• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Off bıktım artık..

Eltinle yüzleş ben ne zaman böyle bişey dedim falan de sana,yüzüne karşı iftira atarsa onu. Bilemem tabi ayrıca eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmuşsun, keşke söylemeseydin o şekilde ! kadın fena bi kadın ki hemen Lafı değişip anlatmış
Aynen cok fena yaa ..

O kadının kocası yokmu be bunlar ne çirkin konuşmalar.Sende altta kalma yırt ağzını bu neyin tantanası canım aaa.

Keske demeseymissiniz bisey eltiniz o kadar kumpascı biriyse cadiymis valla nerden cikarmis o lafi acaba
Merhaba kızlar dıger konumda eltimle olan sorunumu yazmıştım 10 gün oldu ama hala işin icinden cıkamadık...

Simdi biz ev yapıyoruz altlı ustlu tabi..
İki kardes ortak oldugundan aramızda işte 1,2 diye kagıtlara yazacaktık..
Ve hangi kagıdı kim cekerse o ev onundu işte..esim hazırladı herşeyi tabi..
Bana ıkıncı kat cıktı cok sevindik tabi onlar üzüldüler...

Sonra esim bana dediki bak beni yanlış anlamasınlar diye kartonun icine koyup sallayıp oyle attık yanlış anlaşılmasın diye ...
Sonra eltimle oturmuştum dedimki bak eşim böyle dedi isteseydi uyanıklık yapardı ama bizim kalbimiz temiz dedim...
İkinci kat istedik o cıktı dedim...
Sonra biz kavga ettik esime mesaj atmış abi dairelerde uyanıklık yaptın bunu hic unutmayacaZ vb.. Dedi..
Esimde geldi bana ben uyanıklık mı yapmışım..
Sen demişsin dedi..
Bende aslında böyle birşey söylemedigimi belirttim..
İnandı bana ama kendisine bu lafları yediremiyor..
Eltimle yüzleşecekmişim..
Yüzleşirim de eltim cok kumpascı aklınız hayalınız durur lafları kesinlikle degiştirecek ne yapmamı önerirsiniz..
Onun sacını başını yolasım var..../

El kızıyla sizi yüzleştiren kocanız utansın, bir erkek karısını ne kadar küçültebilir bilmiyorum.

sıkıntılar yaşadıgınız eltinizle neden altüst oturacaksınız? mecburiyet mi tercih mi?

kesinlikle bırakın altüstü aynı mahallede bile oturmayın...konularınız devamlı eltinizle yüzleşmek üzerine kurulu...böyle hayat geçer mi?

Back