonucu oğlum ancak 15aylık 8,5kilo 80cm ulaştı ayladır kilo almıyor gram alıp gram geri veriyoruz
Benim çocuklarım doğuştan iştahsız ilk iki ay güzel kilo alıyorlar sonrası fos emmede red,mama almazlar facia lohusalık yaşadım hala yaşıyorum en büyük korkum oğlumunda kızım gibi kısa kalması kızım uzun gidiyordu sonradan boy uzaması durdu
İstambuldaki iştahsız çocuk kliniği Prof.Benal Büyükgebize dahi götürdük mide tembelliği dedi verdiği ilaçlar bir işe yaramadı ne iştahı açıldı ne gram kilo aldı
Ben artık çaresizlikten bu iştah sorunundan çok fazla sıkıldım eşimde bende yıllardır süren bu sorunlarla boğuşmaktan doktor doktor gezdirmekte yorulduk bana yapıları bu demekki minyon demeyin nolur ben etrafımda hiç böyle çocuklar görmüyorum çok üzülüyorum yokmu benim yarama bir merhem:-(