iremm24 ıkıncı testı carşambamı yaptırcaksın bırde senın dondurulmuşların varmı kac yumurtan olmuştu dondurulmuşların varsa en azından bu olmazsa tekrr denerken cok daha basıt olur benım hıc dondurulmuş yok malesef hıc kalmadı
Kızlar şu an yokolmak istiyorum.Beta hcg sonucum 18 çıktı.Az önce doktorum arayıp söyledi.Dış gebelik,biyokimyasal gebelik veya düşük olabilirmiş.Şu an ağlıyorum.Böyle bir tecrübe yaşayan varsa lütfen bana cevap yazsın.Çok kötüyüm....
Canım 2.testimi çarşamba günü yaptıracağım.9 tane dondurulmuş embriyom var ama tekrar denemeye cesaretim yok!!!
iremcim dilerim çarşamba günü değerin katlanmış olarak çokar canım ama çıkmazsada her işte bir hayır vardır diye düşün vakti zamanı geldiğinde ALLAH hayırlısını verecektir tatlım..
Bazen hala bir ümit var diye düşünüyorum,bazende kızım gerçekçi ol diyiyorum kendime.Bugünden beri kendimi yedim bitirdim gelgitlerimle.Akşam eşim eve geldiğinde onu görünce dahada kötü oldum.Çünki o bu defa gerçekten çok ümitliydi.Ve beni teselli etmeye çalışırken bile kendi üzüntüsü ses tonu ve gözlerinden okunuyordu.OF OFFFF
"BAZEN BÜTÜN DERTLER YAĞMUR OLUR ÜZERİMİZE YAĞaR AMA UNUTMA Kİ EN GÜZEL GÖKKUŞAKLARI DA YAĞMURDAN SONRA ÇIKAR"
asla ümidini yitirme irem, Rabbimiz her şeye kadir, o gün belki bugün, belki yarın, mutlaka gelecektir, Allah'ın izniyle... ümitsiz olma :)))
hayatım merhaba ben bir tüp bebek hemşiresiyim,bir hastamızın beta hcg sonuçları sırasıyla aynen böyleydi;9.9-10.2-16.6 ve 74.1 burdan da anlaşılıyo ki.Çıkmamış candan ümit kesilmez. ve sana tavsiyem bütün gün kasıkların bakıp da;orda mısınız,tuttunuz mu diyerek kendine sıkıntı yapma.rahat ol.öpüyorum
Sağol canım ama benim sonucum git gide düşüyor.AH AH üzülüyorum,canım acıyor ama ne çare....
canim benim yaa cok iyi anliyorum acini..biliyorsun yakinda banada transfer yapilacak sizleri boyle gorunce cok korkuyorum ben(
Canım sen kötü sonuçları değilde güzel sonuçları düşün.Güzel düşünki güzel şeyler olsun.İnşallah şansın bol olur....
Bazen hala bir ümit var diye düşünüyorum,bazende kızım gerçekçi ol diyiyorum kendime.Bugünden beri kendimi yedim bitirdim gelgitlerimle.Akşam eşim eve geldiğinde onu görünce dahada kötü oldum.Çünki o bu defa gerçekten çok ümitliydi.Ve beni teselli etmeye çalışırken bile kendi üzüntüsü ses tonu ve gözlerinden okunuyordu.OF OFFFF