öfkeden nefes alamıyorum

atessizprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
3.718
15
66
İstanbul
kızlar dün gece çok sinirli yattım.sabah gergin kalktım.turkcellden vınn almıştım 5-6 ay önce.inanın 40 dediler ve ben o 40ı hiç ödeyemedim.150 den aşağı gelmedi faturam.sesimi çıkarmadan limitimi aşmışımdır diye ödedim.ama geçen ay baya yüklü bir fatura gelince aradım limiti çok aşmışsınız dediler.yine ödedim.ama bu ay inat ettim,vınnı çok az kullandım.işyerinden,annemden girdim internete.çok nadir akşamları açtım vınnı.bakiyeme baktım dün sabah,çünkü fatura kesim tarihiydi.1.095 mb bakiyeniz var yazıyordu.akşam silinecekti yenisi yani 4 mb gelecekti.akşam eve gelip msn mi açtım,e faturam gelmiş.inanabiliyor musunuz,95.60 tl yazıyordu.işte o an çıldırdım.hemen aradım,her ay limit aşımı diyorlardı,bu ay birşey bulamadılar demezler mi fatura kesimi bugün olduğundan geçen aydanda eklendi.inanamıyorum yaaa...en fazla 4 gün var kesim tarihinden önce.resmen yalan söylüyorlar.ağzıma geleni söyledim.,iptalini istiyorum dedim.bir de pişkin pişkin okusaydınız sözleşmeyi,cayma bedeli var ödemeniz lazım onu dediler.söyledikleri miktarı aylar öncesinden ödeseydim daha ucuza gelirdi.cayma bedelinde kat kat fazlasını ödedim.şimdi gidip iptal edicem.ama inanın çok içime oturdu.eşimde faturalı hattını 30 dediler çok ödüyorum diyerek kullanmadı,kontürlü hat alıp kullandı.ona da 55 tl gelmez mi?artık emin olduk.ve kızlar ben elimden geleni yapmak istiyorum ne yapabilirim?ne olur birşeyler söyleyin.artık sessiz kalmak istemiyorum...:47::47::47:

Bence avukata git mutlaka.. ben avukatta calisiyorum(almanyada) okadar cok dava varki telefon sirketleriyle.. ne koparirlarsa onu kar sayiyorlar ve cogu insan ugrasmak istemedigi icin ödüyor faturayi. bence tekrar ara ve avukata gitceni falan söyle, sonrada gercekden git.

Bence avukata git mutlaka.. ben avukatta calisiyorum(almanyada) okadar cok dava varki telefon sirketleriyle.. ne koparirlarsa onu kar sayiyorlar ve cogu insan ugrasmak istemedigi icin ödüyor faturayi. bence tekrar ara ve avukata gitceni falan söyle, sonrada gercekden git.

canım aynen öyle.haklısın biz de uğraşmak istemediğimiz için ödedik o faturaları.çoluğundan çocuğundan kesip ödüyorsun bunları.hiç utanmıyorlar.ama acaba bu davanın işleyişi nasıl oluyor?ne kadar sürüyor?

canım aynen öyle.haklısın biz de uğraşmak istemediğimiz için ödedik o faturaları.çoluğundan çocuğundan kesip ödüyorsun bunları.hiç utanmıyorlar.ama acaba bu davanın işleyişi nasıl oluyor?ne kadar sürüyor?

türkiyede nasil olur bilmiyorum canim ama avukat önce turkcelle mektup yazar ve durumu anlatir herhalde ve mesela 95TL yerine anlasmali 45TL ödesin müvekkilim der konu mahkemeye gitmemesi icin. Ama eger turkcell anlasmaya varmak istemezse dava acilir.. ama iste bunlar yine birsürü para tutar.. istersen önce orda bir avukata danis canim.. Insallah bi sonuca ulasirsin

