- 27 Eylül 2017
- 9
- 3
- 1
- 34
- Konu Sahibi Hevaldemir7777
Arkadaslar bir oglak burcu erkegi ile gorusuyordum birbirimize cok samimiydik fakat arkadasca mı flort mu anlayamadım. Yaklasık bır bucuk ayımız gayet iyi gecti ama yine bu dusuncelerim vardı. Fakat oyle hissettim sanki ben onu baski altina aliyormusum gibi geldi bana. Mecburuyetten gorusuyormus gibi veya o an yalniz kaldi usandi iste benimle hos sohbet diye gorusuyor gibi hissetim. ya simdi o okul dolayisiyla izmirde yasiyor. Ben de izmire bir arkadasima gitmistim. 1 hafta orda kaldim okulu basladi baslayali benle cok ilgilenmedi hatta eski yakinliguni kaybetmis gibi hissettim:/ ben de cok ustune gitmedim. Hatta son 2 gun beni hic aramadi bile yarim yamalak gunaydin mesajlari atti ki bizim kaldigmiz evin bir on solaginda oturuyordu. Ben kacmadan son gun yemege ciktik bir kac saat sonra bana arkadasinin dogumgunu oldugunu soyledi oraya gidecegini. Peki dedim. Gecesine mesaj attim donuste gel kahve iceriz diye. Cevrimici oldu kac kere bir saat hicbisey yazmadi. Ben de " ne halin varsa gor benimle konusma" yazdim cevap vermeyince. Sakayla karisik cevap verdi ilk sonra gelebilsem gelirim ama ben su an istanbuldayim dedi. Cok garipsedim ve hatta onu sanki baskina altina almisim gibi hissettim. Gercekten bu gururuma dokundu..Uzuldum... bugun izmirden dondum ve bir mesaj dahi atmadi. Normalde instagramda paylastigim hikayelerimi aninda izlerdi. Hicbirine bakmamis bile.. bana izmir de birgece cok yakin davranmisti ve o gun gercekten bu is oldu diye dusunmustum ama o gunden sonra bisey oldu. Cok kafam karisti acaba diyorum emin mi olmadi kendinden yada biraz yakinlasinca nereye gidiyor bu is gibi mi dusndu. Bir de bana " bence insanlar arkadasken sevgiliye donusebilir bazen etkilenebilrsin " dedi. Ben de sacmalama insanlar birbirlerine nasil gozle bakarsa o gozle gider dedim. Acaba bizi mi kasteddi diyprum. Bu is olmaycak bu kiz beni arkadas olarak mi gpruyor gibi bakti olaya. Hicbisey anlamadm ama sanki biryerde bir gariplik var. Sizce ne olabilir veya napmam gerekiyor yardım ?