sevmediklerinize neden öfkelenmiyorsunuz sokakta hakaret etse biri sakinmi karşılayacaksınız. valla,ben geçenlerde, bir adama saldırıyordum. arkadaşlar zor tuttu kollarımdan beni.
gözüm döndümü cadılaşıyorum demek.
benim bildiğim okypete kolay kolay öfkelenmez
eğer öfkelendiyse karşınsındakine acırım ancak
çünkü kıskançlığının çekememezliğinin kurbanı olmuştur
onunla anlaşamayan öfkelendiren problemi kendisinde arasın
ben geçenlerde siteden birine çok öfkelendim ama aynı zamanda da çok kırıldım...
2.bir üyeliği ile beni eleştirmeye ve bana duyduğu gizli hırsını yaşamaya kalkıştı...ama bir baktım ki asıl üyeliğindeki geçmiş konularına, eskiden 95 kg ve ve kendi fiziksel özellikleri ile barışık olmayan ve hep bunu konularına taşıyan biri imiş... bunları görünce öfke yerini,farklı bir duyguya bıraktı ...ben buna neden öfke duyayım ki,o zaten kendine öfkeli imiş zaten diyerek,kendi öfke, hırs ve fesatlığı ile yüzleşmeye bıraktım...
kendi öfkemden kendim bile korkarım...
aşırıdır çıkışlarım,kendimi tutabilme durumum ne yazık ki yok !
illa hırsımı ve öfkemi çıkarmalıyım karşımdakinden ki ,kendimi tatmin edebileyim ..
azcık psikopatlık mı var bende ne kaydirigubbakcemile3
Yok canım ben sevmediklerime de küfretmem..
İnanırım ki; kötü söz sahibine aittir!hihoyyyt
okypeteciğim hayat bütün çirkinliklerden çirkeflerde uzak tutusun
bidenem senin yüzüne bakıp da psikopat olduğunu anlamayan olamaz herlde canısım
yüzünde bile bi aksilik sert bir ifade var balım
ama öyle deme balım yaa
küfretmek güzeldir!..
" kirlenmek güzeldir!" gibi bişey oldu ama neesee:))
" kirlenmek güzeldir!"
ay ilarzu uzaktan uzağa makyaj topiğini takip ediyorum ne kadar tatlı dilli olduğunu da görüyorum, seni hayal edemiyorum küfrederken valla, keşke sen birilerine küfrederken rastlaşsak, ama küfür yiyen ben olmıyım:roflol::roflol:
bidenem senin yüzüne bakıp da psikopat olduğunu anlamayan olamaz herlde canısım
yüzünde bile bi aksilik sert bir ifade var balım
:a015:evet bunu reelde de duyuyorum ...
duruşum sert ..ama inan aslında öfke ve sinirli olduğum anlar dışında
çok ta yumuşak ve naifimdir...
insanlar tanıyınca dışardan göründüğün gibi hiç değilmişsin derler...:1rolleyes:
Öfkeli olduğunuzu nasıl anlarsınız?
Öfkelendiğinizde yaptığınız zararlı davranışlar nelerdir?
Öfkelendiğinizde uygulayabileceğiniz adımlar nelerdir?
...
ben geçenlerde siteden birine çok öfkelendim ama aynı zamanda da çok kırıldım...
2.bir üyeliği ile beni eleştirmeye ve bana duyduğu gizli hırsını yaşamaya kalkıştı...ama bir baktım ki asıl üyeliğindeki geçmiş konularına, eskiden 95 kg ve ve kendi fiziksel özellikleri ile barışık olmayan ve hep bunu konularına taşıyan biri imiş... bunları görünce öfke yerini,farklı bir duyguya bıraktı ...ben buna neden öfke duyayım ki,o zaten kendine öfkeli imiş zaten diyerek,kendi öfke, hırs ve fesatlığı ile yüzleşmeye bıraktım... bazılarına da bu lazım okypete, senin öfkelendirmekten bile haz alan tipler olabiliyor..:))[/I]
A.S. canım benim..Geçende aramış o beni ama telefonumu duymadım çantamdaydı..
Bir daha konuşursan sende çok selam söyle benden..
Maşallah çok mutlu çook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?