offff ya korktuğum oldu işte

Canım 2.testimi çarşamba günü yaptıracağım.9 tane dondurulmuş embriyom var ama tekrar denemeye cesaretim yok!!!

benim 13. gün sonucum25 çıkmıştı 15. gün 27 en sonda 16 ya düşmüştü.dr um çok erken bi düşük demişti.benim dondurulmuşum bile yoktu.bak senin donduruluşunda var hiç üzülme.

Canım 2.testimi çarşamba günü yaptıracağım.9 tane dondurulmuş embriyom var ama tekrar denemeye cesaretim yok!!!

iremcim dilerim çarşamba günü değerin katlanmış olarak çokar canım ama çıkmazsada her işte bir hayır vardır diye düşün vakti zamanı geldiğinde ALLAH hayırlısını verecektir tatlım..

Bazen hala bir ümit var diye düşünüyorum,bazende kızım gerçekçi ol diyiyorum kendime.Bugünden beri kendimi yedim bitirdim gelgitlerimle.Akşam eşim eve geldiğinde onu görünce dahada kötü oldum.Çünki o bu defa gerçekten çok ümitliydi.Ve beni teselli etmeye çalışırken bile kendi üzüntüsü ses tonu ve gözlerinden okunuyordu.OF OFFFF

canım cok gecmiş olsun öncelıkle benımde aynı olay başımdan gectı bnde ıkı sefr dış gebelık gecırdım hmde sonuncusunu daha yenı gecırdım ıkı ay once felan oldu işte bnde tekrar denıycem ama sneye, sende kafana takma artık allah buyuk hem bkle bakalım carsambayı belkı sonuclanır yuksek cıkcak busefr, daha hıcbısey bıtmış degılkı bak dondurulmuş embırıyon varmış yenıden denersın olmazsa ınşllh sonuc olumlu cıkar ama cıkmazsada dunyanın sonu degıl sakın ol ve dua et bızlerde bu durumda olan herks ıcın ve kendımız ıcn dua edıyoruz başka caremız yok allah buyuk ısteyen herkse versin rabbım inşllh

İrem canım tabi ki hala ümit var diye düşünmek lazım. Bu söylediğimi istatiksel olarak d sana göstermek isterim :) Şu linke bir tıklar mısın
http://www.betabase.info/showBasicChart.php?type=Single

Burada binlerce kişinin girdiği değerlere göre tekil gebeliklerde yumurta toplama gününden sayarak 10.günden itibaren ortalama(median), en düşük(lowest) ve yüksek (highest) beta hcg değerleri verilmiş. 15 gün değeri(bizim 12.gün testimiz) 3 çıkıp hamile kalanda var, 2088 çıkıp kalan da. Yani bu kader kısmet. İnşallah yarın ki test iyi çıkar. a.s.

Sevgili bonedea teşekkürler,beni ümütlendirdim.Çok dua ediyorum bakalım hayırlısı inşallah!!!!!!!

"BAZEN BÜTÜN DERTLER YAĞMUR OLUR ÜZERİMİZE YAĞaR AMA UNUTMA Kİ EN GÜZEL GÖKKUŞAKLARI DA YAĞMURDAN SONRA ÇIKAR"

asla ümidini yitirme irem, Rabbimiz her şeye kadir, o gün belki bugün, belki yarın, mutlaka gelecektir, Allah'ın izniyle... ümitsiz olma :)))

hayatım merhaba ben bir tüp bebek hemşiresiyim,bir hastamızın beta hcg sonuçları sırasıyla aynen böyleydi;9.9-10.2-16.6 ve 74.1 burdan da anlaşılıyo ki.Çıkmamış candan ümit kesilmez. ve sana tavsiyem bütün gün kasıkların bakıp da;orda mısınız,tuttunuz mu diyerek kendine sıkıntı yapma.rahat ol.öpüyorum

Canım az önce sonucumu öğrendim.13 çıkmış.Ne yapalım kısmet değilmiş.Daha zamanına var demekki.Bekliyip göreceğiz.Şu an çok üzgünüm içim yanıyor ama ne çareeee:1no2::1no2::1no2:

Sağol canım ama benim sonucum git gide düşüyor.AH AH üzülüyorum,canım acıyor ama ne çare....

