offff ya korktuğum oldu işte

iremm24

YARABBİ ŞÜKÜRRR
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
348
5
48
Kızlar şu an yokolmak istiyorum.Beta hcg sonucum 18 çıktı.Az önce doktorum arayıp söyledi.Dış gebelik,biyokimyasal gebelik veya düşük olabilirmiş.Şu an ağlıyorum.Böyle bir tecrübe yaşayan varsa lütfen bana cevap yazsın.Çok kötüyüm....

canim cok uzuldum..sen cok kafana takiyordun bunlari stresten olmus olabilir...:çok üzgünüm:

inşallah yükselir...siz moralinizi yüksek tutun,hemen olumsuzluğa kapılmayın...
herşey moralle alakalı biliyorsunuz...
haydi hayırlısı,güzel haberlerinizi bekliyoruz...
sevgiler...

üzülme canım ilaclardanda yükselmistir ve on yıl sonra bebeğinikucağına almıs biri olarak tavsiye stres bütün hastalıklardan daha tehlikeli her seyin tedavisi var ama kendi kendimize düsenerek ğirdiğimiz stres kadar hic bir sey zarar vermiyor benim hic bir sorunum olmadığı halde her ay kahroluyordum niye olmadı yine yok ğünü beklerken ayrı bir iskence tahlillerde ayrı sonrası ayrı bu iste ölüm yok her ay sans var asılama olmassa tüp bebek tüb bebekte tutmayıp sonra kendi kendine olan bir cok insan var allahımın yanında cok insallah sizde kucağınıza alırsınız bebeğinizi

canım benım uzulme demıycem bılıyorum kendı elınde degıl ama ne olur kendını yıpratma dur bakalım belkı yukselır kısmetımızde ne varsa o canım

canım merhabalar öncelikle içini ferah tut benim arkadaşımda microyla beta hcg si 15 çıktı şu an 1 aylık hamile ve geçtimiz cuma günü ultrasonda keseye baktı doktor rabbim büyüktür seninde katlaya bilir.Benimde 12 çıktı ve çokta güzel ilerledi ama kısmet 6.hafta düştü benim kanamamda vardı sendede kanama varmı.

ilk tüp bebek denememde benimde ilk tahlil sonucum 17 idi 15. gün 4 e düştü kimyasal gebelik oluşmuştu. kullanılan ilaçların etkisiyle bhcg değeri yükseliyormuş. hiç umudunu yitirme bu işte allah yardımcı oluyor ve dualarımıza cevap veriyor. mutlaka senin bebeğininde vadesi gelicektir.

Canım benim genelde bu sonuç pek iyi değildir deriz ama bazen mucizeler olabiliyor sen kendini her iki ihtimalede hazırla bence

Ah canım keşke benimde böyle güzel sonuçlansa.Kanamam yok benim,ama bazen kasıklarımda ağrı oluyor.

Şu an çok ümitsizim canım.Doktor eğer olmazsa dondurulmuşlarla tekrar deneyeceğiz dedi ama benim hiç cesaretim yok.

Canım benim genelde bu sonuç pek iyi değildir deriz ama bazen mucizeler olabiliyor sen kendini her iki ihtimalede hazırla bence
Yeşimbat meslektaşız seninle.Ben sağlık ocağında çalışıyorum.Bu konu hakkında pek bilgi sahibi değilim.Bu güne kadarda hiç böyle birşeye tanık olmadım,senin böyle bir tecrüben var mı canım.

üzülme desekde sana senin elinde değil biliyorum. Ama eğer bebişin varsa üzülerek ona zarar vermiş olacaksın stres yaparak çarşamba gününkü testi bekle kendine iyi bak inşallah hamilesindir.

iremm24 ıkıncı testı carşambamı yaptırcaksın bırde senın dondurulmuşların varmı kac yumurtan olmuştu dondurulmuşların varsa en azından bu olmazsa tekrr denerken cok daha basıt olur benım hıc dondurulmuş yok malesef hıc kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…