Ilgilenip ilgilenmemesini gectim de neden insan evlatlarina böyle adaletsiz davranir anlayamiyorum ?Şu durumda önünüze bakmanız gerekiyor.
Annenizle bu konudan bağımsız uyuşmazliginiz var zaten.
İlla benle ilgilenmesin diye kimsenin yakasına yapışamayız.
Annenizle azami iletişime geçip durumu kabullenip şartlarınız dahilinde bir çözüm üretin.
Adalet istiyorum ..Gelin o zaman ülkenize oturum annenize yakın bir yerde
Ozlemse ancak böyle giderirsiniz
Ne istediğiniz anlaşılmıyor
Yani anlasanız da anlamayanın da durum bu.Ilgilenip ilgilenmemesini gectim de neden insan evlatlarina böyle adaletsiz davranir anlayamiyorum ?
Ne yapsın onu soruyoruz ne yapsın kadınBenim anlayamadigim üzüldügüm ben de onun evladi degil miyim? Neden oglunum her türlü pervasizligini kapatip kayirirken Beni böyle üzüyor yalniz birakiyor?
Adalet istiyorum hGelin o zaman ülkenize oturum annenize yakın bir yerde
cok aci annem öldü gibi yasamak hele ki anneme böyle düskünken..Yani anlasanız da anlamayanın da durum bu.
Bir yaştan sonra ebeveynine hesap sorarak hayatını geçiren insanlara asla anlam veremiyorum.
Velev ki anneniz öldü, o yokmuş gibi yaşayın işte.
Sanmayın ki benim annemle derdim yok.
Ama önce kendim sonra evlatlarım için önüme bakıyorum.
Adalet nedir ne konuda?Adalet istiyorum ..
Haklisinizda sonucta benim annem , üzülüyorum tavrina
Allah başka acı göstermesin.Adalet istiyorum h
cok aci annem öldü gibi yasamak hele ki anneme böyle düskünken..
Abime de bana davrandigi gibi davransin, hatasinda elestirsin, gerektiginde kizsin, neden onun herseyi hos görülürken Ben hep mücadele veriyorum ve hep elestiriliyorum?Ne yapsın onu soruyoruz ne yapsın kadın
Farkindayim.. Cok zor olmalii, fakat Bu durum abimi fazla hosgördüügünden ve simattigindan ortaya Cikan bir durum degil mi ben mi yaniliyorum?Annenizin bu tavırları abinize olan sevgisinden yaptığını düşünmüyorum. Kadın sorumsuz oğlunun açığını kendince kapatmaya çalışıyor. Annenizde belli bir yaşın üzerinde bir de onun açısından bakın, kaç yaşında sonra tekrar çocuk bakıyor.onun için fazlasıyla zor olmalı.
Bilemiyorum sizde bosandinizmi? Fakat bosaninca ve birde tek basiniza cocuk bakinca , hele eski es sacma sapansa , aileye heile anneninizin sevgisine Cok ihtiyaci oluyor insanin, Terapi tabiki alirim Da birde benim acimdan bakaraniz durumu belki anlarsinizTerapi şart ama durumunuz yok sanırım. Yetişkinlikte duygusal olarak artık aileyle ilgili bir şeyleri aşmış olmak gerekir yoksa ömür zor geçer. Sizin yazdıklarınız sanki 7 yaşındaki bir kız çocuğunun beklentileri. Çocukluğunuzda hiç mi yeterli sevmediler acaba hala o ilgiyi bekliyorsunuz. Belirli yaştan sonra insan anne babaya bu kadar ihtiyaç duymamalı
Maddi olarak yeterli durumda degilim eski es yardim etmiyorGelin o zaman ülkenize oturum annenize yakın bir yerde
Yani para mı istiyorsunuz?Maddi olarak yeterli durumda degilim eski es yardim etmiyor
Farkindayim.. Cok zor olmalii, fakat Bu durum abimi fazla hosgördüügünden ve simattigindan ortaya Cikan bir durum degil mi ben mi yaniliyorum?
Ne biliyorsunuz böyle olduğunu onlarla yaşamıyorsunuz hatta yurtdışındasınız arada bir evlerine kahve içmeye gidip şahit bile olmuyorsunuz. Abinizle ilgili konuştuğunuzda sizi susturması onu kayırdığı anlamına gelmiyor, abiniz sizin hakkınızda konuştuğunda da onu susturuyordur.Abime de bana davrandigi gibi davransin, hatasinda elestirsin, gerektiginde kizsin, neden onun herseyi hos görülürken Ben hep mücadele veriyorum ve hep elestiriliyorum?
Annemin yakininda yasamak Icin maddi yeterliligim yok türkiyeye dönüs icin .türkiyede iste bulamadim Cok aradim .. yurtdisinda calisiyorum .. türkiyeye bu sartlarsa . anca annemlerin evine dönebilirim orada da abim yasiyor ve catisiyoruz bana karsi Cok saygisiz cocukken de sürekli abimden dayak yedim onunla ayni evde olmak istememYani para mı istiyorsunuz?
Bosanmadım ama yalnızlıktan duvarların üstüme geldiği kötü zamanlar yaşadım ama sanırım annemin kendisine dahi faydası olduğunu düşünmediğimden ona ihtiyaç duymadım. Ben biraz aileden bağımsız yaşamayı çözmeye çalıştığım bi hayat kurdum. Benim kardeşim de sinir hastası mesela sizin bahsettiğiniz olayların aynısını yaşadım adaletsizliğini çekemedim. Ben dayak hep yiyordum karnıma bıçak saplamaya çalıştı bana demek ki çok sinirlendirmişsin diyordu düşünün yani durumu. Bi gün ağlayarak derdimi anneme anlattım. Hiç üzülmedi konuyu kapatmamı istedi dinlemek istemiyorum dedi. O gün bugündür ailem benim hayatımda belirli bir yerde durur. Terapi de alıyorum artık gündeminde bile değil bu aile konusuBilemiyorum sizde bosandinizmi? Fakat bosaninca ve birde tek basiniza cocuk bakinca , hele eski es sacma sapansa , aileye heile anneninizin sevgisine Cok ihtiyaci oluyor insanin, Terapi tabiki alirim Da birde benim acimdan bakaraniz durumu belki anlarsiniz
Anneniz mi evladını alkolik yaptıFarkindayim.. Cok zor olmalii, fakat Bu durum abimi fazla hosgördüügünden ve simattigindan ortaya Cikan bir durum degil mi ben mi yaniliyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?