öfkeden nefes alamıyorum

aynı dertten bende muzdaribim
yaklasık 1 sene önce bende wınn aldım hiçbişey söylemiyolar
taaahhüt falan diye
iptal ettirmeye gittim 2 senenin parasını istiyolar deli oldum
hemen kota doluyo istediğim gibi kullanamıyorum
allahtan söylediğiniz gibi faturalar gelmedi 60 70 geldi hep
ama ben sürekli kotayı kontrol ediyorum
ben 1 ay önce tasındım wınn zaten yawas
daha bi yawasladı
ewim yüksekte olmasına ragmen turkcell cekmiyo awea wodafon cekiyo
dolayısıyla wınn da cekmiyo
yerinden kıpırdatamıyorum
sürekli şebekeyi kontrol ediyorum
google 10 dakikada acılıyo
bilgisayarı acasım gelmiyo
şimdi uzun ugraslar sonunda biyer buldum o da idareten
orda birazcık cekiyo da suan bu yorumu yazabiliyorum:47:
ama elimden ne geliyosa yapıcam gerekirse baz istasyonu kursunlar
ben bu sekilde 1 sene daha kullanmadıgım seyin parasını ödeyemem:47:

bende turkcel vınn kullandım..ama aylık yüklettim ben kontür gibi yani.4.gb yükletiyordum..bana yetiyordu..tabi çok fazla şarkı ya da video izlememek şartıyla..msn kullanırken çok gitmiyor..

canım tam tersi ne müzik indirdim,ne video izledim.sadece kadınlar kulübü,msn gibi yerler girdim.geçen ay yine aradığımda turkceli,dedi ki sürekli açık msn kotayı doldurur.hayret valla,çok şaşırdım...

canım tam tersi ne müzik indirdim,ne video izledim.sadece kadınlar kulübü,msn gibi yerler girdim.geçen ay yine aradığımda turkceli,dedi ki sürekli açık msn kotayı doldurur.hayret valla,çok şaşırdım...

canım ben vınn makinesini kendim aldım sözleşme falan yapmadım 200 tl falandı aletin fiyatı
4 gb yüklettiyordum...ve durmadan kotaya bakıyordum..
bana yetiyordu..işin kötüsü her yerde çekmiyor..
ve hızlı deniliyor yha reklamlar alakası yok ben nete girene kadar şekilden şekile giriyordum..
yazlığın sadece bir odasında çekiyordu..
ALLAHTAN benim odamda çekiyordu oda.

ben vını daha çok yazın kullanıyorum..

Son düzenleme:
kızlar dün gece çok sinirli yattım.sabah gergin kalktım.turkcellden vınn almıştım 5-6 ay önce.inanın 40 dediler ve ben o 40ı hiç ödeyemedim.150 den aşağı gelmedi faturam.sesimi çıkarmadan limitimi aşmışımdır diye ödedim.ama geçen ay baya yüklü bir fatura gelince aradım limiti çok aşmışsınız dediler.yine ödedim.ama bu ay inat ettim,vınnı çok az kullandım.işyerinden,annemden girdim internete.çok nadir akşamları açtım vınnı.bakiyeme baktım dün sabah,çünkü fatura kesim tarihiydi.1.095 mb bakiyeniz var yazıyordu.akşam silinecekti yenisi yani 4 mb gelecekti.akşam eve gelip msn mi açtım,e faturam gelmiş.inanabiliyor musunuz,95.60 tl yazıyordu.işte o an çıldırdım.hemen aradım,her ay limit aşımı diyorlardı,bu ay birşey bulamadılar demezler mi fatura kesimi bugün olduğundan geçen aydanda eklendi.inanamıyorum yaaa...en fazla 4 gün var kesim tarihinden önce.resmen yalan söylüyorlar.ağzıma geleni söyledim.,iptalini istiyorum dedim.bir de pişkin pişkin okusaydınız sözleşmeyi,cayma bedeli var ödemeniz lazım onu dediler.söyledikleri miktarı aylar öncesinden ödeseydim daha ucuza gelirdi.cayma bedelinde kat kat fazlasını ödedim.şimdi gidip iptal edicem.ama inanın çok içime oturdu.eşimde faturalı hattını 30 dediler çok ödüyorum diyerek kullanmadı,kontürlü hat alıp kullandı.ona da 55 tl gelmez mi?artık emin olduk.ve kızlar ben elimden geleni yapmak istiyorum ne yapabilirim?ne olur birşeyler söyleyin.artık sessiz kalmak istemiyorum...:47::47::47:

benimde aynı şey başıma geldi.internette şikayetvar.com die bi site var önce oraya şikayet ettim daha sonrada tüketici haklarına mail attm.3 gun sonra aradılar beni 12 aylık sözleşmem vardı.ama ben ne bağlantıdan memnundum ne de gelen faturadan çıldırıyordum her ay.aradılar sözleşmenizi fesh ediyoruz hiç bir bedel ödemiceksiniz sadece son faturayı ödeyip hattınzı kapatıcaz dediler.ve kapandı sonunda 6 ay çektm bende bu vın denen illeti sonunda kurtuldum.birde böyle dene istersen o zmn korkuyolar.kapatıyorlar hattı cnm.hadi kolay gelsin sende kurtul bi an önce.

