• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öfke kontrolü

rahablug91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2018
80
6
86
33
Merhaba;
Haksızlıklara karşı, anlasilmadigim durumlarda ve iyiligim karsisinda nankorluk gördüğümde sakin kalamiyorum. Ofkemi kontrol edemiyorum. Ciddi anlamda insanliga karsi guvenimi de kaybediyorum ne yapmaliyim

Bir destek alıp öfkeyi daha sağlıklı bir yolla dışarı vurmayı öğrenmeniz iyi olur ama bunu yapmak istemiyorsanız şimdilik şu kitap iyi bir yönlendirici olur.
wi:500

Merhaba;
Haksızlıklara karşı, anlasilmadigim durumlarda ve iyiligim karsisinda nankorluk gördüğümde sakin kalamiyorum. Ofkemi kontrol edemiyorum. Ciddi anlamda insanliga karsi guvenimi de kaybediyorum ne yapmaliyim
Çocukken haksizliga uğradığınız anlaşilmadiginiz icin ofkelendiginiz bir an var mı? Ne zaman kendinizi yetersiz ve ofkeli hissetmistiniz mesela. Genelde kök anılar bu kök duygulari pekistiriyor. Şöyle bir zihninizde geçmise gidin en öfkeli anlarinizi hatirlayin, hatirladiginiz en eski anıyı ama. O an size o duyguyu hiasetiren neydi duşunun yazın üzerine şu anki sureci degerlendirin. Benzerlikleri sıralayın. Bunun farkina varmak bile ofkenin şiddetini azaltacaktır.

Back