• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öfkelenince neler yaparsınız?

sevmediklerinize neden öfkelenmiyorsunuz sokakta hakaret etse biri sakinmi karşılayacaksınız. valla,ben geçenlerde, bir adama saldırıyordum. arkadaşlar zor tuttu kollarımdan beni.
gözüm döndümü cadılaşıyorum demek.

bence sevdiklerimizin samimiyetine güveniyoruzda ondan, valla zaman kötü, sokaktaki adama sinirlep küfredersek daha kötü bi karşılık alabiliriz,
ya da oturduğumuz sitede ya da okulun veli toplantısında falan birileyle kavga etmek genelde daha olumsuz şekilde geri döner, bu ve benzer sebeblerden sanırım
:sm_confused:

benim bildiğim okypete kolay kolay öfkelenmez
eğer öfkelendiyse karşınsındakine acırım ancak
çünkü kıskançlığının çekememezliğinin kurbanı olmuştur
onunla anlaşamayan öfkelendiren problemi kendisinde arasın

yani.
normalde yumuşak huyluyum.ama bir noktaya kadar. ondan sonra,
tutmayın beni. yolarım oyarım. sabun yaparım.:roflol:

ben geçenlerde siteden birine çok öfkelendim ama aynı zamanda da çok kırıldım...
2.bir üyeliği ile beni eleştirmeye ve bana duyduğu gizli hırsını yaşamaya kalkıştı...ama bir baktım ki asıl üyeliğindeki geçmiş konularına, eskiden 95 kg ve ve kendi fiziksel özellikleri ile barışık olmayan ve hep bunu konularına taşıyan biri imiş... bunları görünce öfke yerini,farklı bir duyguya bıraktı ...ben buna neden öfke duyayım ki,o zaten kendine öfkeli imiş zaten diyerek,kendi öfke, hırs ve fesatlığı ile yüzleşmeye bıraktım...

ben eskiden KK daki bazı üyeler çok sinir olurdum, hatta hala olduklarım var ama bana sataşılırsa bir defa cevap verip arkama bakmıyorum yoksa tartışma alcak başını gitcek
sonra tadınığım yada tanımadığım insanların vereceği tepkileri kestirir olduğum için herhalde eskisi kadar sinirlenmiyorum

Ben kin tutmam pek.O an kızdığımda söylenirim,içime atıp biriktirmem.Ama karşımdaki kini sürdürmeyip bana adım atınca ben de adım atarım ona..Çok geçici ,yanlış anlamaya ait anlık küskünlüklerse tabi..

Şimdi söz konusu net ortamıysa nette öyle uzun uzun kin tutmuşluğum yoktur..Çünkü biliyorum ki bana değil kafalarındaki ben olduğunu sandığım hayale kızıyorlardır.Ya da diğer arkadaşından etkileniyordur benle hiç bir muhabbeti olmadığı halde bana kin besliyorsa... Gülüp geçiyorum.Çocukça geliyor..kaydirigubbakcemile3 sonuçta mimik vs göremiyoruz burada...

Şu var ki bana ve sevdiklerime zarar veren biriyse ölesiye affetmem.Yaptıklarını herkese anlatırım..Ne mal olduğunu diğer insanlar da görsün diye..Bir de küfretmem,Allaha havale ederim..:dilcikar:

kendi öfkemden kendim bile korkarım...
aşırıdır çıkışlarım,kendimi tutabilme durumum ne yazık ki yok !
illa hırsımı ve öfkemi çıkarmalıyım karşımdakinden ki ,kendimi tatmin edebileyim ..
azcık psikopatlık mı var bende ne kaydirigubbakcemile3

bidenem senin yüzüne bakıp da psikopat olduğunu anlamayan olamaz herlde canısım

yüzünde bile bi aksilik sert bir ifade var balım

Yok canım ben sevmediklerime de küfretmem..
İnanırım ki; kötü söz sahibine aittir!hihoyyyt

ama öyle deme balım yaa

küfretmek güzeldir!..

" kirlenmek güzeldir!" gibi bişey oldu ama neesee:))

ama öyle deme balım yaa

küfretmek güzeldir!..

" kirlenmek güzeldir!" gibi bişey oldu ama neesee:))

Yok be canım..
Ben inan çok memnunum hayatımdan..
Ben deyince öyle mi olacak karşımdaki?
Ama bana yakışmaz..
Öfkelenince yapılacak en güzel işlerden biri de banyo yapmaktır..
Abdest alıp dua etmektir,inanıyorsanız çok faydasını görürsünüz..
Allahım dökülen yaşların hesabını soruyor zaten..

" kirlenmek güzeldir!"

ay ilarzu uzaktan uzağa makyaj topiğini takip ediyorum ne kadar tatlı dilli olduğunu da görüyorum, seni hayal edemiyorum küfrederken valla, keşke sen birilerine küfrederken rastlaşsak, ama küfür yiyen ben olmıyım:roflol::roflol:

ay ilarzu uzaktan uzağa makyaj topiğini takip ediyorum ne kadar tatlı dilli olduğunu da görüyorum, seni hayal edemiyorum küfrederken valla, keşke sen birilerine küfrederken rastlaşsak, ama küfür yiyen ben olmıyım:roflol::roflol:

hakkaten aynen ben de...hiç de küfredebilecek birine benzemiyorsun arzu...
ayyy arzu demişken tca nerde yaaa...arayayım...

