- Konu Sahibi atessizprenses
-
canım günü bitince bakiyede otomatik siliniyor ve yeni bakiye geliyor.peki o bahsettiğin mesajı nerden bulabilirim?kaydetmişmidir acaba?
dur ben bir bakayım var mı kayıtlı mı
ilk aldığım zaman vergilerle ilgili sorun yaşadım. vınn ı alırken aldığım bayiye defalarca bundan başka üzret ödeyecekmiyim dedim hayır dediler sonra il faturam 39 değil 43 geldi arayıp durumu anlattım şu vergisi bu vergisi dediler. vınnı aldığım bayii e defalarca sorduğumu başka üzret ödemeyeceğimi söylediklerini anlattım. bayii aradılar vsvsvs ve sonunda sözleşmeyi defalarca okudum elle tutulur bir yer buldum tüketici hakem heyeti ne başvuracağımı söyledim tututştular ama maalesef ben işin peşini bıraktım şimdiki aklım olsa kesinlikle bırakmazdım. bence sen de bırakma çok zor değil.
bizimde vardı ilk evlendigimizde aldık ama vodafoneydi net yani 4 gb limitti facebooka bile inanın 10 dk da 1 foto yukluyordum ne oyun ne video ne msn bişi acamıyorduk face ve kk acıyorduk bi fatura bi geldi 100 tl oda nasıl oluyor mesela 4 gb 50 tl idi biz bunu 100 mb asmıstık yani her asımda 50 tl daha ekleniyordu resmen soygun bizde iptal ettirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?