öfkeden nefes alamıyorum

canım günü bitince bakiyede otomatik siliniyor ve yeni bakiye geliyor.peki o bahsettiğin mesajı nerden bulabilirim?kaydetmişmidir acaba?

dur ben bir bakayım var mı kayıtlı mı

ilk aldığım zaman vergilerle ilgili sorun yaşadım. vınn ı alırken aldığım bayiye defalarca bundan başka üzret ödeyecekmiyim dedim hayır dediler sonra il faturam 39 değil 43 geldi arayıp durumu anlattım şu vergisi bu vergisi dediler. vınnı aldığım bayii e defalarca sorduğumu başka üzret ödemeyeceğimi söylediklerini anlattım. bayii aradılar vsvsvs ve sonunda sözleşmeyi defalarca okudum elle tutulur bir yer buldum tüketici hakem heyeti ne başvuracağımı söyledim tututştular ama maalesef ben işin peşini bıraktım şimdiki aklım olsa kesinlikle bırakmazdım. bence sen de bırakma çok zor değil.

eski mesajlar sms bölümünde var bende. sen bulamazsan bu ay mesajı alır almaz kaydet, kaydedemezsen ne bileyim fotoğrafını falan çek bişey yap...elinde olsun

bende korktum ya, 2 aydır kullanıyorum, gayet iyi çekiyor, hatta evdeki kablolu netten cok daha iyiydi.
Ben şehir dısında okuyorum o yüzden 3 aylık aldım ama hep 39 tl ödedim. genelde bir 400 500 mb artıyordu.
Şu an 100 mb kaldı ya geçtiyse 28 inde doluyor günüm..
of korktum cidden..

dur ben bir bakayım var mı kayıtlı mı

ilk aldığım zaman vergilerle ilgili sorun yaşadım. vınn ı alırken aldığım bayiye defalarca bundan başka üzret ödeyecekmiyim dedim hayır dediler sonra il faturam 39 değil 43 geldi arayıp durumu anlattım şu vergisi bu vergisi dediler. vınnı aldığım bayii e defalarca sorduğumu başka üzret ödemeyeceğimi söylediklerini anlattım. bayii aradılar vsvsvs ve sonunda sözleşmeyi defalarca okudum elle tutulur bir yer buldum tüketici hakem heyeti ne başvuracağımı söyledim tututştular ama maalesef ben işin peşini bıraktım şimdiki aklım olsa kesinlikle bırakmazdım. bence sen de bırakma çok zor değil.

haklısın canım.zaten bu zamana kadar uğraşmak istemediğimden bu hale geldim ya..ama bu kez kararlıyım,elimden geleni yapıcam,hakkımı arıycam.yeter ya,kendimi salak gibi hissediyorum resmen.....:47::47::47::47::47::47:

bizimde vardı ilk evlendigimizde aldık ama vodafoneydi net yani 4 gb limitti facebooka bile inanın 10 dk da 1 foto yukluyordum ne oyun ne video ne msn bişi acamıyorduk face ve kk acıyorduk bi fatura bi geldi 100 tl oda nasıl oluyor mesela 4 gb 50 tl idi biz bunu 100 mb asmıstık yani her asımda 50 tl daha ekleniyordu resmen soygun bizde iptal ettirdik

bizimde vardı ilk evlendigimizde aldık ama vodafoneydi net yani 4 gb limitti facebooka bile inanın 10 dk da 1 foto yukluyordum ne oyun ne video ne msn bişi acamıyorduk face ve kk acıyorduk bi fatura bi geldi 100 tl oda nasıl oluyor mesela 4 gb 50 tl idi biz bunu 100 mb asmıstık yani her asımda 50 tl daha ekleniyordu resmen soygun bizde iptal ettirdik

ayy demek vodafonda böyle.ne olacak böyle yaa?
acaba avea nasıl?

tüketici dernekleri var hemde ücretsiz avukatları var onlar davanı açıyo ve takip ediyo kesinlikle bırakma arkasını. Valiliklerde ve kaymakamlıklarda oluyo bu kurumlar.

Back
X