Oğlak Erkeği

Oğlak burcu yönetmeyi ve yönlendirmeyi sever.Para konusunda sıkıdırlar hatta cimri benim eski flört oğlakti balayına yurt dışına cikariz diye hayal kuruyorduk yurt disi pahali olmaz mi demişti hayalini bile kurdurmadi cimrilikten düşün.Oğlak erkeği sadik falan değildir en azindan benim ex 1000 tane kiz takip ediyordu ilgisiz,kadin düşkünü bir burc oğlak erkekleri ne istedikleri belli değil birde gurursuzlar konusmayi kesersin birkac ay sonra hicbisey yokmus gibi yazar falan filan önermiyorum.

Son düzenleme:
Oğlak burcu ideal eş ve partnerdir. Olumsuz özellikleri soğuk ve mesafeli duruşu, karamsarlık ve inatçı olmasıdır. Bu üç özelliğimi sevmiyorum. Eşimin oğlak olmasını isterdim. Koç, ikizler ve yay erkeklerinden iyi bir partner olacağını düşünmüyorum.

Katılıyorum ❤️‍🔥Yay varya arkadaş olarak süper ilişki olarak dümbüğün teki 🤣 kararsiz ona karışma buna karışma amanda özgürlüğüm hıhhhh

Benim ex. Hic oyle degil o da cok dengesiz. Nasi teraziyse. 1 tane tanjdim gerci genele vuramiycamm
Dengesiz değil aslında dengeye gelmek için bir takım çalışmalar. 😁😁😁 Burcumu kınamayın saçunuzu yolarım😁😁

Hazır eliniz degmisken başak erkeğini de yorumlayın 😁😁
Başak erkeği eğlenceli,espirili merhametli yer yer acımasız,biraz çapkın bi burç biraz tembeller ve kafaları kizdi mi tehlikelidir tehdit,şantaj ne ararsan bunlarda var yani benim arkadasimin sevgilisi böyle gordugum bildigim bu dikkatli ol.

Merhaba,umarım iyisinizdir.Benim hoşlandığım biri var.Dışarıdan bakıldığında sert biridir ama kalbi,merhameti çok güzel.Kendisi oğlak burcu.Oğlak burcu bir erkekle ilişki yaşayanlar oğlak burçları nelerden hoşlanır,nasıl kadınlar onlara çekici gelir ?Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Oğlak kadınıyım; inatçılık, hep bi plan program, insan ve boş kalabalık ve laf sevmeme, kariyer hedefleri, saygıya önem verme var bende de ama Oğlak erkeğinde ek olarak; cimrilik, para hırsı, duygu göstermeme, duvar kadar donukluk ve sabitlik, odunluk gibi eksi özellikler yükleniyor. Benim yükselen İkizler Allah'tan 😂

Oğlak erkeğinin en seksi örneği bts Tae ah yirim. Karizma oluyolar. Ama bir tane oğlak burcundan biri vardı arkimin sevgilisi nefret ettim bence oğlak özellikleri taşımıyordu. Tam bir zampara çıkmıştı.
Ama oğlak erkekleri bende oğlak kadını olarak ortak özelliklerimize gelirsek

-Mutlak sadakat
-Sorumluluk bilinci , sabırlı Ama inat tabi ki olmazsa olmaz.
-Evcimenligi de severler ama eğlenmeyi de bilirler.
-Kibar ,entellektuel ve beyefendidir.
-Maddiyatçı ve çalışankandır bazen azcık cimri olabilir.
-Soguk gozukse de ateşlidir kendine has aurası vardır.
Sevdiği kişilere karşı çok düşkün
- Arada karamsar ama olgun bir ruhtur oğlak burcu ❤️‍🔥

Kendisine uyumlu kişilerle çok güzel anlaşır entelektüel , mizahı güzel zeki insanlardan hoşlanır tabi alımlı olması da çok hoşuna gider kadınının.
Bazen çok soğuk biriymiş gibi geliyor.Ona nasıl yaklaşmalıyım hiç bilmiyorum.Çok beyefendi,kendini bilen biri.

Oğlak kadınıyım; inatçılık, hep bi plan program, insan ve boş kalabalık ve laf sevmeme, kariyer hedefleri, saygıya önem verme var bende de ama Oğlak erkeğinde ek olarak; cimrilik, para hırsı, duygu göstermeme, duvar kadar donukluk ve sabitlik, odunluk gibi eksi özellikler yükleniyor. Benim yükselen İkizler Allah'tan 😂
Yükselenden yırttın 🧿😁

X