Öfkemle Bas etmeme yardim edermisiniz ? Sizde ayni seyleri yasadiniz mi?

O kadar kolay degil türkiyeye dönmek , velayet ortak , cocugumu alip babanin Izni olmadan dönemem .. kaldiki isim yok türkiyede bulamiyorum .. nasil gecinecegim?

Bilmiyorum tabiki fakat iki evladim olsa birbirlwrinden ayirmazdim Ben heralde

Abiniz zaten sorumsuz alkolikmiş, annenzide onu eleştirmediğine görede sinirli ve agresif biri. Ee! böyle birinide insan ya atar yada çeker annenizde çekmeyi seçmiş ne yapsın.

Annem evet sinirli Biri , cokta akilli , Sanki bir cözüm bulur istese diye düsünüyorum.. belki oglunun hatalarini mi görmezden geliyor ? Böyleyse Bunun Kime faydasi var?

O kadar kolay degil türkiyeye dönmek , velayet ortak , cocugumu alip babanin Izni olmadan dönemem .. kaldiki isim yok türkiyede bulamiyorum .. nasil gecinecegim?
O kadar kolay değil ülke değiştirmek, doğup büyüdüğün yaşlandığın vatanını terketmek
Öyle kolay değil anasının babasının umrunda olmayan bıraktığı torununu terkedip dönüp arkanı kazık kadar insanın peşine gitmek
Size herşey zor ama anneniz sizin istediğiniz hayatı yaşamalı

Ben ona vatan degistir demedim.. evladim ameliyat oldugunda gel dedim gelmedi.. ona icerledim ..

Annem evet sinirli Biri , cokta akilli , Sanki bir cözüm bulur istese diye düsünüyorum.. belki oglunun hatalarini mi görmezden geliyor ? Böyleyse Bunun Kime faydasi var?
Ne çözümü bulacak kadın
Çok biliyorsunuzya siz bulun çözümü anneniz uygulasın da bir oh desin sizin de bir hayrınız dokunsun kadına
Alkolik bir adamın hatalarını görmezden gelmemenin kime faydası olacak?

tedavi merkezleri yokmu türkiyede ? Benim evladim böyle olsa bir yolunu bulup tedavi ettiririm ?!

Ben ona vatan degistir demedim.. evladim ameliyat oldugunda gel dedim gelmedi.. ona icerledim ..
Sizin evladınızın yanında anası var, yediriyorsunuz giydiriyorsunuz eğitiyorsunuz koruyorsunuz sahip çıkıyorsunuz
Yeğeninizin yanında bunları yapan bir ana-baba yok, anneanneye ihtiyacı olmayan torununa gideceğine kimsesi olmayan torununun yanında kalacak tabiki kadın ya hiç mi merhametiniz yok yeğeninize. Bu kadar bencillik görmedim ben ya

tedavi merkezleri yokmu türkiyede ? Benim evladim böyle olsa bir yolunu bulup tedavi ettiririm ?!
Bir yolu yok, alkolik kişi kendi iradesiyle gidip tedavi olmak istiyorum demediği sürece kimse birşey yapamaz
Ha yok illa ben bir yolunu bulurum diyorsanız buyurun gelin siz tedavi ettirin hem annenize hem yeğeninize bir faydanız olsun

tedavi merkezleri yokmu türkiyede ? Benim evladim böyle olsa bir yolunu bulup tedavi ettiririm
siz artik ha
yegenimi de getirseydi de yalniz birakmasaydi , ameliyat oldu evladim , narkoz Aldi , hic uyanamayabilirdi?!

Ben dayak diyorum abimden konusunca evden kovuluyorum .. küfür isitiyorm sonra annem bana abimden özür diletiyor!!

tedavi merkezleri yokmu türkiyede ? Benim evladim böyle olsa bir yolunu bulup tedavi ettiririm

siz artik ha

yegenimi de getirseydi de yalniz birakmasaydi , ameliyat oldu evladim , narkoz Aldi , hic uyanamayabilirdi?!
Başka?
Var mı başka dileğiniz?
Benim de evladım narkoz aldı, uyanamasaydı annem ne yapabilirdi?
Evladınıza şu an da birşey olabilir illa ameliyat olmasına narkoz almasına gerek yok

Eğer anne ile yaşamak istiyorsan abine katlancaksın o halde yapacak birşey yok ben olsam kafamı dinlerim annemle telde konuşmak yetiyor kendi başının çaresine bak sosyalleş arkadaş edin, hobi kurslarına vs git. Kadın ne yapsın ya zaten imtihanı çocuklar olmuş büyütmüş etmiş hala çocuk bakıyor, o çocuğa da yazık ne yapabilir ki.
Annene yakın da oturabilirsin ise girersin falan. Başka da çözüm yolu yok kusura bakma

Anneniz madem sizi birakip abinizi kayiriyor nedir bu hala yanına gitme telaşı . Her şeyi eleştiren bir annem var çok zorlandım yalnız çocuğa bakıyorum eşim iş değiştiriyor gün içinde sürekli çalışıyor yani gece uyumayan gündüz beş dk durmayan bir çocuğum var. Annemin yanına gittim iki hafta daha çok delirup geldim . En azından beni aşağıya çeken biri yok . Evde bir şekilde idare ediyorum . Ayrıca yegeninizin şuan hem annesi hem babası olmuş anneniz . Yazık çocuğu anası babası atmış . Ben 28 yaşında çocuk bakarken çok zorlanıyorum anneniz kim bilir ne durumda

Anneniz türkiyede mi bir de? Ben o da sizin gibi yurtdışında zannettim. Kadın nasıl gelsin sizin yanınıza? Türkiyede yaşıyor, sizin yanınızda nasıl olacak ki? o yaşta türkiyede doğup büyümüş insan için ülkeler arası seyahat zaten çok zor. Üstelik vize almak da işkence. Ben daha önce vize almış olmama rağmen şu an alamıyorum çünkü randevu bile yok. Randevu alabilmek için bile Türkiyede bu işlerden çok iyi anlayan biri olmak lazım. Daha önceden de annem yanımda olmuyor diye isyan ettiğiniz için ben aynı ülkedesiniz sanmıştım. Allah aşkına nasıl gelsin oraya? İstanbuldan ankaraya gitmek gibi değil ki bu.

Das
vizesi var annemin ., Öyle bir sorun yok , gelmemesini gectim .. gelmesini isterim tabi yalnizim.. yine gelmek istemiyor uzulsemde anlarim .. benim derdim baska birsey .. yeterince anlatmaya calistim yoruldum .burada . kimse anlamak istemiyor gibi hissediyorum artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…