• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öfkelenince neler yaparsınız?

bu aralar öskemde sınır tanımaz hale geldim etrafımdakileri kırmamak için yalnız kalabiliceğm bi odaya geçiyorum ve drn derin nefes alıyorum

Ofkelenince kontrolu kaybedebilirim. Beni sinirlendiren kisiye butun ofkemi kusmak isterim. Yalniz kalmak tercihimdir, yoksa kirici olabilirim. Icten ice kufur edebilirim, ama disimdan kimseye kufur etmem.

Bir de eski Turk sinemalari izlemek iyi geliyor bana sinirliyken.

Nasil ozeniyorum su zor ofkelenen, ofkelendiginde de disariya belli etmeyen insanlara bir Allah bilir. Keske ben de oyle olabilsem.

çok çabuk öfekelenirim,sinirim de çok çabuk geçer
ama öfkelendiğim an kendimi kaybederim gerçekten kırıcı olurum
sonradan kızgınlığım geçince de pişman olurum neden bu kadar ağır konuştum diye
birazcık daha rahat olabilmeyi isterdim

öfkelendiğimde çok tehlikelioluyorum etrafımdakı eşyaları kırıp döküyorum
karşımdakinin gırtlağına dahi sarıldığım oluyor önüne geçemediğim bir duygu

elimdekılerı fırlatırım o anda ne varsakaydirigubbakcemile2
bagırırım:hulya:
bazende agzıma gelenı sayarım ohhhh kaydirigubbakcemile3:lepi:

ağlarım genelde yada bağırıp çağırırımm..çok çok öfkelendiysem kırarım bişileri delikafadulden

Gençliğimde hemen öfkelenir ve karşılık verirdim .Ama yaşım ilerledikçe öfkemle başa çıkmaya çalıştım, savaştım ve zaman ilerledikçe onu yenmeyi başardım. Ona kadar saymak yada o ortamı terketmek en güzeli, karşındakini kırmamak adına.

ortamı terk etmek bence de uygun.

sakinliğimi koruyamıyorum maalesef bazen ağzımdan çıkanları tartamıyorum:1no2: çok sinirlendiğimde sonrada üzülüyorum tabi,en iyisi sakinliğini koruyup sessiz kalmak ama onu uygulamak çok zor.şutarafagitti

dışarıya yansıtmam pek belli etmem....kendi içimde yaşarım....ve en sevmediğim huyum...çünkü içime atarak sadece kendime zarar veriyorum.....

:kızgın:Hirs baldan tatli diye bir ata sozu var ya iste o benim kisacasi hirsima cok cabuk yenilirim maalesef hic guzel birsey degil sakin kafaylada dusununce mantigimi tekrar toparlarim tabii o gecen zaman icersinde kendimi yer bitiririm iykkkk ne kotu bir huy yarabbbbb

kime öfkelendiğime göre değişiyo.
beni iyi tanımayan biriyse genelde öyle insanları takmadığım sadece ufak bi uyarı yaparım.(onlar için sinirlerimi bozamıcam)
tanıyan biri bile bile dalıma basıosa, işte o zaman ses tonumun üst seviyelerini duymak zorunda kalacak demektir a.s

bende agda yapmaya başalarım..o sinirli halimle hiç acı duymam.....

Back