- Konu Sahibi atessizprenses
kızlar dün gece çok sinirli yattım.sabah gergin kalktım.turkcellden vınn almıştım 5-6 ay önce.inanın 40 dediler ve ben o 40ı hiç ödeyemedim.150 den aşağı gelmedi faturam.sesimi çıkarmadan limitimi aşmışımdır diye ödedim.ama geçen ay baya yüklü bir fatura gelince aradım limiti çok aşmışsınız dediler.yine ödedim.ama bu ay inat ettim,vınnı çok az kullandım.işyerinden,annemden girdim internete.çok nadir akşamları açtım vınnı.bakiyeme baktım dün sabah,çünkü fatura kesim tarihiydi.1.095 mb bakiyeniz var yazıyordu.akşam silinecekti yenisi yani 4 mb gelecekti.akşam eve gelip msn mi açtım,e faturam gelmiş.inanabiliyor musunuz,95.60 tl yazıyordu.işte o an çıldırdım.hemen aradım,her ay limit aşımı diyorlardı,bu ay birşey bulamadılar demezler mi fatura kesimi bugün olduğundan geçen aydanda eklendi.inanamıyorum yaaa...en fazla 4 gün var kesim tarihinden önce.resmen yalan söylüyorlar.ağzıma geleni söyledim.,iptalini istiyorum dedim.bir de pişkin pişkin okusaydınız sözleşmeyi,cayma bedeli var ödemeniz lazım onu dediler.söyledikleri miktarı aylar öncesinden ödeseydim daha ucuza gelirdi.cayma bedelinde kat kat fazlasını ödedim.şimdi gidip iptal edicem.ama inanın çok içime oturdu.eşimde faturalı hattını 30 dediler çok ödüyorum diyerek kullanmadı,kontürlü hat alıp kullandı.ona da 55 tl gelmez mi?artık emin olduk.ve kızlar ben elimden geleni yapmak istiyorum ne yapabilirim?ne olur birşeyler söyleyin.artık sessiz kalmak istemiyorum...