Şuan kaç kilosun? Benim bünyem hep zayıftı. Ama o kadar zayıftım ki çocuk gibiydim.31yasinda kilo almaya başladım ayda 1 kilo aldım ilk başta önemsemedim zaten zayıfım diye ama sonra kendimi durduramadim her ay 1 kilo aldım 1 sene içinde 80 kilo oldum. Sonra durdu kilom ama dikkat ettim mesela yediklerime dikkat etmeye başladım ama tabi diyet yapcak kadar değil. Bu ara yine coştum dikkat etmiyorum 82 oldum. Yani yediklerini azalt mesela gece yatmadan yiyorsan yemeyi bırak. Bende şeker çıktı. Ondan olduğunu düşünüyorum çünkü açıklığa gelemiyorum. Karnım açıklığı an elim ayağım boşalıyor gözlerimin önünde biseyler çıkıyor.Merhaba arkadaşlar.uzun zamandır muzdarip olduğum bir sorunla yine karşınızdayım.başka başka konularda da yazdığım üzere 30 yaşına girer girmez bir anda 10 kilonun üstünde kilo aldım ve almaya da devam ediyorum.bir anda kilo alınca başlarda mücadele etmeye çalıştım ama baktım olmuyor yaşımdan dolayı galiba diyerek durumu kabullendim.pantalonlarımı falan değiştiridim artık.tek bacağım girmiyordu artık.neyse dedim heralde bundan sonra böyle olacak en azından şimdiki kilomu koruyayım.yeni pantolonları baya bol almıştım.şimdi ikisi de dar gelmeye başladı.bu gidişle bu birkaç aylık pantolonları da değiştirmek zorunda kalacağım.bu süreçte acaba tiroitlerde falan mı sorun var diye dahileyeye gidip bir sürü test yaptırdım.ne var ne yok baktırdım.acaba kadınsal hormonlarda mi bir sorun var dedim gittim yine ne var ne yok baktırdım.yok Allah yok.hiçbir sorun yok.eee ben neden 2 ayda bir kilo almaya devam ediyorum.hani kilo alınca enerji ihtiyacı arttığı için zayıf olduğun zamanki kadar kilo almazsın derler maşllah 45 kilo kadın gibi kilo almaya devam ediyorum.çok yemiyorum.hareketsiz değilim.günde en az 10 bin adım atarım.artık insan içine çıkamayacak hâle geldim.her gören kilo almışsın da kilo almışsın.hatta ilk görüşten sonra üstüne tekrar sen baya kilo almışsın diye ekliyorlar bir de.bu işin sonu nereye gidecek bilmiyorum.100 kilo olana kadar durmayacak anlaşılan.o kadar korkuyorum ki artık geleceğimden.elimden de hiçbir şey gelmiyor.başına bu tarz bir şey gelen arkadaş var mı? Ya da yakınında duyanlar var mı yardımcı olabilecek? Sinir hastası olacağım artık.
