Bunlarin hepsine eyvallahta soruma cevap vermemissiniz ? Annem neden bana ve Abime farkli sizce ?
Calisuyorum Sükür , yalniz isim agir geliyor.. evet cok bunaliyorum onun sacmaliklarindanÇalışıyor musunuz? Aslında sizi bunaltan eski eş o halde yükünü hâlâ omuzlariniza bıraktıkca anneniz ile duygularınızı içselleştiriyorsunuz sanırım
Olabilir aynini kizima da yapiyorum,,Annenize karşı sevgi ve ilgi beklentiniz takıntı derecesinde, buda her ne kadar anneniz olsada onun üzerinde gerginlik oluşturuyor. Sırf bunun için ilgi göstermiyor.
Olabilir aynini kizima da yapiyorum,,
Kızınızdan ilgi mi bekliyorsunuz, kaç yaşın kızınız?
Hayir ilgi degilde kizima da asiri duskunm 7 yasinda, o nedenleKızınızdan ilgi mi bekliyorsunuz, kaç yaşın kızınız?
Hayir ilgi degilde kizima da asiri duskunm 7 yasinda, o nedenle
Eski esle olan olaylari Kafama takiyorum
Bende bir Anneyim .. hemde kizim Icin hayatimi feda ediyorum;, hicbir cocuga hele yegenime acimasiz davranacak degilim .. birkere vicdan sahibiyim.... burada benim yegenime acimasiz dvrandigimi yazan , onu düsünmedigimi yazan Herkes iftira ediyor , günah , Allaha havale ediyorum
Herkes bu durumu aşmanız için yorumda buşunmuş herkese başınızdan aynısı geçti mi demişsiniz siz bu mutsuzluğu bitirmek için konu açmamışsınız ki. Evet dedik bizim de analarımız bize iyi gelmiyor dedik. Daha ne diyelim. Biz bu mutsuzluklardan sıyrılmanız için çözüm arıyoruz çünkü anneniz belli ki bu vakitten sonra değişmiycek. Abiniz de belki değişmiycek. Siz kendi hatalarınızdan ve hayatınızdan mesul olun.Ingilteredeyim.. bende yorgunum annemin yüksek beklentileri yüzünden cirpinmaktan bir destek ariyorum .. kendimi dediginiz gibi guvensiz ve Liman Siz hissediyorum .. burada yaziyorum belki anlayan cikar
Dertlesirim diye.. insanlar yalan Yanlis Seyler yaziyor .. anlamamak Icin yoruyorlar daha da uzuluyorum
Herkes Bu durumu asmam Icin yorumda bulunuyor gibi hissetmiyorum , iftira Atiliyor yegenimle ilgili.. ben birtek Maddi degil manevide arkasinda yeterince duruyorum yegenimki kaldiki yegenimin anlattigim gibi birtek annem yok bakim verecek , bekar calismayan bir Teyzesi ve ev hanimi anneanneside var .. Lütfen artik kesin su yegen konusunu , benim derdim ruh hastasi eski es .. ruh hastasi bir Agabey onlarla ilgili bitmeyen sorunlar .. Erkek dünyasinda kizimla bir basima mücadele vermek ve destek eksikligi ,Herkes bu durumu aşmanız için yorumda buşunmuş herkese başınızdan aynısı geçti mi demişsiniz siz bu mutsuzluğu bitirmek için konu açmamışsınız ki. Evet dedik bizim de analarımız bize iyi gelmiyor dedik. Daha ne diyelim. Biz bu mutsuzluklardan sıyrılmanız için çözüm arıyoruz çünkü anneniz belli ki bu vakitten sonra değişmiycek. Abiniz de belki değişmiycek. Siz kendi hatalarınızdan ve hayatınızdan mesul olun.
nereden biliyorsunuz destek almadigimi?Annenizle kordonunuzu kesin artik, siz kendiniz anne olan bir yetiskinsiniz. Psikolojik destek alin. Cocugunuz kac yasinda?
Çocuğunuz kaç yaşında? Bakıcı tutma şansınız yok mu ya da okula gitmiyor mu?Derdim annemin abimi hep kayirmasi ve Beni yalniz birakmasi, abimde bende bosandik ikimizinde 1 kizi var..abim neredeyse Hergün alkol aliyor .. kiziyla hic ilgilenmiyor.. annemlerle yasiyor .. annem abimin kizina bakiyor.. Ben yurtdisindayim kimsem yok .. eski es hayatimi zorlastiriyor.. anneme cok ihtiyacim oluyor ,, anneme Beni yalniz birakiyor .. abimin yasadigi Icin annemlere de dönemiyorum.. cünkü ayni evde olunca abimle tartisiyoruz, , yurtdisinda da isim zor yalnizim bunaliyorumm.. ne yapacagimi sasirdim , nasil cözecegimi bilemiyorum ,
Ise yaramiyor o zaman, degistirin.nereden biliyorsunuz destek almadigimi?
Hangi terapiste gidersem gideyim , Beni hasta Eden , ruh hastasi abim ve eski es tedavi olmadikca ise yaramayacakIse yaramiyor o zaman, degistirin.
Cocuga bakilmasi Degil Beni öfkelendiren, yasanan adaletsizlik, Konuyu Bu sekilde de acmadim? Neden buraya cekmeye calisiyorsunuz?
Cözüm Aramak dertlesmek Icin geldim de olay sacma bir yere gitti .. annemle Herseyi konusuyorum tabiki yasini da düsünerek Cok üzmeden.. büyük öfkem negatif enerjim abim ve eski es .. Kavga edemiyorum .. ikisinden de korkuyorumRuyacik89
Siz buraya cozum aramaya gelmememissiniz, annenizle yapamadiginiz kavgayi yapmaya, negatif enerjinizi bosaltmaya gelmissiniz. Siz care degil copluk ariyorsunuz, insanlarin yazdiklarini bilerek anlamazdan geliyorsunuz.
Sizin derdiniz cozum falan degil, kendinizi hakli cikarip "kimse beni anlamiyorrr" diye aglanmaya bir bahane daha yaratmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?