Bende vın kullanıyorum bende 100 den aşağıya hiç ödemedim vın böyle hem gönderilen heme gelen gb hesaplanıyor karışık ya bende çok sinirlendim

tüketici haklarını arayyın hemen

onlar her türlü yardımcı oluyorlar

canım ben vınn makinesini kendim aldım sözleşme falan yapmadım 200 tl falandı aletin fiyatı
4 gb yüklettiyordum...ve durmadan kotaya bakıyordum..
bana yetiyordu..işin kötüsü her yerde çekmiyor..
ve hızlı deniliyor yha reklamlar alakası yok ben nete girene kadar şekilden şekile giriyordum..
yazlığın sadece bir odasında çekiyordu..
ALLAHTAN benim odamda çekiyordu oda.

ben vını daha çok yazın kullanıyorum..

evet canım çekmemesi cabası.4 mb bana da yetiyordu.ama limiti aşmadan gelen yüklü faturalar beni mahvetti...

benimde aynı şey başıma geldi.internette şikayetvar.com die bi site var önce oraya şikayet ettim daha sonrada tüketici haklarına mail attm.3 gun sonra aradılar beni 12 aylık sözleşmem vardı.ama ben ne bağlantıdan memnundum ne de gelen faturadan çıldırıyordum her ay.aradılar sözleşmenizi fesh ediyoruz hiç bir bedel ödemiceksiniz sadece son faturayı ödeyip hattınzı kapatıcaz dediler.ve kapandı sonunda 6 ay çektm bende bu vın denen illeti sonunda kurtuldum.birde böyle dene istersen o zmn korkuyolar.kapatıyorlar hattı cnm.hadi kolay gelsin sende kurtul bi an önce.

canım beni şu tüketici haklarıyla ilgili bilgilendirebilir misin biraz?yani tam olarak nereye nasıl ulaşıcaz?internetten mi yapıcam bunu?şimdiden teşekkür ederim.

vodafone daaha beter
birde saçma sapan seks hatlarına numaralarını veriyolar insanın :47:
ateşli kızlar bekliyo felan :47: aradım,abonesiniz demez mi:53: bir güzel ssaydım,döktüm patronuna dinlet bu laflarımı dedim
sonra iptal ettiler,öyle dediler yani :31:

belli bir ücret karşılığında numara sattıkları (müşteri bilgisi yani)bir gerçek

yeri gelmişken bunlarıda yazayım dedim :27:

vodafone daaha beter
birde saçma sapan seks hatlarına numaralarını veriyolar insanın :47:
ateşli kızlar bekliyo felan :47: aradım,abonesiniz demez mi:53: bir güzel ssaydım,döktüm patronuna dinlet bu laflarımı dedim
sonra iptal ettiler,öyle dediler yani :31:

belli bir ücret karşılığında numara sattıkları (müşteri bilgisi yani)bir gerçek

yeri gelmişken bunlarıda yazayım dedim :27:

aaa çok şaşırdım.ben de turkcellden kurtulup,vodafona geçerim diye planlıyordum.ee ne yapıcam şimdi ben?pöff:47:

canım beni şu tüketici haklarıyla ilgili bilgilendirebilir misin biraz?yani tam olarak nereye nasıl ulaşıcaz?internetten mi yapıcam bunu?şimdiden teşekkür ederim.
evet canım tüketici haklarına mail attm internetten.birde şikayetvar.com da öneririm onlarda çok ilgileniyorlar orayada üye olup mail atıyorsun arıyorlar zaten.ben o şekilde kapattırdım.beni aradılar böyle böyle şikayetinz var die evet dedim anlattım onlarada.onlarda artık avea yı aradı sanırım aradan 3 gun geçti avea beni aradı hattınızla ilgili şikayetiniz işleme konulmuştur die.bi şansını dene bence sakın ödemeyin fesh etttirin zaten tüketici haklarını duyunca tırsıyorlar

mail atarak zaman kaybetmeyin
googleden araştırın tlfn numaraları ver
size yakın yerin tlfn numarasını veriyorlar sonra

mail atarak zaman kaybetmeyn arayın hemen

mail atarak zaman kaybetmeyin
googleden araştırın tlfn numaraları ver
size yakın yerin tlfn numarasını veriyorlar sonra

mail atarak zaman kaybetmeyn arayın hemen
telefon il aradım muhatap bulamamıştım ben o yusden mail attım tüketici haklarına.ama siz yinede şansınızı deneyin telefonla.öyle daha çabuk olur

telefon il aradım muhatap bulamamıştım ben o yusden mail attım tüketici haklarına.ama siz yinede şansınızı deneyin telefonla.öyle daha çabuk olur

hmm anladım
bizede kapıdan satış gelmişti
eğitim içinmiş vs vs 1bin tl toplam
babama alma dedm
babam deli eder bilmişlk tasladı
imzaladı ama ürünler geldikten sonra yine kağıt imzalanacak öyle satın almış olacağız diye algılamış