İrem canım çok üzüldüm. Allah'tan sabır diliyorum. Dilerim en kısa sürede dondurulmuşlarla hamiş kalırsın. Dualarım seninle canım.

canim benim yaa cok iyi anliyorum acini..biliyorsun yakinda banada transfer yapilacak sizleri boyle gorunce cok korkuyorum ben (

Canım sen kötü sonuçları değilde güzel sonuçları düşün.Güzel düşünki güzel şeyler olsun.İnşallah şansın bol olur....

Canım sen kötü sonuçları değilde güzel sonuçları düşün.Güzel düşünki güzel şeyler olsun.İnşallah şansın bol olur....

insallah canim ama sanirim kendimi en kotuye hazirlamam daha iyi olacak...ilk asilamamda yiilmistim...cok berbattim bir muddet psikolojik acidan...yeniden ne zaman denemeyi dusunuyorsun peki???

irem canım ya haberini okuyunca inan üzüldüm benimde acı haberim var bebegimi kaybettim 8 haftalık olmasına ragmen kalp atışını duymadık ve düştü çok acı yaşıyorum ve seni anlıyorum inan ama allahtan ümidi kesmiyorum inşallah olacak rabbime şükürler olsunki hayatımda ilk defa hcg 0 dan farklı bir deger çıktı ve hamilelği yaşadım gögüslerim agrıdı koku almaktan ölüyordum en önemlisi her ultrasonda kesemi gördüm sonunda bebegimi gördüm onu kaybetmek çok zor gelsede onunla yaşadıgım heran güzeldi darısı sana

seherim ne oldu onuda merak ediyorum nickim degişik gelebi,lir ben karınca kızım seninle yazışmıştık kendine iyi bak

iremm üzülme canım.er-geç sen de buradan hamişliğini ilan edeceksin hiç umudunu kaybetme.

irem hiçi üzülme ,benimde başıma daha yeni aynı şey geldi.ilk tüp bebek deneyimimde sonuç pozitif çıktı ama 6.haftada beta hcg değerim normalinden çok düşük çıktı.doktor bana da ya dış gebelik yada biyokimyasal gebelik demişti.çünkü rahmimde keseyi göremiyorlardı.1 hafta daha bekledik belki değerlerimde artış olabilir diye ama ne yazıkki çok az artıyordu.ve küçük bir operasyonla rahmimi hem temizleyip,parça aldılar.Daha sonra sürekli kan test takibi yapıldı.giderek düşmeye başladı.dış gebelik diilmiş kimyasal gebelikmiş.bunlar daha yeni başıma geldi.bende ilk duyduğumda çok ama çok üzüldüm ama bu kadar üzülmemin hiçbir çaresi yoktu.kendimi en kısa zamanda toparlamaya çalıştım ve bugünlerde yeni bir tüp bebek merkezi arıyorum.Allah'tan herşeyin hayırlısı diyorum her zaman.sende sakın çok üzülme ya nasıl olsa bebişlerimiz bigün olacak .....:roflol:

Canım seni çok iyi anlıyorum.Çarşamba değerim 26,2 çıktı.Şimdi yarını bekliyorum.Değerim katlanmazsa ki hiç umudum yok kimyasal gebelikmiş.Benimde eşim çok umutlu.>Ben kendimi bırakıp ağlamak istiyorum,onun yüzünden yapamıyorum...Üstelik eskiden en azından biraz belim ağrırdı.Şimdi biliyorum içimde hiçbir kıpırtı yokkksenağlama.En zoruda seni senden başka kimse anlamıyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…