Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben susarım 1 2 gün sonra o konuda konuşabilirim o yuzden strese bağlı deri dökülmesi yaşıyorum çok kafaya tak içe at bir nevi sedef hastalığı o yuzden bağırın çağırın öfkenizi kusun ben en son öfkelendiğimde ayna kırdım kırmakta iyi geliyor
Valla önceden sessizce ağlardım kimseye birşey diyemezdim.Ama hayatta yaşadığım ve bana zarar veren bazı olaylardan sonra sinir hastası oldum galiba.Artık kendimi tutamıyor hemen karşılık veriyorum,gerekiyorsa bağırıyorum,çığlık atıyorum.
Cok asiri ofkelenirsem yanimda ne varsa duvara firlatirim ,,hic umurumda olmaz degeri valla///! Ama cok asiri sinirlenmem lazim,,,1 defa yapmistim sonra annem ''gelirsem onu ben kafanda kirarim'' demisti:roflol:cok sukur uzun yilardr bu kadar sinirlenmedim!
çok sinirliysem şayet yakınımda ne varsa fırlatırım kırarım sonra ohhhh pambık gibi olurumm az sinirliysem yere göğe sığmam uyku uyuyamam patlarım sinirden