Aman aman turkcellden uzak durun resmen geçiriyorlar eşime her ay 130tl telefon faturası gelirdin adama gına geldi şimdi vodafona geçti ayda 55 ödüyor ve turkcelden adamlar her ay arayıp bize geçin diye yalvarıyorlar okuduğum bilgilere göre 3 milyon kullanıcı turkcelden diğer operatörlere kaçmış ondan kalanlara geçiriyorlar,sizede geçmiş olsun

3 yıl önce Turkcell'de müşteri hizmetlerinde çalışıyordum
aman allahım ne şikayetler,ne küfürler alırdık
mesela bir abonenin call details diye bir sayfası olurdu
nereyi,kimi,ne kadar aramış nereye abonelikleri var tek tek görünürdü
yaklaşık %80 abonenin oyun sitelerine ya da sohbet hatlarına üyeliği gözükürdü
her arayan ben abone olmadım,neden bu kadar yüksek faturam geliyo diye isyan ederdi
bu t.cell bi mesaj gönderiyor abonelerine abonelerde istemsiz bi şekilde onaylıyorlardı
bu yüzden üyelikler oluşuyor faturalar kabarıyordu
gerçekten çok hak yiyen bir firma...
:19:

merhaba , benimde vınnım var. ve dediğin gibi eğer limiti aşarsan gelen fatura çok yüksek oluyor. ben haziran ayında aldım vınnı. 4 gb lık . ayda 50 tl ödüyorum. sadece 1 ay fazla kullandığım için 150 tl ödedim. çok video izliyorsan şarkı falan indiriyorsan çabuk bitiyordur gblar ve dolayısıyla fatura fazla geliyordur. vınnı alrken 1 yıllık sözleşme imzalıyorsun, eğer erken iptal ettirmek istersen 1 yıllık parayı ödemek üzere.. yani baştan kabul etmiş oluyoruz. turkcellin tarifeleri daha pahalı bu bir gerçek,ancak eğer senin aylık internet kullanımın daha fazlaya tekabul ediyorsa keşke aylık gb yükseltseydin. mutlaka sana uygun bir tarife vardır. iptal işlemide bildiğim kadarıyla başta imzaladığın sözleşmeye göre yani parayı ödeyerek iptal ettirebiliyorsun. yine de bir avukatla konuş istersen. elinde sözleşme örneği vardır mutlaka. vınn ı alırken vermişlerdi bir örneğini çünkü..

Ben Avea kamu aldım 35 tl tüm avealara 3000 dakika avea kamulara sınırsız diğer hatlarada 657 dakika bedava dediler ama gelen fatura 830 tl avelarla bedava değilmiş ama bize öyle dedi avea bayiler bu bir aylık diğer ayki faturada 157 yi aşmış daha bir kaç günlük kullanma ile Allah akıl fikir versin kul hakkı ...ve biz paşa paşa ödedik bu parayı..

Bende oğluma almıştım 45 liraydı ilk fatura 56 lira geldi,işte vergiden falan bahsediyor ama alırken vergilerle faturanız şu kadar olur demiyorlar neyse ..sonraki faturaları malesef hiç 56 lira ödemedik,hep 100 liranın üstünde,sanırım ne kadar dikkat edersen et limit çabuk aşıyor :26:

ve turkcell,avea,vodafone fark etmiyor :50:

merhaba , benimde vınnım var. ve dediğin gibi eğer limiti aşarsan gelen fatura çok yüksek oluyor. ben haziran ayında aldım vınnı. 4 gb lık . ayda 50 tl ödüyorum. sadece 1 ay fazla kullandığım için 150 tl ödedim. çok video izliyorsan şarkı falan indiriyorsan çabuk bitiyordur gblar ve dolayısıyla fatura fazla geliyordur. vınnı alrken 1 yıllık sözleşme imzalıyorsun, eğer erken iptal ettirmek istersen 1 yıllık parayı ödemek üzere.. yani baştan kabul etmiş oluyoruz. turkcellin tarifeleri daha pahalı bu bir gerçek,ancak eğer senin aylık internet kullanımın daha fazlaya tekabul ediyorsa keşke aylık gb yükseltseydin. mutlaka sana uygun bir tarife vardır. iptal işlemide bildiğim kadarıyla başta imzaladığın sözleşmeye göre yani parayı ödeyerek iptal ettirebiliyorsun. yine de bir avukatla konuş istersen. elinde sözleşme örneği vardır mutlaka. vınn ı alırken vermişlerdi bir örneğini çünkü..