Bende kilo alamıyorum diye dert yakinirdimMerhaba arkadaşlar.uzun zamandır muzdarip olduğum bir sorunla yine karşınızdayım.başka başka konularda da yazdığım üzere 30 yaşına girer girmez bir anda 10 kilonun üstünde kilo aldım ve almaya da devam ediyorum.bir anda kilo alınca başlarda mücadele etmeye çalıştım ama baktım olmuyor yaşımdan dolayı galiba diyerek durumu kabullendim.pantalonlarımı falan değiştiridim artık.tek bacağım girmiyordu artık.neyse dedim heralde bundan sonra böyle olacak en azından şimdiki kilomu koruyayım.yeni pantolonları baya bol almıştım.şimdi ikisi de dar gelmeye başladı.bu gidişle bu birkaç aylık pantolonları da değiştirmek zorunda kalacağım.bu süreçte acaba tiroitlerde falan mı sorun var diye dahileyeye gidip bir sürü test yaptırdım.ne var ne yok baktırdım.acaba kadınsal hormonlarda mi bir sorun var dedim gittim yine ne var ne yok baktırdım.yok Allah yok.hiçbir sorun yok.eee ben neden 2 ayda bir kilo almaya devam ediyorum.hani kilo alınca enerji ihtiyacı arttığı için zayıf olduğun zamanki kadar kilo almazsın derler maşllah 45 kilo kadın gibi kilo almaya devam ediyorum.çok yemiyorum.hareketsiz değilim.günde en az 10 bin adım atarım.artık insan içine çıkamayacak hâle geldim.her gören kilo almışsın da kilo almışsın.hatta ilk görüşten sonra üstüne tekrar sen baya kilo almışsın diye ekliyorlar bir de.bu işin sonu nereye gidecek bilmiyorum.100 kilo olana kadar durmayacak anlaşılan.o kadar korkuyorum ki artık geleceğimden.elimden de hiçbir şey gelmiyor.başına bu tarz bir şey gelen arkadaş var mı? Ya da yakınında duyanlar var mı yardımcı olabilecek? Sinir hastası olacağım artık.
Yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyor, bol su ve egzersiz bir de 3 beyazdan uzak dur, bir de geniş pantolon almayı bırak, acilen egzersiz yap ve eski pantolonlara sığmaya çalışMerhaba arkadaşlar.uzun zamandır muzdarip olduğum bir sorunla yine karşınızdayım.başka başka konularda da yazdığım üzere 30 yaşına girer girmez bir anda 10 kilonun üstünde kilo aldım ve almaya da devam ediyorum.hayatimin hiçbir döneminde kilo sorunu yaşamamış bir insandım.bir anda kilo alınca başlarda mücadele etmeye çalıştım ama baktım olmuyor yaşımdan dolayı galiba diyerek durumu kabullendim.pantalonlarımı falan değiştiridim artık.tek bacağım girmiyordu artık.neyse dedim heralde bundan sonra böyle olacak en azından şimdiki kilomu koruyayım.yeni pantolonları baya bol almıştım.şimdi ikisi de dar gelmeye başladı.bu gidişle bu birkaç aylık pantolonları da değiştirmek zorunda kalacağım.bu süreçte acaba tiroitlerde falan mı sorun var diye dahileyeye gidip bir sürü test yaptırdım.ne var ne yok baktırdım.acaba kadınsal hormonlarda mi bir sorun var dedim gittim yine ne var ne yok baktırdım.yok Allah yok.hiçbir sorun yok.eee ben neden 2 ayda bir kilo almaya devam ediyorum.hani kilo alınca enerji ihtiyacı arttığı için zayıf olduğun zamanki kadar kilo almazsın derler maşllah 45 kilo kadın gibi kilo almaya devam ediyorum.çok yemiyorum.hareketsiz değilim.günde en az 10 bin adım atarım.artık insan içine çıkamayacak hâle geldim.her gören kilo almışsın da kilo almışsın.hatta ilk görüşten sonra üstüne tekrar sen baya kilo almışsın diye ekliyorlar bir de.bu işin sonu nereye gidecek bilmiyorum.100 kilo olana kadar durmayacak anlaşılan.o kadar korkuyorum ki artık geleceğimden.elimden de hiçbir şey gelmiyor.başına bu tarz bir şey gelen arkadaş var mı? Ya da yakınında duyanlar var mı yardımcı olabilecek? Sinir hastası olacağım artık.
