Öfkelenince neler yaparsınız?

Bi kere çok pis sararım karşımdakine..Bunu herkes söyler bana .Susturamazlar beni.
Çok aşırı sinirlendiysem kim olursa olsun ne dediğimi bilmem benzetirim.. gözüm görmez kulağım duymaz hiçbişeyi...Karşımdaki kırsamda kırılacakmış üzülücekmiş düşünmem.

Son düzenleme:
Sinirlendim diyelim ki o an direk telkin ederim kendimi susmam konusunda eğer haklıysam iyice susarım sinirlendirene göre tavır takınırım ama kafa göz girişmedim hiç şimdiye kadar :)

zeytinyağlılarıda sıcak severim. henüz pişmişken yemenin tadı benim için daha başka olur.:hulya:

küfür ediyorum...

bişeyi alıp parçalama kırma gibi huyum yoktur... sadece küfür ediyorum...

Öfkelendiğim insanlara bağlı benim neler yapabileceğim..
Eşimse mesela;bağırır çağırır tabiri caizse afkururum.Sinirim geçtikten sonrada yanına gider sarılırım..Öperim,severim..:1hug:
Sevdiğim insanlarsa ailemden biri yada arkadaşlarım derdimi anlatırım mutlaka..Kızarım,söylenirim yüzlerine.Laf sokarım.Canlarını acıtmak için..Sonrası gelmez ama.Geçer gider benim için..
Onun dışında herşeye sinir olabiliyoruz hayatta..Onlarlada çok ilgilenmiyorum.Gelirken dolmuşcuya sinir oldum mesela hızlı kullanıyordu arabayı kendim için değil çocuğum için endişelendim..Ve bağırdım yavaş gidin diye..
ışte böyle..

önceden susardım gıkım çıkmazdı ağlardım ağlardım
son yıllarda tamamen tersi oldu
kendımı tutamıyorum çokda ağır konuşuyorum ( küfür değil yanlış anlaşılmasın)
sonra söyledıklerıme üzülüyorum kırdığım için
ama o an kendımı ben bile tanıyamıyorum çok sinirli oldum hatta şöle kalkıp ağzını gözünü dağıtmak bile geliyo içimden

valla kime sinirlendiğime göre değişir herhalde, yakınlarımsa korksunlar benden, ağır konuşmalarım olabilir ama kin tutmam unuturum 5. dk sonra
2. cil insanlarsa hayatımdan çıkarma eğilimi gösteririm

bende bi kaç defa küfür edeyim dedim, istediğim rahatlama performansını yakalayamadım ama...:gitme:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben hiçbişeye zarar vermem..kendi kendime anıra anıra ağlarım...sonrada uyurum,uyanırım sinirim geçer..

bende bi kaç defa küfür edeyim dedim, istediğim rahatlama performansını yakalayamadım ama...:gitme:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Küfür işini ben de beceremiyorum..:ecrin_bebek:
Ama sevdiklerimle kavga etmeyi sevmiyorum ben ya,kıyamıyorum,üzülüyorum çok..:sinifsinif:
Sevmediklerim de zaten ne kadar öfkelendirir ki beni en fazla?hihoyyyt

yok rahatlatıyormuş chess.
bana iyi geldi. sayıp dökmek.

ağzını korkak alıştırma diyosunkaydirigubbakcemile3

ben genelde uyuyorum galiba ya, uyumak süper oluyo gerçekten

bide sinirlendiğin konuda önemli tabii, ben şahsi konulardan bahsettim hep,

bide daha geniş kitleleri ilgilendiren konular var insanı sinir eden

Son düzenleme:
sevmediklerinize neden öfkelenmiyorsunuz sokakta hakaret etse biri sakinmi karşılayacaksınız. valla,ben geçenlerde, bir adama saldırıyordum. arkadaşlar zor tuttu kollarımdan beni.
gözüm döndümü cadılaşıyorum demek.

Küfür işini ben de beceremiyorum..:ecrin_bebek:
Ama sevdiklerimle kavga etmeyi sevmiyorum ben ya,kıyamıyorum,üzülüyorum çok..:sinifsinif:
Sevmediklerim de zaten ne kadar öfkelendirir ki beni en fazla?hihoyyyt

yok canım insan sevdiklerine küfredemez zaten, 2.cil 3. cül şahıslar anca, mesela üst kat komşuma küfretmiş olabilirim, o üst kattayken tabii:kedi:kaydirigubbakcemile3

benim bildiğim okypete kolay kolay öfkelenmez
eğer öfkelendiyse karşınsındakine acırım ancak
çünkü kıskançlığının çekememezliğinin kurbanı olmuştur
onunla anlaşamayan öfkelendiren problemi kendisinde arasın

ben geçenlerde siteden birine çok öfkelendim ama aynı zamanda da çok kırıldım...
2.bir üyeliği ile beni eleştirmeye ve bana duyduğu gizli hırsını yaşamaya kalkıştı...ama bir baktım ki asıl üyeliğindeki geçmiş konularına, eskiden 95 kg ve ve kendi fiziksel özellikleri ile barışık olmayan ve hep bunu konularına taşıyan biri imiş... bunları görünce öfke yerini,farklı bir duyguya bıraktı ...ben buna neden öfke duyayım ki,o zaten kendine öfkeli imiş zaten diyerek,kendi öfke, hırs ve fesatlığı ile yüzleşmeye bıraktım... bazılarına da bu lazım okypete, senin öfkelendirmekten bile haz alan tipler olabiliyor..:))

Son düzenleme:
yok canım insan sevdiklerine küfredemez zaten, 2.cil 3. cül şahıslar anca, mesela üst kat komşuma küfretmiş olabilirim, o üst kattayken tabii:kedi:kaydirigubbakcemile3

Yok canım ben sevmediklerime de küfretmem..
İnanırım ki; kötü söz sahibine aittir!hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…