- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.023
- 248
- Konu Sahibi 35mavi_siyah35
yaniniza yagsiz minik yogurtlardan alin ve evden de haslama tavuk geritin. boylece protein ogunu olur ve zayiflama etkisi de olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ayakta alkisliyorum siziBen her gün evden getiriyorum.. Pazar günü haftalık yetecek 2 çeşit yemek yapıyorum. genelde sebze -etli sebze yemekleri ağırlıklı besleniyorum. Üşenmezsem salatamı getiriyorum,yoğurdumu probiyotik yoğurt mayası ile mayalıyorum. Verdikleri yemek kartı ile de ya markete ya starbucks a ya da eşime veriyorum istediğini yesin diye. Gerçekten sağlıklı beslenmek isteyen dert etmez. Bazen yulaf-yogurt-meyve tarcın yiyorum.(genellikle çok kaçırdığım günün ertesinde) Bazen üşeniyorum salata hazırlamaya ama ana ymeğim mtlaka oluyor. Hazırlayamazsam yemeği dışarıda ızgara balık yiyorum. abur cubur yok. Uniq2go dark + kahve de zor zamanlardaki kurtarıcılarımdan biri.
aksamdan yaptıgın yemegi zeytinyaglı mesela kaba koy ekmek yogurt . veya sandviç yap dolap varsa dolaba koy.Arkadaşlar kurumumuzda yemek çıkmıyor.Ve gerçekten hergün hamur yemekten bi hal olduk.Kilo almaya başladım.Sağlıklı beslenemiyorum.Sürekli fast food.Arada bi belki evden getirsemde olmuyor sürekli getiremiyorum da.Dışardan ev yemeği yemek istesem de çok pahalı.Nasıl bir yöntem izlemeliyim.Nasıl düzenli beslenmeliyim.Yardım??
aksamdan yaptıgın yemegi zeytinyaglı mesela kaba koy ekmek yogurt . veya sandviç yap dolap varsa dolaba koy.Arkadaşlar kurumumuzda yemek çıkmıyor.Ve gerçekten hergün hamur yemekten bi hal olduk.Kilo almaya başladım.Sağlıklı beslenemiyorum.Sürekli fast food.Arada bi belki evden getirsemde olmuyor sürekli getiremiyorum da.Dışardan ev yemeği yemek istesem de çok pahalı.Nasıl bir yöntem izlemeliyim.Nasıl düzenli beslenmeliyim.Yardım??
+1 benzer şekilde takılabilirsinBen her gün evden getiriyorum.. Pazar günü haftalık yetecek 2 çeşit yemek yapıyorum. genelde sebze -etli sebze yemekleri ağırlıklı besleniyorum. Üşenmezsem salatamı getiriyorum,yoğurdumu probiyotik yoğurt mayası ile mayalıyorum. Verdikleri yemek kartı ile de ya markete ya starbucks a ya da eşime veriyorum istediğini yesin diye. Gerçekten sağlıklı beslenmek isteyen dert etmez. Bazen yulaf-yogurt-meyve tarcın yiyorum.(genellikle çok kaçırdığım günün ertesinde) Bazen üşeniyorum salata hazırlamaya ama ana ymeğim mtlaka oluyor. Hazırlayamazsam yemeği dışarıda ızgara balık yiyorum. abur cubur yok. Uniq2go dark + kahve de zor zamanlardaki kurtarıcılarımdan biri.
Valla ayakta alkisliyorum sizi
Arkadas olasim geldi sizinle![]()