- Konu Sahibi atessizprenses
-
Bence avukata git mutlaka.. ben avukatta calisiyorum(almanyada) okadar cok dava varki telefon sirketleriyle.. ne koparirlarsa onu kar sayiyorlar ve cogu insan ugrasmak istemedigi icin ödüyor faturayi. bence tekrar ara ve avukata gitceni falan söyle, sonrada gercekden git.
canım aynen öyle.haklısın biz de uğraşmak istemediğimiz için ödedik o faturaları.çoluğundan çocuğundan kesip ödüyorsun bunları.hiç utanmıyorlar.ama acaba bu davanın işleyişi nasıl oluyor?ne kadar sürüyor?
merhaba , benimde vınnım var. ve dediğin gibi eğer limiti aşarsan gelen fatura çok yüksek oluyor. ben haziran ayında aldım vınnı. 4 gb lık . ayda 50 tl ödüyorum. sadece 1 ay fazla kullandığım için 150 tl ödedim. çok video izliyorsan şarkı falan indiriyorsan çabuk bitiyordur gblar ve dolayısıyla fatura fazla geliyordur. vınnı alrken 1 yıllık sözleşme imzalıyorsun, eğer erken iptal ettirmek istersen 1 yıllık parayı ödemek üzere.. yani baştan kabul etmiş oluyoruz. turkcellin tarifeleri daha pahalı bu bir gerçek,ancak eğer senin aylık internet kullanımın daha fazlaya tekabul ediyorsa keşke aylık gb yükseltseydin. mutlaka sana uygun bir tarife vardır. iptal işlemide bildiğim kadarıyla başta imzaladığın sözleşmeye göre yani parayı ödeyerek iptal ettirebiliyorsun. yine de bir avukatla konuş istersen. elinde sözleşme örneği vardır mutlaka. vınn ı alırken vermişlerdi bir örneğini çünkü..
eminim sizinle aynı problemi yaşayan çok kişi vardır. internette ayrıntılı bir araştırma yapın. Biz de geçen yıl nişanlı iken eşime çok fazla fatura geliyrdu sonra bilgi teknolojileri kurumu bi karar verdi ve tcell fazla aldğı paraları iade etti. biz araştırırken bir bilgi öğrendik bizim zaman kavramımızla tcell in zaman kavramı aynı degil malesef. Şöyle açıklayım bize göre 1 dk 60 saniye dimi; tcell için 6 sn de bir dadika atıyor bir sonraki dakika atımı ise diger 6 nın katları üzerinde başlıyormuş. yoksa o kadar bedava dakika nasıl bitecek?????
evet bana da çok mantıklı geldi yazdıklarınız.peki bunu nasıl öğrenebilirim?
bende düşünüyordum wınn almayı ama komşuma 1milyar geldşkten sonra tırstım ve hiç kullanmadı şimdi mahkemeye verdii hepsi soyguncu beee bunlarınnn normal net daha iyi en azından ne geliceni kestrysn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?