• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öfke

owll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2019
1.579
1.740
63
34
Merhaba, daha önce yaşadığınız bir takım olaylar ve insanlara karşı biriken öfkenizle nasıl başa çıkıyorsunuz? Gözünüzde canlanıyor mu? İnsanları kırmak gibi bir huyunuz yoksa sürekli hırplanıyorsanız neler yapıyorsunuz?

Dünyanın varoluşunu öyle kabul etmek lazım. Herkes iyi olsaydı, her zaman güzel şeyler yaşansaydı hayat çok çekilmez olurdu, unutmaya çalış demiyecem ama hayatı bu gözle seyretmek lazım o zaman mutlu olursun

Merhaba, daha önce yaşadığınız bir takım olaylar ve insanlara karşı biriken öfkenizle nasıl başa çıkıyorsunuz? Gözünüzde canlanıyor mu? İnsanları kırmak gibi bir huyunuz yoksa sürekli hırplanıyorsanız neler yapıyorsunuz?
Eger o insana sevgi besliyorsam kin tutamıyorum. Aklıma onunla geçirdiğim güzel zamanlar yaptığı iyilikleri getirip aynı şeyleri tekrarlamazsa sıfırdan başlıyorum. Asla kimsenin ne yaptığını unutmam. Ama bana karşı tavrına bakarım:)

Back