hayır canım ısrarla üzerinde durduğum konu da bu zaten.önceleri evet aşıyordum,sesimi çıkarmadan ödüyordum o zaman.ama bu ay bakiyemde 1.095 mb kalmıştı.ve gelen fatura 95.96... yani bırakın limiti aşmayı,bakiyemi bile bitirmemişim daha...

eminim sizinle aynı problemi yaşayan çok kişi vardır. internette ayrıntılı bir araştırma yapın. Biz de geçen yıl nişanlı iken eşime çok fazla fatura geliyrdu sonra bilgi teknolojileri kurumu bi karar verdi ve tcell fazla aldğı paraları iade etti. biz araştırırken bir bilgi öğrendik bizim zaman kavramımızla tcell in zaman kavramı aynı degil malesef. Şöyle açıklayım bize göre 1 dk 60 saniye dimi; tcell için 6 sn de bir dadika atıyor bir sonraki dakika atımı ise diger 6 nın katları üzerinde başlıyormuş. yoksa o kadar bedava dakika nasıl bitecek?????

turkcell öyle yapıyor vallahi cnm. ben vodafone hattı kullanıyorum ama eşimde turkcell avrdı hiç konuşmamasına rağmen 50 tlden aşağı ödemiyorduk. genelde benim hattımdan konuşuyordumk ben daha az ödüyordum. şimdi eşim hattını vodafone geçirdik aylık sabit 20 tl ödüyoruz bol bolda konuşuyor. vınn olayıo ayrı bir muamma çünkü int sürekli sayıyor biz arkadaşınkinde farketmiştik oda iptal ettirmişti.

eminim sizinle aynı problemi yaşayan çok kişi vardır. internette ayrıntılı bir araştırma yapın. Biz de geçen yıl nişanlı iken eşime çok fazla fatura geliyrdu sonra bilgi teknolojileri kurumu bi karar verdi ve tcell fazla aldğı paraları iade etti. biz araştırırken bir bilgi öğrendik bizim zaman kavramımızla tcell in zaman kavramı aynı degil malesef. Şöyle açıklayım bize göre 1 dk 60 saniye dimi; tcell için 6 sn de bir dadika atıyor bir sonraki dakika atımı ise diger 6 nın katları üzerinde başlıyormuş. yoksa o kadar bedava dakika nasıl bitecek?????

evet bana da çok mantıklı geldi yazdıklarınız.peki bunu nasıl öğrenebilirim?

bende düşünüyordum wınn almayı ama komşuma 1milyar geldşkten sonra tırstım ve hiç kullanmadı şimdi mahkemeye verdii hepsi soyguncu beee bunlarınnn normal net daha iyi en azından ne geliceni kestrysn

bende düşünüyordum wınn almayı ama komşuma 1milyar geldşkten sonra tırstım ve hiç kullanmadı şimdi mahkemeye verdii hepsi soyguncu beee bunlarınnn normal net daha iyi en azından ne geliceni kestrysn

ay 1 milyar mı?:18: korktum bak şimdi...bu ne ya 1000 lira ne demek???resmen dolandırıcı bunlar.bir an önce bunu halletmeliyim ben.turkcelli aradım.800 tl cayma bedeli ödeyeceksiniz dedi.

neden bu kadar çok yaa..

bende turkcel vınn kullandım..ama aylık yüklettim ben kontür gibi yani.4.gb yükletiyordum..bana yetiyordu..tabi çok fazla şarkı ya da video izlememek şartıyla..msn kullanırken çok gitmiyor..

Back
X