- 12 Ocak 2021
- 4.393
- 17.888
- 30
- Konu Sahibi 777mutluluk
Bi dk geliyorumBen de aslan burcuyum.Aslan oğlak ilişkisi nasıl olur?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi dk geliyorumBen de aslan burcuyum.Aslan oğlak ilişkisi nasıl olur?
Oğlak burcu ideal eş ve partnerdir. Olumsuz özellikleri soğuk ve mesafeli duruşu, karamsarlık ve inatçı olmasıdır. Bu üç özelliğimi sevmiyorum. Eşimin oğlak olmasını isterdim. Koç, ikizler ve yay erkeklerinden iyi bir partner olacağını düşünmüyorum.
Oglak hanimlardan ozur diliyorum affedin ve lutfen bencil olmayinNe biçim gömdünüz, birazdan toprak atmaya gelirler
Benim ex. Hic oyle degil o da cok dengesiz. Nasi teraziyse. 1 tane tanjdim gerci genele vuramiycammTerazi bulun kızlar hayatınız kurtulur
Bu burçların etkileri kadında ve erkekte farkli oluyor.Mesela balik kadini sadakatiyle meshurken balik erkeği cok çapkındır şaşırmayın.Mutlak sadakat kisminda patladim sjsjs erkegi hic oyle degil
Dengesiz değil aslında dengeye gelmek için bir takım çalışmalar. Burcumu kınamayın saçunuzu yolarımBenim ex. Hic oyle degil o da cok dengesiz. Nasi teraziyse. 1 tane tanjdim gerci genele vuramiycamm
Terazi erkegi diyeyim o zamankadinlar gullerin guludurDengesiz değil aslında dengeye gelmek için bir takım çalışmalar. Burcumu kınamayın saçunuzu yolarım
Başak erkeği eğlenceli,espirili merhametli yer yer acımasız,biraz çapkın bi burç biraz tembeller ve kafaları kizdi mi tehlikelidir tehdit,şantaj ne ararsan bunlarda var yani benim arkadasimin sevgilisi böyle gordugum bildigim bu dikkatli ol.Hazır eliniz degmisken başak erkeğini de yorumlayın
Terazi bulun kızlar hayatınız kurtulur
Aksine bencil değildirler. Sizin tanıdıklarınızın yükseleni farklı olabilir.Oglak hanimlardan ozur diliyorum affedin ve lutfen bencil olmayin
Ya balik cok capkin cokkk cokkk asla yetinmiyolarBalık çok güzel yönetiliyo at fava bekleyin kızlar
Oğlak kadınıyım; inatçılık, hep bi plan program, insan ve boş kalabalık ve laf sevmeme, kariyer hedefleri, saygıya önem verme var bende de ama Oğlak erkeğinde ek olarak; cimrilik, para hırsı, duygu göstermeme, duvar kadar donukluk ve sabitlik, odunluk gibi eksi özellikler yükleniyor. Benim yükselen İkizler Allah'tanMerhaba,umarım iyisinizdir.Benim hoşlandığım biri var.Dışarıdan bakıldığında sert biridir ama kalbi,merhameti çok güzel.Kendisi oğlak burcu.Oğlak burcu bir erkekle ilişki yaşayanlar oğlak burçları nelerden hoşlanır,nasıl kadınlar onlara çekici gelir ?Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Bazen çok soğuk biriymiş gibi geliyor.Ona nasıl yaklaşmalıyım hiç bilmiyorum.Çok beyefendi,kendini bilen biri.Oğlak erkeğinin en seksi örneği bts Tae ah yirim. Karizma oluyolar. Ama bir tane oğlak burcundan biri vardı arkimin sevgilisi nefret ettim bence oğlak özellikleri taşımıyordu. Tam bir zampara çıkmıştı.
Ama oğlak erkekleri bende oğlak kadını olarak ortak özelliklerimize gelirsek
-Mutlak sadakat
-Sorumluluk bilinci , sabırlı Ama inat tabi ki olmazsa olmaz.
-Evcimenligi de severler ama eğlenmeyi de bilirler.
-Kibar ,entellektuel ve beyefendidir.
-Maddiyatçı ve çalışankandır bazen azcık cimri olabilir.
-Soguk gozukse de ateşlidir kendine has aurası vardır.
Sevdiği kişilere karşı çok düşkün
- Arada karamsar ama olgun bir ruhtur oğlak burcu
Kendisine uyumlu kişilerle çok güzel anlaşır entelektüel , mizahı güzel zeki insanlardan hoşlanır tabi alımlı olması da çok hoşuna gider kadınının.
Yükselenden yırttınOğlak kadınıyım; inatçılık, hep bi plan program, insan ve boş kalabalık ve laf sevmeme, kariyer hedefleri, saygıya önem verme var bende de ama Oğlak erkeğinde ek olarak; cimrilik, para hırsı, duygu göstermeme, duvar kadar donukluk ve sabitlik, odunluk gibi eksi özellikler yükleniyor. Benim yükselen İkizler Allah'tan
Ahaha kesinlikle. Yoksa ben bile kendimi çekemezdim ıyyyYükselenden yırttın