2-3 gün sonra aradılar babamı para istiyorlar
sözümü dinlemezsen böyle olur
birde demezler mi iade etme hakkınz yok diye
sözleşmelerinde bile var yazıyor kandırabileceklerini düşündüler :27:

hemen tüketici haklarını aradık
ilgilendiler sağolsunlar
bize yakın yerin tlfn ve adrs bilgilerini verdiler
halloldu hherşey

Son düzenleme:
2 yıl turkcell kamu hattı kullandım ...:51:telefeon faturam çok dikkat ettiğim halde en az 100 tl geliyordu birde kampanya güya hep aşmışsınız süreyi deniyordu ......bende öyledir dedim en son 180 tl ödedim ve hattı kapattım tamamen sözleşme dolmasını beklemiştim 24 ay tahahüt vardı çünkü.......şimdi vodofona geçtim ayda 20 tl ödüyorum kamu tarifesi buda okadar rahat ettimki bin kere aradılar turkcelden ,msj geldi tabi benim gibi enayi müşteriyi geri döndürmeye çalışıyorlar ama kullanmam bidaha .......etrafımda herkes şikayetçi eşimde aynı durumdaydı ayda 300 tl tel fatura ödediğimiz oldu çıldırmak üzereydik resmen :20:

iptalde kolay olsa, bin dereden su getirirler, sonraki aylar fatura gelmeye devam eder cart parası curt parası, elini ver kolunu kaptır yani

Son düzenleme:
ben de vınn kullanıyorum ağustosta 2 sene bitecek (dört gözle bekliyorum) ben fazla fatura ödemedim şimdiye kadar.

size tavsiyem size gelen bakiye bilgileri mesajları saklıdır. geçen ayın o 1.9...bakiyeniz var mesajını bulup kaydedin. onu bulamazsanız bu ay hiç kullanmayın gelen mesajı kaydedin. elinizde deliliniz olsun. sonra bulunduğunuz yerdeki kaymakamlıkta "tüketici hakem heyeti" komisyonuna başvurun. turkcell'i arayıp tüketiçi hakem heyetine başvurduğunuzu dava açacağınızı maduriyetinizin giderilmesini istediğinizi söyleyin. bağırmadan ama oldukça sert konuşun. gerçekten kararlı sinirli ve sert olun. onlar bişey yapmazlarsa zaten tüketici hakem heyetinden sonuç alırsınız. ve peşini bırakmayın gerekirse dava açın. turkcell e açılan bu tür davaların hemen hemen hepsinin müşteri lehine sonuçlandığını ve turkcell in birsürü tazminat ödediğini duymuştum. ama ne yapıp yapın hakkınızı arayın.

ben de vınn kullanıyorum ağustosta 2 sene bitecek (dört gözle bekliyorum) ben fazla fatura ödemedim şimdiye kadar.

size tavsiyem size gelen bakiye bilgileri mesajları saklıdır. geçen ayın o 1.9...bakiyeniz var mesajını bulup kaydedin. onu bulamazsanız bu ay hiç kullanmayın gelen mesajı kaydedin. elinizde deliliniz olsun. sonra bulunduğunuz yerdeki kaymakamlıkta "tüketici hakem heyeti" komisyonuna başvurun. turkcell'i arayıp tüketiçi hakem heyetine başvurduğunuzu dava açacağınızı maduriyetinizin giderilmesini istediğinizi söyleyin. bağırmadan ama oldukça sert konuşun. gerçekten kararlı sinirli ve sert olun. onlar bişey yapmazlarsa zaten tüketici hakem heyetinden sonuç alırsınız. ve peşini bırakmayın gerekirse dava açın. turkcell e açılan bu tür davaların hemen hemen hepsinin müşteri lehine sonuçlandığını ve turkcell in birsürü tazminat ödediğini duymuştum. ama ne yapıp yapın hakkınızı arayın.

canım günü bitince bakiyede otomatik siliniyor ve yeni bakiye geliyor.peki o bahsettiğin mesajı nerden bulabilirim?kaydetmişmidir acaba?

Back
X