Ne biliyorsunuz böyle olduğunu onlarla yaşamıyorsunuz hatta yurtdışındasınız arada bir evlerine kahve içmeye gidip şahit bile olmuyorsunuz. Abinizle ilgili konuştuğunuzda sizi susturması onu kayırdığı anlamına gelmiyor, abiniz sizin hakkınızda konuştuğunda da onu susturuyordur.
İşemek için bile çaba sarfediliyor mücadele etmeden nasıl yaşamayı düşünüyorsunuz acaba
Kaldıki hata yaparsanız uyarılırsınız yapmayın sizde
Son olarak sürekli alkol alan bir abiniz var yani alkolik, anneniz 24 saat eleştirse konuşsa uyarsa kızsa nasihat etse dövse sövse ne işe yarayacak?
Bir diyorsunuz ki özlem duyuyorum
Bir diyorsunuz adalet istiyorum
Bir diyorsunuz ilgi istiyorum
Bir diyorsunuz ihtiyacım var
Tek derdiniz hasetlik
Yurtdışında yaşayacağınıza gelin annenizin arka sokağında bir evde yaşayın anneniz hepinizle ilgilensin siz de annenizin maddi-manevi-fiziksel yükünü hafifletin. Yok yapmıyorsanız da susup oturun aşağıya kadını rahat bırakın
O kadar kolay degil türkiyeye dönmek , velayet ortak , cocugumu alip babanin Izni olmadan dönemem .. kaldiki isim yok türkiyede bulamiyorum .. nasil gecinecegim?Ne biliyorsunuz böyle olduğunu onlarla yaşamıyorsunuz hatta yurtdışındasınız arada bir evlerine kahve içmeye gidip şahit bile olmuyorsunuz. Abinizle ilgili konuştuğunuzda sizi susturması onu kayırdığı anlamına gelmiyor, abiniz sizin hakkınızda konuştuğunda da onu susturuyordur.
İşemek için bile çaba sarfediliyor mücadele etmeden nasıl yaşamayı düşünüyorsunuz acaba
Kaldıki hata yaparsanız uyarılırsınız yapmayın sizde
Son olarak sürekli alkol alan bir abiniz var yani alkolik, anneniz 24 saat eleştirse konuşsa uyarsa kızsa nasihat etse dövse sövse ne işe yarayacak?
Bir diyorsunuz ki özlem duyuyorum
Bir diyorsunuz adalet istiyorum
Bir diyorsunuz ilgi istiyorum
Bir diyorsunuz ihtiyacım var
Tek derdiniz hasetlik
Yurtdışında yaşayacağınıza gelin annenizin arka sokağında bir evde yaşayın anneniz hepinizle ilgilensin siz de annenizin maddi-manevi-fiziksel yükünü hafifletin. Yok yapmıyorsanız da susup oturun aşağıya kadını rahat bırakın
Bilmiyorum tabiki fakat iki evladim olsa birbirlwrinden ayirmazdim Ben heraldeAnneniz mi evladını alkolik yaptı
Anneniz mi evladını boşadı
Anneniz mi evladını hayırsız bir baba yaptı
Sizin çocuğunuz büyüdüğünde nasıl bir insan olacak bilebiliyor musunuz
Çok ağır saçmalıyorsunuz hırsınız kıskançlığınız yüzünden aklınız başınızda değil resmen ya
Abiniz zaten sorumsuz alkolikmiş, annenzide onu eleştirmediğine görede sinirli ve agresif biri. Ee! böyle birinide insan ya atar yada çeker annenizde çekmeyi seçmiş ne yapsın.
O kadar kolay değil ülke değiştirmek, doğup büyüdüğün yaşlandığın vatanını terketmekO kadar kolay degil türkiyeye dönmek , velayet ortak , cocugumu alip babanin Izni olmadan dönemem .. kaldiki isim yok türkiyede bulamiyorum .. nasil gecinecegim?
Ben ona vatan degistir demedim.. evladim ameliyat oldugunda gel dedim gelmedi.. ona icerledim ..O kadar kolay değil ülke değiştirmek, doğup büyüdüğün yaşlandığın vatanını terketmek
Öyle kolay değil anasının babasının umrunda olmayan bıraktığı torununu terkedip dönüp arkanı kazık kadar insanın peşine gitmek
Size herşey zor ama anneniz sizin istediğiniz hayatı yaşamalı
Ne çözümü bulacak kadınAnnem evet sinirli Biri , cokta akilli , Sanki bir cözüm bulur istese diye düsünüyorum.. belki oglunun hatalarini mi görmezden geliyor ? Böyleyse Bunun Kime faydasi var?
tedavi merkezleri yokmu türkiyede ? Benim evladim böyle olsa bir yolunu bulup tedavi ettiririm ?!Ne çözümü bulacak kadın
Çok biliyorsunuzya siz bulun çözümü anneniz uygulasın da bir oh desin sizin de bir hayrınız dokunsun kadına
Alkolik bir adamın hatalarını görmezden gelmemenin kime faydası olacak?
Sizin evladınızın yanında anası var, yediriyorsunuz giydiriyorsunuz eğitiyorsunuz koruyorsunuz sahip çıkıyorsunuzBen ona vatan degistir demedim.. evladim ameliyat oldugunda gel dedim gelmedi.. ona icerledim ..
