Öfkemle Bas etmeme yardim edermisiniz ? Sizde ayni seyleri yasadiniz mi?

Sizin konularınızı çok önceden hatırlıyorum. Yıllar hiçbir şeyi değiştirmemiş üzüldüm sizin adınıza. Hayat her zaman adil değil. Ebeveynseniz sorumluluklarınız yaşlı başlı insan olsanız da azalmıyor. Yaşlı kadın en rahat olacağı zamanda çocuklarının arasında sıkışmış bir de torun sorumluluğu eklenmiş. Torun+ sorumsuz oğul ve kendini haksızlığa uğramış hisseden kız evlat arasında sıkışmış hisseden kadıncağız. Siz sadece kızınıza karşı sorumlu hissediyorsunuz. Anneniz bu kadar yük altında ne yapsın?

Ilgilenip ilgilenmemesini gectim de neden insan evlatlarina böyle adaletsiz davranir anlayamiyorum ?

Ilgilenip ilgilenmemesini gectim de neden insan evlatlarina böyle adaletsiz davranir anlayamiyorum ?
Yani anlasanız da anlamayanın da durum bu.
Bir yaştan sonra ebeveynine hesap sorarak hayatını geçiren insanlara asla anlam veremiyorum.
Velev ki anneniz öldü, o yokmuş gibi yaşayın işte.
Sanmayın ki benim annemle derdim yok.
Ama önce kendim sonra evlatlarım için önüme bakıyorum.

Gelin o zaman ülkenize oturum annenize yakın bir yerde
Ozlemse ancak böyle giderirsiniz
Ne istediğiniz anlaşılmıyor
Adalet istiyorum h
cok aci annem öldü gibi yasamak hele ki anneme böyle düskünken..

Haklisinizda sonucta benim annem , üzülüyorum tavrina

Annenizin bu tavırları abinize olan sevgisinden yaptığını düşünmüyorum. Kadın sorumsuz oğlunun açığını kendince kapatmaya çalışıyor. Annenizde belli bir yaşın üzerinde bir de onun açısından bakın, kaç yaşında sonra tekrar çocuk bakıyor.onun için fazlasıyla zor olmalı.

Terapi şart ama durumunuz yok sanırım. Yetişkinlikte duygusal olarak artık aileyle ilgili bir şeyleri aşmış olmak gerekir yoksa ömür zor geçer. Sizin yazdıklarınız sanki 7 yaşındaki bir kız çocuğunun beklentileri. Çocukluğunuzda hiç mi yeterli sevmediler acaba hala o ilgiyi bekliyorsunuz. Belirli yaştan sonra insan anne babaya bu kadar ihtiyaç duymamalı. Adalet konusundaki sinirinizi anlıyorum, siz de onlar kadar kıymet verin üzerinde durmayın artık belli ki bu iş hep böyle sürecek

Farkindayim.. Cok zor olmalii, fakat Bu durum abimi fazla hosgördüügünden ve simattigindan ortaya Cikan bir durum degil mi ben mi yaniliyorum?

Bilemiyorum sizde bosandinizmi? Fakat bosaninca ve birde tek basiniza cocuk bakinca , hele eski es sacma sapansa , aileye heile anneninizin sevgisine Cok ihtiyaci oluyor insanin, Terapi tabiki alirim Da birde benim acimdan bakaraniz durumu belki anlarsiniz

Farkindayim.. Cok zor olmalii, fakat Bu durum abimi fazla hosgördüügünden ve simattigindan ortaya Cikan bir durum degil mi ben mi yaniliyorum?

Abiniz zaten sorumsuz alkolikmiş, annenzide onu eleştirmediğine görede sinirli ve agresif biri. Ee! böyle birinide insan ya atar yada çeker annenizde çekmeyi seçmiş ne yapsın.

Abime de bana davrandigi gibi davransin, hatasinda elestirsin, gerektiginde kizsin, neden onun herseyi hos görülürken Ben hep mücadele veriyorum ve hep elestiriliyorum?
Ne biliyorsunuz böyle olduğunu onlarla yaşamıyorsunuz hatta yurtdışındasınız arada bir evlerine kahve içmeye gidip şahit bile olmuyorsunuz. Abinizle ilgili konuştuğunuzda sizi susturması onu kayırdığı anlamına gelmiyor, abiniz sizin hakkınızda konuştuğunda da onu susturuyordur.
İşemek için bile çaba sarfediliyor mücadele etmeden nasıl yaşamayı düşünüyorsunuz acaba
Kaldıki hata yaparsanız uyarılırsınız yapmayın sizde
Son olarak sürekli alkol alan bir abiniz var yani alkolik, anneniz 24 saat eleştirse konuşsa uyarsa kızsa nasihat etse dövse sövse ne işe yarayacak?

Bir diyorsunuz ki özlem duyuyorum
Bir diyorsunuz adalet istiyorum
Bir diyorsunuz ilgi istiyorum
Bir diyorsunuz ihtiyacım var
Tek derdiniz hasetlik
Yurtdışında yaşayacağınıza gelin annenizin arka sokağında bir evde yaşayın anneniz hepinizle ilgilensin siz de annenizin maddi-manevi-fiziksel yükünü hafifletin. Yok yapmıyorsanız da susup oturun aşağıya kadını rahat bırakın

Yani para mı istiyorsunuz?
Annemin yakininda yasamak Icin maddi yeterliligim yok türkiyeye dönüs icin .türkiyede iste bulamadim Cok aradim .. yurtdisinda calisiyorum .. türkiyeye bu sartlarsa . anca annemlerin evine dönebilirim orada da abim yasiyor ve catisiyoruz bana karsi Cok saygisiz cocukken de sürekli abimden dayak yedim onunla ayni evde olmak istemem

Bosanmadım ama yalnızlıktan duvarların üstüme geldiği kötü zamanlar yaşadım ama sanırım annemin kendisine dahi faydası olduğunu düşünmediğimden ona ihtiyaç duymadım. Ben biraz aileden bağımsız yaşamayı çözmeye çalıştığım bi hayat kurdum. Benim kardeşim de sinir hastası mesela sizin bahsettiğiniz olayların aynısını yaşadım adaletsizliğini çekemedim. Ben dayak hep yiyordum karnıma bıçak saplamaya çalıştı bana demek ki çok sinirlendirmişsin diyordu düşünün yani durumu. Bi gün ağlayarak derdimi anneme anlattım. Hiç üzülmedi konuyu kapatmamı istedi dinlemek istemiyorum dedi. O gün bugündür ailem benim hayatımda belirli bir yerde durur. Terapi de alıyorum artık gündeminde bile değil bu aile konusu

Anneniz mi evladını alkolik yaptı
Anneniz mi evladını boşadı
Anneniz mi evladını hayırsız bir baba yaptı

Sizin çocuğunuz büyüdüğünde nasıl bir insan olacak bilebiliyor musunuz
Çok ağır saçmalıyorsunuz hırsınız kıskançlığınız yüzünden aklınız başınızda değil resmen ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…