oglum 1 yasina girecek parti icin degisik fikirlere ihtiyacim var

hirasum

ŞAH SULTAN
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
70
0
86
Ankara
Ya cok guzel olsun istiyorum susleme ikramliklar konusunda degisik onerilere ihtiyacim var yardim lutfen 12 nisanda olacak dogum gunu.menu asagi yukari olustu ama eksikler var

Ya cok guzel olsun istiyorum susleme ikramliklar konusunda degisik onerilere ihtiyacim var yardim lutfen 12 nisanda olacak dogum gunu.menu asagi yukari olustu ama eksikler var

1 yaş doğum günü her anne için çok önemlidir neler hissettiğini anlayabiliyorum...:) biliyorsun doğduğunda ve doğum günlerinde bebek şekeri hediye etmek artık adet oldu :) ben alışılmışın dışında bebek şekerleri yapıyorum düşünürsen yardımcı olabilirim...

Ya bebek sekeri cevremde bebegi olan akadaslarca yapildi bu yuzden degisik seyler ariyorum.tesekkurler yinede

1 yaş doğum günleri her anne için özeldir ve heveslenilir ancak bir gerçek var ki 1 yaşındaki çocuğumuz kalabalıktan bunalıp stres olabiliyor ve yaşadıkları ona tamamen sıkıntıda verebiliyor. Bu yüzden 1 yaşını ben aile arasında kutlamıştım hatıra saklamak amacı ile 1 yaş kurabiyeleri yaptırmıştım hala buzluğumda muhafaza ederim. 2 yaşında biraz daha arkadaşlarının bulunduğu bir parti havasına sokmuştuk 3 yaş işte ne güzel dönem. Balonlarla süsleme istiyorlar, eğlence istiyorlar ben kreşe palyaço bile göndermiştim çünkü artık her şeyin bilincinde ve tadını çıkarttığı dönem oluyor :)

Bebişinizin yeni yaşı kutlu olsun, mutlu ve huzurlu birlikte güzel bir ömür geçirmeniz dileği ile...

ben de tam aynı konuyu açmak üzereydim. benim kızım da 17 nisanda doğdu. 1 yaşına girmek üzere. dışarda kutlama yapıcaz inşallah. şu anda deli gibi uğraşıyorum pasta, süsleme, magnet, ikram vs. vs. bitmek bilmiyor.. pastayı hazır yaptırıcaz iki katlı ve üst katnda kızımın resmi olacak. çerez ve kuru pasta diğer ikramlarımız olacak. kalabalık olacağından daha fazla ikram düşünmedik.
davetiye olarak magnet düşünüyorum. o yüzden ayrıca hdiyelik de yapmıcam. süslemeyi hazır alıcam ama kendim de renkli kartonlarla bişeyler yapıcam.
ayrıca bir de slayt hazırlamayı düşünüyorum. kızımın doğumundan 1 yaşına kadar resimlerinden oluşan. şimdilik bu kadar..

Evet kızlar şeker hamurundan pasta yaptırmak kurabiye veya şeker yaptırmak adet oldu bu üç şeyden istediğini yapabilirim İstanbul veya bursa içindysen pastanıda uygunfiyata yapabilirim canım düşünürsen özel mesaj veya ebruseven@live.com dan mail atabilirsin.

Son düzenleme:
Back