Neden ayrilmistiniz siz?
Naail bi ayrilik oldu?
Eski konundan orda bi puruz hatirliyorum yanlis degilsem
bence hiç cevap atma.mesajlarına hiç cevap verme.gelirse görmezden gel.
Sen de onu tehdit etsene. Senin de fotolarin var diye. Pacalari tutussun bakalim..
Ayrica boyle bir belayi Bi zahmet yeni sevgiliniz bilsin yani...
Fikir olarakta canım onu hemen şikayet et ve bunu yapacağından bahsetme bu tarz tehditlerin cezası büyük
Eee hadi bu adamla olmadı diyelim, engelledi. Siz başka biriyle görüşmeye başladınız yine mi aynı sıkıntı olacak. Haddini bildirin.
Hiç bi şeye yaramaz var desemdebenim kaybetcek tek şeyim sendin dedi ailesi yok akrabası yok kız kardeşi var sadece. Onun bilmesi doğru olan ama ailelere taşırmı aramızda kalır mı kestiremiyorum
şikayet et o pisliği
Ah ah keşke dusunerek hareket etseniz. Keske ... Ne olur bilmem. Sonuclarindan korktugunuz seyi yapmayin bu hayatta yeter.
polis yada savcı tanıdıgınız varsa onunla gorusun ayrıca ondan korktugunuzu sakın bellı etmeyınİşte ne ile ne şekil yapabilirimçok düzgün biriydi birlikte olduğumuzda bi gün sormadı bana karakteri iyiydi şimdi ise böyle biri
ınstagrama falan foto koyma.seninle iletişime geçebileceği herşeyden uzak dur.twitter facebook bilmem ne hiç birine grime.aktif olma.telefona msj atarsa cevap atma.durumlara bir bak.ne kadar az diyaloga girersen o kadar az üzülürsün.bir sure sonra bu tehtitleri keser.bence fotoları ailenle paylaşamaz.baktın tehtitleri arttırıyor ciddileşti o zaman bişeyler düşünmek gerek.şimdilik sessiz kal gidişata bak.kesinlikle diyaloga girmesms vs atmaz instagramda nadir beğenir geçer aramaz bile iş yerine gelir bişeyler alır çıkar bi resmime yorumu vardı bende iyice nefret etsin diye saydırdım oda tabi aynı şekil
Bunu ne şekilde yapabilirim ?
İşte ne ile ne şekil yapabilirimçok düzgün biriydi birlikte olduğumuzda bi gün sormadı bana karakteri iyiydi şimdi ise böyle biri
ınstagrama falan foto koyma.seninle iletişime geçebileceği herşeyden uzak dur.twitter facebook bilmem ne hiç birine grime.aktif olma.telefona msj atarsa cevap atma.durumlara bir bak.ne kadar az diyaloga girersen o kadar az üzülürsün.bir sure sonra bu tehtitleri keser.bence fotoları ailenle paylaşamaz.baktın tehtitleri arttırıyor ciddileşti o zaman bişeyler düşünmek gerek.şimdilik sessiz kal gidişata bak.kesinlikle diyaloga girme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?