Benim metabolizmam yavaşlamadı çöktü resmen.bir de bende aşırı keskin bir geçiş yaşandı.25, 26 yaşlarında o kadar zayıftım ki sürekli hasta oluyordum.yatakta yatarken kemiklerim batıyordu.yiyordum yiyordum doymak nedir bilmiyordum.hatta birkaç kere anne ben niye bir türlü doymuyorum, sürekli birseyler yemek zorunda kalıyorum diye ağladığımı bilirim.hergün 1 kalıp cikolata yerdim belki 3,5 kilo alırım doye.sanki o kız öldü hayatı boyunca kilo sorunu yaşayan bambaşka biri geldi.bir uç noktadan diğer uç noktaya geçtim.birlikte çok zayıfız çok zayıfiz nasıl kilo alacağız diye dertlendiğim arkadaşlar aynı bir ben böyle oldum.Yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyor, bol su ve egzersiz bir de 3 beyazdan uzak dur, bir de geniş pantolon almayı bırak, acilen egzersiz yap ve eski pantolonlara sığmaya çalış
1.68 e 63 oldum.senin de dediğin gibi ben de aşıri zayıftım.başım hastalıktan kurtulmazdı.rüyamda görsem inanmazdım şu kiloya.aynı durumu yaşamışız maalesef.ama en azından yalnız değilmişim.biraz daha böyle gidebilir diyorsun haa.çok korkutucu.bende şeker yok.ama benim de aç kalınca elim ayağım kesiliyor.ben neden de bulamadım.şeker olsa dahiliyede çıkardı herhalde orası bakıyor.Şuan kaç kilosun? Benim bünyem hep zayıftı. Ama o kadar zayıftım ki çocuk gibiydim.31yasinda kilo almaya başladım ayda 1 kilo aldım ilk başta önemsemedim zaten zayıfım diye ama sonra kendimi durduramadim her ay 1 kilo aldım 1 sene içinde 80 kilo oldum. Sonra durdu kilom ama dikkat ettim mesela yediklerime dikkat etmeye başladım ama tabi diyet yapcak kadar değil. Bu ara yine coştum dikkat etmiyorum 82 oldum. Yani yediklerini azalt mesela gece yatmadan yiyorsan yemeyi bırak. Bende şeker çıktı. Ondan olduğunu düşünüyorum çünkü açıklığa gelemiyorum. Karnım açıklığı an elim ayağım boşalıyor gözlerimin önünde biseyler çıkıyor.
Ben de sizinle aynı dertten muzdaripim. Spora başladım canım çıkıyor gram oynamıyor. Nedir bu anlamadım inanın.Merhaba arkadaşlar.uzun zamandır muzdarip olduğum bir sorunla yine karşınızdayım.başka başka konularda da yazdığım üzere 30 yaşına girer girmez bir anda 10 kilonun üstünde kilo aldım ve almaya da devam ediyorum.hayatimin hiçbir döneminde kilo sorunu yaşamamış bir insandım.bir anda kilo alınca başlarda mücadele etmeye çalıştım ama baktım olmuyor yaşımdan dolayı galiba diyerek durumu kabullendim.pantalonlarımı falan değiştiridim artık.tek bacağım girmiyordu artık.neyse dedim heralde bundan sonra böyle olacak en azından şimdiki kilomu koruyayım.yeni pantolonları baya bol almıştım.şimdi ikisi de dar gelmeye başladı.bu gidişle bu birkaç aylık pantolonları da değiştirmek zorunda kalacağım.bu süreçte acaba tiroitlerde falan mı sorun var diye dahileyeye gidip bir sürü test yaptırdım.ne var ne yok baktırdım.acaba kadınsal hormonlarda mi bir sorun var dedim gittim yine ne var ne yok baktırdım.yok Allah yok.hiçbir sorun yok.eee ben neden 2 ayda bir kilo almaya devam ediyorum.hani kilo alınca enerji ihtiyacı arttığı için zayıf olduğun zamanki kadar kilo almazsın derler maşllah 45 kilo kadın gibi kilo almaya devam ediyorum.çok yemiyorum.hareketsiz değilim.günde en az 10 bin adım atarım.artık insan içine çıkamayacak hâle geldim.her gören kilo almışsın da kilo almışsın.hatta ilk görüşten sonra üstüne tekrar sen baya kilo almışsın diye ekliyorlar bir de.bu işin sonu nereye gidecek bilmiyorum.100 kilo olana kadar durmayacak anlaşılan.o kadar korkuyorum ki artık geleceğimden.elimden de hiçbir şey gelmiyor.başına bu tarz bir şey gelen arkadaş var mı? Ya da yakınında duyanlar var mı yardımcı olabilecek? Sinir hastası olacağım artık.
