• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğle yemeği sorunu ne yapabilirim?

yaniniza yagsiz minik yogurtlardan alin ve evden de haslama tavuk geritin. boylece protein ogunu olur ve zayiflama etkisi de olur.

Yemekler için ısıyi sabit tutan kaplar var aynı şekilde termoslarda var genelde beslenme gonderirken kullanıyor anneler,kırtasiyelerde bulursunuz sanırım. Çorba,yemek götürebilirsiniz onlarla. Arada salata yapabilirsiniz,bazen soğuk sandviç tarzı hazırlayabilirsiniz.
Ha birde rafinera,meal box vb siteler var aylık yemek gönderiyorlar,genelde dengeli ve sağlıklı menüleri oluyor. Bir bakın isterseniz.

Ben her gün evden getiriyorum.. Pazar günü haftalık yetecek 2 çeşit yemek yapıyorum. genelde sebze -etli sebze yemekleri ağırlıklı besleniyorum. Üşenmezsem salatamı getiriyorum,yoğurdumu probiyotik yoğurt mayası ile mayalıyorum. Verdikleri yemek kartı ile de ya markete ya starbucks a ya da eşime veriyorum istediğini yesin diye. Gerçekten sağlıklı beslenmek isteyen dert etmez. Bazen yulaf-yogurt-meyve tarcın yiyorum.(genellikle çok kaçırdığım günün ertesinde) Bazen üşeniyorum salata hazırlamaya ama ana ymeğim mtlaka oluyor. Hazırlayamazsam yemeği dışarıda ızgara balık yiyorum. abur cubur yok. Uniq2go dark + kahve de zor zamanlardaki kurtarıcılarımdan biri.
Valla ayakta alkisliyorum sizi :KK9:
Arkadas olasim geldi sizinle:kk77:

Arkadaşlar kurumumuzda yemek çıkmıyor.Ve gerçekten hergün hamur yemekten bi hal olduk.Kilo almaya başladım.Sağlıklı beslenemiyorum.Sürekli fast food.Arada bi belki evden getirsemde olmuyor sürekli getiremiyorum da.Dışardan ev yemeği yemek istesem de çok pahalı.Nasıl bir yöntem izlemeliyim.Nasıl düzenli beslenmeliyim.Yardım??
aksamdan yaptıgın yemegi zeytinyaglı mesela kaba koy ekmek yogurt . veya sandviç yap dolap varsa dolaba koy.

Arkadaşlar kurumumuzda yemek çıkmıyor.Ve gerçekten hergün hamur yemekten bi hal olduk.Kilo almaya başladım.Sağlıklı beslenemiyorum.Sürekli fast food.Arada bi belki evden getirsemde olmuyor sürekli getiremiyorum da.Dışardan ev yemeği yemek istesem de çok pahalı.Nasıl bir yöntem izlemeliyim.Nasıl düzenli beslenmeliyim.Yardım??
aksamdan yaptıgın yemegi zeytinyaglı mesela kaba koy ekmek yogurt . veya sandviç yap dolap varsa dolaba koy.

Evden niye goturemiyosun? Yap mis gibi ekmek arasi kasar yanina salatalik domates.. ya da arada salata turleri.. patates salatasi, bol yesil salata icine az ceviz peynir mesela.. gayette guzel.. ben oyke yaparim..

Ben her gün evden getiriyorum.. Pazar günü haftalık yetecek 2 çeşit yemek yapıyorum. genelde sebze -etli sebze yemekleri ağırlıklı besleniyorum. Üşenmezsem salatamı getiriyorum,yoğurdumu probiyotik yoğurt mayası ile mayalıyorum. Verdikleri yemek kartı ile de ya markete ya starbucks a ya da eşime veriyorum istediğini yesin diye. Gerçekten sağlıklı beslenmek isteyen dert etmez. Bazen yulaf-yogurt-meyve tarcın yiyorum.(genellikle çok kaçırdığım günün ertesinde) Bazen üşeniyorum salata hazırlamaya ama ana ymeğim mtlaka oluyor. Hazırlayamazsam yemeği dışarıda ızgara balık yiyorum. abur cubur yok. Uniq2go dark + kahve de zor zamanlardaki kurtarıcılarımdan biri.
+1 benzer şekilde takılabilirsin

Ben saklama kaplarına salatalık elma vs doğrayıp koyuyordum
Bazen salata yapıp sosunu ayrı koyuyordum
Sandviç hazırlıyordum
Noodle yapıyordum (soğukta güzel oluyor)
Ufak yoğurda kuru üzüm vs katıp yiyordum
Seçenek çok aslında

neden evden olmasın ki? sandviç bile yapsanız olur kokmaz etmez. nerde yiyorsunuz yemeği mesela 1 saat ara veriliyor da gidip kantin vs gibi bir yerlerden yiyebiliyorsunuz herhalde? ben olsam evden sandviç getirip öğle arasında en yakın yere oturup çay vs söyleyip yerdim yani.

bu topik çok işime yarayacak :)

peki bozulmaz mı yemekler beklerken ben mesela hem öğlen hem akşam yemeği almam gerekiyor yanıma ama bozulur diye cesaret edemedim :(

Eşimin ofisinde bir dönem ev yemegi sirketiyle anlasmamiz vardı. 3 çalışan, 3 veya 4 çeşit yemek geliyordu, sıcak köpük kaplarin içinde. Sectiginiz menuye bağlı fiyatı. Hic de pahali degildi. Haftada kac gun isterseniz o sekilde anlasabilirsiniz. Hem ev yemegi, hem de dışarıda yediklerinizden daha pahalı degildir

Evde hazırlayabileceğiniz sandviçler olabilir hem içindeki malzemeyi sürekli değiştirebileceğiniz için aynı şeyleri yemiş olmaktan da sıkılmazsınız.

Önce kendinize haftalık liste oluşturun. (Ben olsam her gun evde yapilan yemekten gotururdum) Mesela pazartesi salata yapın götürün. Salı ekmek arası biseyler. Çarşamba haşlanmış tavuk, Biraz ceviz. Perşembe bardakta yapılan corbalardan yanına da activia yoğurt vs.

Ya da iş yerinizde kafa denginiz varsa 3-5 kişi, her gun biriniz yiyecek biseyler yapıp getirin beraber yiyiverin garii:kk77:

Back
X