:a015:evet bunu reelde de duyuyorum ...
duruşum sert ..ama inan aslında öfke ve sinirli olduğum anlar dışında
çok ta yumuşak ve naifimdir...
insanlar tanıyınca dışardan göründüğün gibi hiç değilmişsin derler...:1rolleyes:

Öfkeli olduğunuzu nasıl anlarsınız?
Öfkelendiğinizde yaptığınız zararlı davranışlar nelerdir?
Öfkelendiğinizde uygulayabileceğiniz adımlar nelerdir?
...

öfkeli olduğumda kalbim deli gibi çarpar ciddi ciddi hissederim, sinirden adrenalinim tavan yapıyor herhalde kaydirigubbakcemile3

öfkelendiğim de bile kontrolü elimden bırakmam, mantığım devredışı kalmaz. o yüzden her hareketimi düşünerek yaparım. sadece sesi mi yükseltirim ve karşımdakine olan konuşma şeklim değişir.

genelde ya başkalarına anlatarak rahatlamaya çalışırım, o an yalnızsam da derin derin nefes alıp kendimi açmaya çalışırım.

ama hiç kolay sinirlenen bir insan değilim. şu yukarıda saydıklarım taş çatlasın 3 kere olmuştur hayatımda inşallah bundan sonrada artış göstermez şakkıdı

Öfke sadece kişinin kendine zarar veriyor...
normalde sakin bir yapım var,herşeye öfkelenmem,
ama öfkelendiğimde de ,gözüm hiçbirşey görmez...
o an elime ne geçerse kırarım,hiç düşünmeden...
tabi bu en son hali,
ondan önce kendi kendimi sakinleştirmeye çalışırım,
3 maymunu oyna derim ama yok hala karşımdaki veya yaşanılan olay
beni bir kurt gibi kemirip duruyorsa,işte o zaman volkan patlıyor...
çok kötü bir durum,hakim olmak lazım belki,
ama olmayınca da olmuyor işte...

bu güzel konuyu içeriği nedeniyle,
http://www.kadinlarkulubu.com/kisisel-gelisim-f26/
bölümüne taşıyorum..
sevgiler...

Bende sakinlerdenim....
3-5 kere hiç takılmam geçerim ..ıstesem de aklım da tutamam...
Ama gözüme batan bir pişkinlik varsa duruurum dururumm hiçç sesimi yükseltmeden söyleyeceğimi söyler, lafımı sakınmadan konuşurum ..kırıp dökme isteğim hiç olmadı çok şükür...
Ama sabrım taşında çok ağır konuşabilirim....
Ben öfkeli değilim ama dik başlıyım, tutamıyorum içimde...

Daha yakınlarda işverenimle böyle bir şey yaşadım ki daha 3 aydır çalışma hayatındayım. Etrafımdakiler şaşırıp kaldılar....
Öfkeyi kendimize zarar gelemeyecek şekilde ifade etmek lazım.. Karşımızdakini ezecek nokta bu diye düşünüyorum..

ben geçenlerde siteden birine çok öfkelendim ama aynı zamanda da çok kırıldım...
2.bir üyeliği ile beni eleştirmeye ve bana duyduğu gizli hırsını yaşamaya kalkıştı...ama bir baktım ki asıl üyeliğindeki geçmiş konularına, eskiden 95 kg ve ve kendi fiziksel özellikleri ile barışık olmayan ve hep bunu konularına taşıyan biri imiş... bunları görünce öfke yerini,farklı bir duyguya bıraktı ...ben buna neden öfke duyayım ki,o zaten kendine öfkeli imiş zaten diyerek,kendi öfke, hırs ve fesatlığı ile yüzleşmeye bıraktım... bazılarına da bu lazım okypete, senin öfkelendirmekten bile haz alan tipler olabiliyor..:))[/I]

var böyle dengesizler canım.
bu arada konunun ortasında gurbaam aradı,herkese selamı var. saruböceq,tatlım, ,sanada iletmemi istedi.

Küfür etmekle asla sakinleşemem.aksine beni küçük düşürür gibi geliyor bana...sözle hakkını arayamadıda küfüre sığınıyor tenezzül ediyor dedirtmem... düşündüklerimi söyleyerek öfkemi ortaya koyarım.Küfür karşımdaki anlamıyorsa en son söyleyeceğim söz olur ..
Tabii samimiyete bağlı yinede...
çok yakın dostuma kızdıysam o daha iyi bilir öfkelenince ona neler saydığımı :) şuan aklıma gelmiyor...

A.S. canım benim..Geçende aramış o beni ama telefonumu duymadım çantamdaydı..
Bir daha konuşursan sende çok selam söyle benden..
Maşallah çok mutlu çook:nazar:

A.S. canım benim..Geçende aramış o beni ama telefonumu duymadım çantamdaydı..
Bir daha konuşursan sende çok selam söyle benden..
Maşallah çok mutlu çook:nazar:

söyledi bana aradığını canım. duymadı galiba dedi.
evet çok mutlu.. Allah bozmasın. cıvıl cıvıl sesi.

Gençliğimde hemen öfkelenir ve karşılık verirdim .Ama yaşım ilerledikçe öfkemle başa çıkmaya çalıştım, savaştım ve zaman ilerledikçe onu yenmeyi başardım. Ona kadar saymak yada o ortamı terketmek en güzeli, karşındakini kırmamak adına.

leerenim öyle yapıyorum aslında. ama bu sefer galiba zıvanadan çıkardı biri beni. amacıda o zaten biliyorum. beni öfkelendirmek.

Back