Bir yolu yok, alkolik kişi kendi iradesiyle gidip tedavi olmak istiyorum demediği sürece kimse birşey yapamaztedavi merkezleri yokmu türkiyede ? Benim evladim böyle olsa bir yolunu bulup tedavi ettiririm ?!
tedavi merkezleri yokmu türkiyede ? Benim evladim böyle olsa bir yolunu bulup tedavi ettiririmNe çözümü bulacak kadın
Çok biliyorsunuzya siz bulun çözümü anneniz uygulasın da bir oh desin sizin de bir hayrınız dokunsun kadına
Alkolik bir adamın hatalarını görmezden gelmemenin kime faydası olacak?
siz artik haSizin evladınızın yanında anası var, yediriyorsunuz giydiriyorsunuz eğitiyorsunuz koruyorsunuz sahip çıkıyorsunuz
Yeğeninizin yanında bunları yapan bir ana-baba yok, anneanneye ihtiyacı olmayan torununa gideceğine kimsesi olmayan torununun yanında kalacak tabiki kadın ya hiç mi merhametiniz yok yeğeninize. Bu kadar bencillik görmedim ben ya
yegenimi de getirseydi de yalniz birakmasaydi , ameliyat oldu evladim , narkoz Aldi , hic uyanamayabilirdi?!Sizin evladınızın yanında anası var, yediriyorsunuz giydiriyorsunuz eğitiyorsunuz koruyorsunuz sahip çıkıyorsunuz
Yeğeninizin yanında bunları yapan bir ana-baba yok, anneanneye ihtiyacı olmayan torununa gideceğine kimsesi olmayan torununun yanında kalacak tabiki kadın ya hiç mi merhametiniz yok yeğeninize. Bu kadar bencillik görmedim ben ya
Ben dayak diyorum abimden konusunca evden kovuluyorum .. küfür isitiyorm sonra annem bana abimden özür diletiyor!!Bir yolu yok, alkolik kişi kendi iradesiyle gidip tedavi olmak istiyorum demediği sürece kimse birşey yapamaz
Ha yok illa ben bir yolunu bulurum diyorsanız buyurun gelin siz tedavi ettirin hem annenize hem yeğeninize bir faydanız olsun
Başka?tedavi merkezleri yokmu türkiyede ? Benim evladim böyle olsa bir yolunu bulup tedavi ettiririm
siz artik ha
yegenimi de getirseydi de yalniz birakmasaydi , ameliyat oldu evladim , narkoz Aldi , hic uyanamayabilirdi?!
Peki yalnizmiydiniz Bu surecte?Başka?
Var mı başka dileğiniz?
Benim de evladım narkoz aldı, uyanamasaydı annem ne yapabilirdi?
Evladınıza şu an da birşey olabilir illa ameliyat olmasına narkoz almasına gerek yok
Valla baydınızBen dayak diyorum abimden konusunca evden kovuluyorum .. küfür isitiyorm sonra annem bana abimden özür diletiyor!!
Evet, eşim ve ben dışında kimsenin bilgisi dahi yoktuPeki yalnizmiydiniz Bu surecte?
Bu kadar yalniz kalacagimi bilsem ve gurbette tek kalacagimi dogurmazdim aslaEvet, eşim ve ben dışında kimsenin bilgisi dahi yoktu
Siz çocuğu kocanıza ananıza ona buna güvenerek mi doğurmuştunuz
tedavi merkezleri yokmu türkiyede ? Benim evladim böyle olsa bir yolunu bulup tedavi ettiririm
Anneniz türkiyede mi bir de? Ben o da sizin gibi yurtdışında zannettim. Kadın nasıl gelsin sizin yanınıza? Türkiyede yaşıyor, sizin yanınızda nasıl olacak ki? o yaşta türkiyede doğup büyümüş insan için ülkeler arası seyahat zaten çok zor. Üstelik vize almak da işkence. Ben daha önce vize almış olmama rağmen şu an alamıyorum çünkü randevu bile yok. Randevu alabilmek için bile Türkiyede bu işlerden çok iyi anlayan biri olmak lazım. Daha önceden de annem yanımda olmuyor diye isyan ettiğiniz için ben aynı ülkedesiniz sanmıştım. Allah aşkına nasıl gelsin oraya? İstanbuldan ankaraya gitmek gibi değil ki bu.Ben ona vatan degistir demedim.. evladim ameliyat oldugunda gel dedim gelmedi.. ona icerledim ..
vizesi var annemin ., Öyle bir sorun yok , gelmemesini gectim .. gelmesini isterim tabi yalnizim.. yine gelmek istemiyor uzulsemde anlarim .. benim derdim baska birsey .. yeterince anlatmaya calistim yoruldum .burada . kimse anlamak istemiyor gibi hissediyorum artik..Anneniz türkiyede mi bir de? Ben o da sizin gibi yurtdışında zannettim. Kadın nasıl gelsin sizin yanınıza? Türkiyede yaşıyor, sizin yanınızda nasıl olacak ki? o yaşta türkiyede doğup büyümüş insan için ülkeler arası seyahat zaten çok zor. Üstelik vize almak da işkence. Ben daha önce vize almış olmama rağmen şu an alamıyorum çünkü randevu bile yok. Randevu alabilmek için bile Türkiyede bu işlerden çok iyi anlayan biri olmak lazım. Daha önceden de annem yanımda olmuyor diye isyan ettiğiniz için ben aynı ülkedesiniz sanmıştım. Allah aşkına nasıl gelsin oraya? İstanbuldan ankaraya gitmek gibi değil ki bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?