Bunlarin hepsine eyvallahta soruma cevap vermemissiniz ? Annem neden bana ve Abime farkli sizce ?Yetişkin siniz bunaliyor olabilirsiniz evliliğe zorla ikna olup zorla çocuk yapmadığınızi varsayıyorum evet sorumluluk sizin böyle olmayadabilirdi ama oldu ....üzerinizden sorumluluğu bazen biraz alabilecek birisi olsa iyi olurdu fakat yok .....Bunu kabul edeceksiniz şikayet etmeden hayatınız bu çünkü....Gerisi size hayatı daha da zorlaştırır ve sizi erken yaşlandırır.....Sürece gececek çocuk büyüyecek ben aslan gibi bunu halledeceğim olarak bakın....ayrıca konuda o yeğene çok üzüldüm.....siz çocuğunuzun basindasiniz onun sanırım annesi yok ve abiniz ilgilenmiyor geriye bir tek babane kalıyor .....bir babane yada anane anne ve baba yerini tutamaz adaletsizlik dediginiz konu ise zamaninda aileler aile planlaması yapsa yada çocukları tam yetişkin olabilecek donanımda buyutebilse idi....Yani bir çocuğa ilgi sevgi verecekse bir iki ye yetecekse iki olsa dünya güzel olurdu fakat dünyada adalet yok bunu kabul etmeliyiz bu dünyada bir yerde herkes tek eninde sonunda gelirkende giderkende .....size hak vermem vermemem durumu değiştirmez ne annenizin yükü azalır ne abiniz değişir ne o yeğen sevgi dolu bir yuvada olur adalet olarak bakarsak o yeğene de baya adaletsiz olmuş sanki.....Buraya donmenizi ben tavsiye etmem sorunlar öyle bitmez nacizane
Mühendisim, türkiyeye gelebilmek icin is ariyorumda bulamadim..Hep boyle olur. Nerede sorumsuz kotu bir evlat varsa onun arkasını toplamak icin diger cocuk yalniz birakilir.. sorunlu olmamanin cezasi gibi..
Yurtdisinda ne is yapiyorsunuz? Turkiye'ye gelme durumunuz var mi?
Yegenle ilgili ne demisim yazarmisiniz ? Buraya yorum yazanlar yazmista Ben yegenle ilgili ne yapabilirim ? Birde olayin detaylarini bilmiyorsunuz, anneme yada bir basina cirpinan bana gelene kadar bakabilecek olan daha baska kisiler de var .. anneanne gibi Teyze gibi ,Ben sizi anladim, cunku ayni abiden benim eşimde de var.
Eşimin icinin nasil yandigini bildigimden ben sizi anladim.
Ama anlayamadigim nokta yegeninizi bırakamayacak durumda olduğunu siz niye kabul edemiyorsunuz? Cocukcagiz 7 yasindaymis daha?
Evlat ayirmayi kabullenememenizi anlarim ki cok haklisiniz ama yegeni bu konunun disinda degerlendirmelisiniz, cunku o cocuk anasiz babasiz kalmis bir mahsun yurek. Anliyorum annem benim evladima da kossun diye dusundunuz ama nasil? O mahsunu kime emanet etsin? Alkolik babasina mi, alkolik babasinin basina atan anasina mi?
Siz annenize evlat ayiriyor diye yine bilenin, ama yegeninizi birakamama kismi bilenmek icin cok yanlis bir mesele.
Bence yurtdisinda yapayalniz olmasaydiniz, o yegene siz de en az anneniz kadar sahip cikmaniz gerektigini dusunurdunuz.
Not: uyenin daha once hicbir konusunu okumadim.
Sanırım ona acıyor alkoliklik büyük bir sorun belki sizi daha becerikli daha başına gelen olayları halleder üstesinden gelir olarak görüyor.....Belki onu yetistirirken fazla yüz verdi kendini suçluyor bu durumda bilemiyorum Annenizi tanimiyorumki ......Belki evde toruna çok bağlandı onu kendini hayata bağlayan bir amaç olarak görüyor ve onun durumu da pek iç açıcı değil ...sizin öfke dolu yada üzgün olmanızı insan olarak anlıyorum sadece bu gerçek değişmez diyorum hepsi bu .....Anneniz erkek çocuk herşeydir diyen bir kadınsa bu anlamda size haksızlık yapıyorsa onu bilemem onunda yaşadığı şimdiki hayat abiniz yeğen çok istenilecek bir düzen değilki.....Erkek çocuk delisi ise anneniz demekki layigini bulmuş derim o zamanda....Ben bu cikarimlari sizin yazdiklarinizdan cikarip yazdım yani böyledir böyle illa diyemem tanımıyorum siz en doğru cümleyi yazın erkek diyemi ona bu kadar önem veriyorBunlarin hepsine eyvallahta soruma cevap vermemissiniz ? Annem neden bana ve Abime farkli sizce ?
Kusura bakmayın konuyla alakasız-737 emoji skoru mubu kadar eksilenecek naptınız? Bu kadar eksilenen 3-5 kişi falan gördüm sitede
Sanirim .. destek ararken Tam tersi oluyor .. negatif enerji ,Kusura bakmayın konuyla alakasızneden eksiye düşüyor emoji skoru biliyor musunuz?
