- 14 Nisan 2013
- 1.698
- 1.921
- 408
- Konu Sahibi sweetflower5555
Sessiz kalırsanız uzaklaşır.öncelikli olarak teşekkürler. biz 3-4 aydır tanışıyoruz başlarda hareketleri ters gelmişti terslemiştim tanıdıkça sevdim son 1 aydır yakınız. bu süreçte bana geçmişinden sırlarından iç dünyasından bahsetti kendimi özel hissettirdi açıkçası. birçok konuda sohbet ettik ve gayet anlaşabildiğimizi gördüm. beraber bolca esprileşiriz vakit geçiririz. son zamanlarda dışarı çıkıp şunu bunu yapalım diye bolca planlar yaptı kafasında tabi ki hay hay dedim. sorunlarıyla ilgilenmekten düşündüğümü belli etmekten asla çekinmedim. en son mesajımızda tekrar konuşalım hanımefendi yazarak mesajı tatlı bi üslupla sonlandırdı, ertesi sabah dersini veremeyince tüm gün morali aşırı çöküktü geldi bana surat yaptı. sınıfta kalma ihtimali var. ortak arkadaşlarla konuşmasına rağmen bana sırtını dönmesi beni görmezden gelmesi çok üzdü halbuki 2 gün önce karşılıklı kahkaha atıyorduk. şimdilik sessiz kalmayı düşünüyorum
En azından konuşmayı deneyip biraz neşeli yaklaşın, sonra uzaklaşırsanız pişman olacaktır.
Tam kalbine girene kadar sabırlı olmanız ve alıngan davranmamanız gerekiyor.
Niye böyle yapayım, bulunmaz hint kumaşı mı derseniz, aşkına değeceğini düşündüğüm bir burç.
Benim karşıma çıkanlar çok yakın arkadaşım oldu hep. Hiç o gözle bakmadım ama kızdığım zaman gönlümü alabilen, özür dileyen, gerçekten vefalı olan onlardı.