• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Off bıktım artık..

Yahu eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüşsünüz. Kadın sormamış etmemiş siz bak eşim uyanıklık yapmadı diye lafa girmişsiniz.ne lüzum vardı zaten üzüntülü...
Güzelce konuşun bence..

Yahu eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüşsünüz. Kadın sormamış etmemiş siz bak eşim uyanıklık yapmadı diye lafa girmişsiniz.ne lüzum vardı zaten üzüntülü...
Güzelce konuşun bence..

Arkadaşim valla üzüntülü degildi...hatta ilk başından beri 1.kat istiyordu esi 2.katı istiyordu..
Benle o samimiyken böyle konuşmalar gecti..bana hicbirşey belli etmedi...kavga ettikten sonra böyle söyledi..

Arkadaşim valla üzüntülü degildi...hatta ilk başından beri 1.kat istiyordu esi 2.katı istiyordu..
Benle o samimiyken böyle konuşmalar gecti..bana hicbirşey belli etmedi...kavga ettikten sonra böyle söyledi..
En tehlikeli insan türü sinsi... Bu ev olayı hiç iyi değil altlı üstlü oturmak :/ hakkınızds hayırlısı olsun..

Abla ya nasıl olacak eslerimiz ortak yurtdışında aynı evde kalıyoruz...simdide eşi vize işlemlerini yapıyor gelmesi icin bnmde gitmeme var...bilmiyorum ne ypcm..
Ortak olsun eşin,onlar ortak diye sen eltiyle muhatap olmak zorunda değilsin ki.Ayrıca sen eltiyle küs kalsan eminim eşin daha memnun olur.Böyle sürekli bir olay çıkıyor adamda arada kalıyor.En iyisi küs kal,kavga gürültü çıkmasın.Ayrıca söz konusu olan elti yani.Eltiden dost mu olur? Konuşsan ne olur,konuşmasan ne olur.

Ortak olsun eşin,onlar ortak diye sen eltiyle muhatap olmak zorunda değilsin ki.Ayrıca sen eltiyle küs kalsan eminim eşin daha memnun olur.Böyle sürekli bir olay çıkıyor adamda arada kalıyor.En iyisi küs kal,kavga gürültü çıkmasın.Ayrıca söz konusu olan elti yani.Eltiden dost mu olur? Konuşsan ne olur,konuşmasan ne olur.

ne doğru demişsin ağzına sağlık

Haklısın ablaaaa beni be hallere soktu yemin ederim agır kufredesim sacını başını yolasım vr..
Aman allahım..adak adadım su olaylar hayırlı bitsin diye ya..

Eltinle yüzleş ben ne zaman böyle bişey dedim falan de sana,yüzüne karşı iftira atarsa onu. Bilemem tabi ayrıca eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmuşsun, keşke söylemeseydin o şekilde ! kadın fena bi kadın ki hemen Lafı değişip anlatmış

Back