Yegenle ilgili ne demisim yazarmisiniz ? Buraya yorum yazanlar yazmista Ben yegenle ilgili ne yapabilirim ? Birde olayin detaylarini bilmiyorsunuz, anneme yada bir basina cirpinan bana gelene kadar bakabilecek olan daha baska kisiler de var .. anneanne gibi Teyze gibi ,
Beğenmedim emojisi sayısı diğer emojilerden fazla olunca emoji skoru eksiye düşüyorKusura bakmayın konuyla alakasızneden eksiye düşüyor emoji skoru biliyor musunuz?
teşekkür ederim cevap içinBeğenmedim emojisi sayısı diğer emojilerden fazla olunca emoji skoru eksiye düşüyor
Neden pismansiniz ? Sizi üzücek birsey yazmadim, Siz konunun detayini bilmeden .Sadece kücük düsüren üyelerden etkilenip yegenime acimayan bir hala yaptiniz.. Siz Beni üzüyorsunuz iftira edipValla tum basligi okudum.
Yegeninize bakan annenizin size ve cocugunuza yetismesini beklediginizi bircok mesajda yazmissiniz.
Yani ben de zaten size demisim ki, ben sizi anliyorum evlat kayirmak cok kotu bakin nasil kayirdigini sorgulamadim bile cunku birebir sahidim diye de soylemisim.
Duygusal zekanizda bir problem yasiyor olabilirsiniz, matematik zekasi yuksek olan insanlarda cok sık gorulen bir problemdir bu, tum uyeler kendini paralamis, "kadindan ilgi bekliyorsunuz, ama gosteremez cunku 7 yaşındaki bir cocuga bakiyor" ama siz halen evlat kayiriyor, benim kizim ameliyat oldu gelmeliydi demissiniz mesela.
Bircok uye gibi bende bu cirpinislarinizdan oturu yegene bakma meselesini konunun disinda tutun diyorum iste size. Su an ozel bi durum var size ilgi gösteremiyor cunku yasli basli haliyle torun buyutuyor. Keske multitask bir anne olsaydi size de yetebilseydi.
Bir de bu mesajin hemen ustunde bir uye yazmis, evlat ayirmak olmayabilir sizin gucunuze guvendiginden tum ilgiyi muhtaclik kozu kullanip kendisini manipüle eden abiye ayirmak zorunda kaliyor olabilir.
Bu arada ofkenizi biraz torpuleyin, sağlığınıza zarar verirsiniz boyle. Madem Ingiltere'de yapayalniz cocuk buyutuyorsunuz, sagliginiza iyi bakmaniz evladinizin uyuşturucu bagimlisi babasinin eline dusmemesi icin onemli.
Gecmis olsun, dilerim daha anlayisli bi hale gelebilirsiniz. Size azicik destek olayım diye yazdım ama pismanim su an.
Neden pismansiniz ? Sizi üzücek birsey yazmadim, Siz konunun detayini bilmeden .Sadece kücük düsüren üyelerden etkilenip yegenime acimayan bir hala yaptiniz.. Siz Beni üzüyorsunuz iftira edip
Yoruldum …Ee o halde detay verin?
Yoruldum …
Bende bir Anneyim .. hemde kizim Icin hayatimi feda ediyorum;, hicbir cocuga hele yegenime acimasiz davranacak degilim .. birkere vicdan sahibiyim.... burada benim yegenime acimasiz dvrandigimi yazan , onu düsünmedigimi yazan Herkes iftira ediyor , günah , Allaha havale ediyorumUst mesajinizda gözümden kacmis, iftira attigimi soylemissiniz. Onu bi duzeltelim bence.
Cunku ben size yegeninize takmissiniz demedim, anneniz yegeninizle ilgilendigi icin su an ozel bi durum var bu yuzden sizle ilgilenemiyor dedim.
Detay da vermediginize gore, verdiginiz bilgiler isiginde yorum yapiyoruz sonucta, hicbirimiz sizi tanıyor degiliz, ozel bir garezimiz yok, yani en azindan ben kendi adima ilk kez basliginiza denk geldiğimden size gicik değilim.
Cok uzun süredir buradayim da Toksik bir esleNe kadar süredir yurt dışındasınız yakın çevreniz yok mu hiç orada ayrıca kendi içinize kapanmak yerine bir yürüyüşe bile çıkmak iyi gelebilir insana Türkiye'de annenizin ilgisini dert etmek yerine artık hayatım bu şekilde devam edecek düşüncesi ile atın adımlarınızı.
Fazla detay bilmiyorum konu hakkında çok bir fikir veremeyeceğim o yüzden
Çalışıyor musunuz? Aslında sizi bunaltan eski eş o halde yükünü hâlâ omuzlariniza bıraktıkca anneniz ile duygularınızı içselleştiriyorsunuz sanırımCok uzun süredir buradayim da Toksik bir esle
Gecirdim o yillari .. o nedenle yalnizim .. yasadiklarimin etkisinden de hala cikamadm .. Adam zulümlerinden de hala vazgecmis degil ,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?