Kızlar şu an yokolmak istiyorum.Beta hcg sonucum 18 çıktı.Az önce doktorum arayıp söyledi.Dış gebelik,biyokimyasal gebelik veya düşük olabilirmiş.Şu an ağlıyorum.Böyle bir tecrübe yaşayan varsa lütfen bana cevap yazsın.Çok kötüyüm....
canım bi sakin ol..:teselli:
kaçıncı günkü değerin bu?
canim cok uzuldum..sen cok kafana takiyordun bunlari stresten olmus olabilir...:çok üzgünüm:
Kızlar şu an yokolmak istiyorum.Beta hcg sonucum 18 çıktı.Az önce doktorum arayıp söyledi.Dış gebelik,biyokimyasal gebelik veya düşük olabilirmiş.Şu an ağlıyorum.Böyle bir tecrübe yaşayan varsa lütfen bana cevap yazsın.Çok kötüyüm....
canım merhabalar öncelikle içini ferah tut benim arkadaşımda microyla beta hcg si 15 çıktı şu an 1 aylık hamile ve geçtimiz cuma günü ultrasonda keseye baktı doktor rabbim büyüktür seninde katlaya bilir.Benimde 12 çıktı ve çokta güzel ilerledi ama kısmet 6.hafta düştü benim kanamamda vardı sendede kanama varmı.
ilk tüp bebek denememde benimde ilk tahlil sonucum 17 idi 15. gün 4 e düştü kimyasal gebelik oluşmuştu. kullanılan ilaçların etkisiyle bhcg değeri yükseliyormuş. hiç umudunu yitirme bu işte allah yardımcı oluyor ve dualarımıza cevap veriyor. mutlaka senin bebeğininde vadesi gelicektir.
Yeşimbat meslektaşız seninle.Ben sağlık ocağında çalışıyorum.Bu konu hakkında pek bilgi sahibi değilim.Bu güne kadarda hiç böyle birşeye tanık olmadım,senin böyle bir tecrüben var mı canım.Canım benim genelde bu sonuç pek iyi değildir deriz ama bazen mucizeler olabiliyor sen kendini her iki ihtimalede hazırla bence
Hiç belli olmaz . Dilerim değer yükselir çarşamba günü.