Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
irem canım ya haberini okuyunca inan üzüldüm benimde acı haberim var bebegimi kaybettim 8 haftalık olmasına ragmen kalp atışını duymadık ve düştü çok acı yaşıyorum ve seni anlıyorum inan ama allahtan ümidi kesmiyorum inşallah olacak rabbime şükürler olsunki hayatımda ilk defa hcg 0 dan farklı bir deger çıktı ve hamilelği yaşadım gögüslerim agrıdı koku almaktan ölüyordum en önemlisi her ultrasonda kesemi gördüm sonunda bebegimi gördüm onu kaybetmek çok zor gelsede onunla yaşadıgım heran güzeldi darısı sana
irem hiçi üzülme ,benimde başıma daha yeni aynı şey geldi.ilk tüp bebek deneyimimde sonuç pozitif çıktı ama 6.haftada beta hcg değerim normalinden çok düşük çıktı.doktor bana da ya dış gebelik yada biyokimyasal gebelik demişti.çünkü rahmimde keseyi göremiyorlardı.1 hafta daha bekledik belki değerlerimde artış olabilir diye ama ne yazıkki çok az artıyordu.ve küçük bir operasyonla rahmimi hem temizleyip,parça aldılar.Daha sonra sürekli kan test takibi yapıldı.giderek düşmeye başladı.dış gebelik diilmiş kimyasal gebelikmiş.bunlar daha yeni başıma geldi.bende ilk duyduğumda çok ama çok üzüldüm ama bu kadar üzülmemin hiçbir çaresi yoktu.kendimi en kısa zamanda toparlamaya çalıştım ve bugünlerde yeni bir tüp bebek merkezi arıyorum.Allah'tan herşeyin hayırlısı diyorum her zaman.sende sakın çok üzülme ya nasıl olsa bebişlerimiz bigün olacak .....:roflol:
Canım seni çok iyi anlıyorum.Çarşamba değerim 26,2 çıktı.Şimdi yarını bekliyorum.Değerim katlanmazsa ki hiç umudum yok kimyasal gebelikmiş.Benimde eşim çok umutlu.>Ben kendimi bırakıp ağlamak istiyorum,onun yüzünden yapamıyorum...Üstelik eskiden en azından biraz belim ağrırdı.Şimdi biliyorum içimde hiçbir kıpırtı yokkksenağlama.En zoruda seni senden başka kimse anlamıyor....
Canım benim çok karamsar düşünme ama kendini her türlü sonuca hazırla.Benimde transferden 5 gün sonra bel ağrım olmuştu,kasık ağrım ilk günden beri vardı.Teste iki gün kala bütün ağrılarım geçti.Seninde ilk denemenmiydi?İnşallah sonucun yükselmiştir canım,beni haberdar et sonuçtan merak ediyorum....
Simaysi;senin dondurulmuş embriyon var mı canım?Bana yerleştirdikleri 3 embriyoda çok kaliteliydi ama olmadı.Bazı arkadaşlardan duyuyorum kalitesiz olduğu kadar tutan çok kişi var.Tamamen Allah'ın takdiri.Demek benim meleğimin gelmesine var daha.Sende kendini fazla strese sokma bence.Yarın inşallah güzel bir sonuç alırsın.Sonuca 9 çıkıp sonradan yükselenler bile varmış.Her canlının dünyaya geliş zamanı belli,maalesef bunu biz belirleyemiyoruz.Keşke elimizde olsa değil mi?
Benim eşimde çok ümitliydi,ama benden daha çabuk kabullendi sonucu.Bende yarın tekrar baktıracağım beta hcg,sonucum sıfırlanıncaya kadar baktıracakmışım.Bu arada hala adet olmadım,çok gerginim...
Serefgen;iyiyim hemşerim sen nasılsın.Toparladım sayılır kendimi,aklıma getirmemeye çalışıyorum yaşadığım zor günleri...
irem bende geçen ay negatif sonucunu aldım senin gibi banada 3 tane birinci kalitede embriye kondu doktor oldu bu sefer dedi.bizde sevindik sonra test gününü heyecanla bekledim olumlu bekliyorduk yaptırdık sonuç negatif çıktı şaşırdık doktorumu aradım oda şaşırdı . doktorlar ne kadar kesin gözüyle baksada allah ne zaman kısmet ederse biz ozaman hamile kalacağız