• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Off dedim sonunda

bir sakin ol...bir nefes al...başımı döndürdün...çok iyi bir eşin var bak bebeğinde olmuş...bu gelmeler gitmeler seni yormuş ama bitecek...doğumun ilk günleri böyle olur...40 ın çıksın azalacak hassasiyetin...biraz sabır et...bebeğine yoğunlaş...herşeyi düşünüp didikleme...eve de kapandın şimdi olayları olduğundan daha büyük algılıyorsun...bugünlerde relax olmaya çalış sütün kesilmesin...bitki çayları iç...sakinleşmene yardımcı olur...güle güle büyüt bebeğini...Allah başka dert vermesin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bir sakin ol...bir nefes al...başımı döndürdün...çok iyi bir eşin var bak bebeğinde olmuş...bu gelmeler gitmeler seni yormuş ama bitecek...doğumun ilk günleri böyle olur...40 ın çıksın azalacak hassasiyetin...biraz sabır et...bebeğine yoğunlaş...herşeyi düşünüp didikleme...eve de kapandın şimdi olayları olduğundan daha büyük algılıyorsun...bugünlerde relax olmaya çalış sütün kesilmesin...bitki çayları iç...sakinleşmene yardımcı olur...güle güle büyüt bebeğini...Allah başka dert vermesin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Aminnn:)tesekkür ederimm

ya gercekten allahını seven bi kul boyle bütün yazmayıp paragraf yapın ya valla okuyasım gelmiyo gözüm yoruluyo

Canlarim kusuruma bakmayin ipadde yaziyorum hizli olsun diye hangi harfe dokunduguma tam bakmiyorum paragraf yapmak da aklima gelmedi :/ uzgunum okuyabilenlere tesekkurler:)

işinize bakın lütfen... üstünüze vazife olmayan konulara müdahale etmeyin...konu sahibi varken....

evet işim olmadığı halde konu sahibine kullandığınız cümleye karışıyorum... çünkü onun adına rahatsız oldum. ama bu senin kırıcı mesajını değiştirmez. neyse uzatmayalım. konuyla alakası yok.

evet işim olmadığı halde konu sahibine kullandığınız cümleye karışıyorum... çünkü onun adına rahatsız oldum. ama bu senin kırıcı mesajını değiştirmez. neyse uzatmayalım. konuyla alakası yok.

bakın burada insanlar sorunları paylaşıp fikir almaya çalışıyorlar...yazım şekli okurken beni çok zorladı...eğer derdini paylaşıyorsan biraz net ve akıcı yazılması taraftarıyım..sadece bu arkadaş için geçerli değil...insanlar sorununu mu anlayacak yoksa yazma stilini mi çözecek ayrıca uzatmanızın amacını çözemedim...

Birşey dikkatimi çekti yazdıklarınızda; maddi sıkıntılar-ödemeler araya girince daha fazla negatiflikleri görür olmuşsunuz.
Sonunda bile ''uçakla tabi'' demenizi buna bağlıyorum. ''Altın taktı ! '' demenizde keza öyle.
....
K.validenizin geldiğinde size yardım etmesi,sizi onaylaması, sevdiğini söylemesi çevredikilere, bunlar güzel şeyler.
Takıldığınız durumlar çok basit. Belliki hamilelikten kaynaklanıyor.
..........................................
(Bu arada hamilelik herkese mi hassasiyet yaratıyor, olmaması anormal mi ? )

Birşey dikkatimi çekti yazdıklarınızda; maddi sıkıntılar-ödemeler araya girince daha fazla negatiflikleri görür olmuşsunuz.
Sonunda bile ''uçakla tabi'' demenizi buna bağlıyorum. ''Altın taktı ! '' demenizde keza öyle.
....
K.validenizin geldiğinde size yardım etmesi,sizi onaylaması, sevdiğini söylemesi çevredikilere, bunlar güzel şeyler.
Takıldığınız durumlar çok basit. Belliki hamilelikten kaynaklanıyor.
..........................................
(Bu arada hamilelik herkese mi hassasiyet yaratıyor, olmaması anormal mi ? )

Evet canim benim negatiflikleri maddi seylerle gormeyi ben onlaan ogrendim cunku yazmadigim daha cok sey var.cunku kendisi gorumcemi evlendircek en ufak maddi seylerden maraz arar durumda suan demekki diyorsun biz degersizmisiz yoksa ben boyle seyleri takar olsam basta evime adimini atamazdi.al iste daha dun esim para vermis kv.ye yine geldiler buraya gorumcemler ayrilcaz dediler diye..artik bana da hak verirsiniz ki kafam rahat sekilde cicugumla evimle ugrasmak istiyorum.gorumcemin nisanlisiyla her arasinda geceni memleket meselesi yaparak hherkesi ayaga kaldirmasindan gina geldi..

bakın burada insanlar sorunları paylaşıp fikir almaya çalışıyorlar...yazım şekli okurken beni çok zorladı...eğer derdini paylaşıyorsan biraz net ve akıcı yazılması taraftarıyım..sadece bu arkadaş için geçerli değil...insanlar sorununu mu anlayacak yoksa yazma stilini mi çözecek ayrıca uzatmanızın amacını çözemedim...

Arkadasim ben de yeni gordum .uslubun hic hos degilmis.ben edebiyat ogretmeni degilim veya buraya her yazan da turkce dilbilgisi kurallarina dikkat ederek yazmak zorunda degil.anlasiliyor mu derdim anlasilmiyor mu ona bakilir.anlamadiysan turkce yorumunu birak hic yorum yapmazsin.ha anladiysan da derdime derman olacak bir kelam yazarsin.

Back