Benim de öyle.2 sene sadece marul yesem bana mısın demeyecek sanki? Survivor da erkekler 20, 25 kilo verirken kadınların kilo vermek şöyle dursun bir de kilo almalarını şimdi anlıyorum.yok kadınlarda olmuyor bu kilo verme işleri.Ben de sizinle aynı dertten muzdaripim. Spora başladım canım çıkıyor gram oynamıyor. Nedir bu anlamadım inanın.
Maalesef. Yaş ile birlikte metabolizma sanırım durma noktasına geliyor. Ben artık bu döngüden o kadar sıkıldım ki. Hiç bir şey yiyemedigim halde sürekli + da olmak. Sizin boyunuz uzun ve kilonuz şişmanlik gibi değil.Benim de öyle.2 sene sadece marul yesem bana mısın demeyecek sanki? Survivor da erkekler 20, 25 kilo verirken kadınların kilo vermek şöyle dursun bir de kilo almalarını şimdi anlıyorum.yok kadınlarda olmuyor bu kilo verme işleri.
Siz 3 kere cocuk yapip 3ünüde aldiran hatta 4.olursa onuda aldiririm diyen kadin degilmisiniz bnce bu yuzdendir bu kilolar aldiracaginiz cocugu yapmayin madem belki kilo almazsiniz bide boyle deneyinMerhaba arkadaşlar.uzun zamandır muzdarip olduğum bir sorunla yine karşınızdayım.başka başka konularda da yazdığım üzere 30 yaşına girer girmez bir anda 10 kilonun üstünde kilo aldım ve almaya da devam ediyorum.hayatimin hiçbir döneminde kilo sorunu yaşamamış bir insandım.bir anda kilo alınca başlarda mücadele etmeye çalıştım ama baktım olmuyor yaşımdan dolayı galiba diyerek durumu kabullendim.pantalonlarımı falan değiştiridim artık.tek bacağım girmiyordu artık.neyse dedim heralde bundan sonra böyle olacak en azından şimdiki kilomu koruyayım.yeni pantolonları baya bol almıştım.şimdi ikisi de dar gelmeye başladı.bu gidişle bu birkaç aylık pantolonları da değiştirmek zorunda kalacağım.bu süreçte acaba tiroitlerde falan mı sorun var diye dahileyeye gidip bir sürü test yaptırdım.ne var ne yok baktırdım.acaba kadınsal hormonlarda mi bir sorun var dedim gittim yine ne var ne yok baktırdım.yok Allah yok.hiçbir sorun yok.eee ben neden 2 ayda bir kilo almaya devam ediyorum.hani kilo alınca enerji ihtiyacı arttığı için zayıf olduğun zamanki kadar kilo almazsın derler maşllah 45 kilo kadın gibi kilo almaya devam ediyorum.çok yemiyorum.hareketsiz değilim.günde en az 10 bin adım atarım.artık insan içine çıkamayacak hâle geldim.her gören kilo almışsın da kilo almışsın.hatta ilk görüşten sonra üstüne tekrar sen baya kilo almışsın diye ekliyorlar bir de.bu işin sonu nereye gidecek bilmiyorum.100 kilo olana kadar durmayacak anlaşılan.o kadar korkuyorum ki artık geleceğimden.elimden de hiçbir şey gelmiyor.başına bu tarz bir şey gelen arkadaş var mı? Ya da yakınında duyanlar var mı yardımcı olabilecek? Sinir hastası olacağım artık.
Onu yasaklamadilar mi?Düz kan testinde bir şey cikmadiysa seker yükleme testi iste. Zaten hastanedesin cok zor da olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?