• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Of of sigara

Sigarayı bırakmayı çok istiyorum daha önce 3 ay bırakmıştım kötü bir olay yaşadım yaktım içemedim attım gerisi geldi, şimdi tekrar bırakmak istiyorum hapla falan değil kendim bırakmak istiyorum bu gece kırdım attım bırakmak istiyorum :KK43:
Ben burada Kazen Kazen sayesinde bir film öğrenmiştim "bırakmak istiyorum" diye. O zaman korsan bir link vardı ben oradan izlemedim dvd sipariş ettim 13 lira bir şeydi. Gerçekten hakkını vererek başta yaptığı uyarılara dikkat ederek izledim ve o günden beri elime almıyorum. Fakat kardeşim izleyip bırakıp yeniden başladı bu noktada neden bırakıyorsunuz? Kesin mi istiyorsunuz? Bunlardan emin olmalısınız. Ben yakın zamanda babamı kaybetmeme rağmen yeniden başlamadım çünkü bağımlılık kafamda bitti. Filmi yapan terapist şimdi de kitabını çıkarmış 4 günde sigarayı bırakmakla alakalı kardeşim şimdi de onu deneyecek umarım bırakırsınız

Sigarayı bırakmayı çok istiyorum daha önce 3 ay bırakmıştım kötü bir olay yaşadım yaktım içemedim attım gerisi geldi, şimdi tekrar bırakmak istiyorum hapla falan değil kendim bırakmak istiyorum bu gece kırdım attım bırakmak istiyorum :KK43:
Allah korusun ama sigara yüzünden bir hastalığının başlamak üzere olduğunu düşün, benim eşimde defalarca denedi bırakamadı en son hastaneye gitmiştik doktor tetstler yaptı çıkan bir sorun sonucu sigarayı bırakmazsan ne yaparsan yap olmaz dedi o gün hastaneden çıkınca paketi attı bir daha içmedi.

bütün kalbimle destekliyorum seni ,
lütfen birkere yapmışsın birdaha yapabilirsin ,

insanların sana hayranlıkla bakmalarını ve tebrik etmelerini sağla ve bu siğarayı bırak

Bn bir kutuyu bitirdim ikinci kutuya takatim kalmadı. Rüya gördükçe uyandım. Uyudum kaldığım yerden rüya görmeye devam ettim yine uyandım derken zombiye dönmüştüm.
Aaaa aynen uyanınca rüyam kaldığı yerden devam ediyor.Peki bir kutu ilaçla sigarayı bıraktınız mı yani artık içmiyor musunuz?Yanlış anlamayın soruyorum çünkü insanlar yapabiliyorsa bende yapabilirim gibi kendime motive ihtiyacı duyuyorum.

Aaaa aynen uyanınca rüyam kaldığı yerden devam ediyor.Peki bir kutu ilaçla sigarayı bıraktınız mı yani artık içmiyor musunuz?Yanlış anlamayın soruyorum çünkü insanlar yapabiliyorsa bende yapabilirim gibi kendime motive ihtiyacı duyuyorum.
Bir kutu ilaçla 3 ay idare ettim. Sonra yeniden başladım malesef

Bir kutu ilaçla 3 ay idare ettim. Sonra yeniden başladım malesef
Benim daha önceki ilaç deneyimlerimde bu şekilde sonuçlandı.Önceki denememde 2 kutu ilaç bitirdim ve yan etkiler yüzünden ilacı bıraktım ama ilaç bittikten 4 gun sonra falan sigara için kriz geçirdim resmen ve başladım.Yani ilaç içerken evet sigara içilmiyor ama ilacı bırakınca yine başlıyorum bende.

Ben sadece gebelikte bırakabildim şimdi geri başladım bitmiyo devlete bile gittim ilaç bana bişey yapmadı.

Uzun zamandır nasıl bıraksam diye savaş halindeydim Allen Carr video izle kesinlikle ise yarıyor izlerken bilinç altıma o canavarı kazıdım seni oldurcem diye odakladm ve 4 gündür içmiyorum inan canimin istemesini birak sigara aklıma bile gelmiyor

Bugün sigarayı bırakışımın 2. Günüm kızlar, sürekli bşeyler yemek yemek yemek istiyorum, 4. Günden sonra rahatlarım diye düşünüyorum :skandal:

Uzun zamandır nasıl bıraksam diye savaş halindeydim Allen Carr video izle kesinlikle ise yarıyor izlerken bilinç altıma o canavarı kazıdım seni oldurcem diye odakladm ve 4 gündür içmiyorum inan canimin istemesini birak sigara aklıma bile gelmiyor
İzledim onu da, benim de 2. Günüm :skandal:

Bunu eminim ki herkesten ve her yerden duymuşsundur ama gerçekten tek çare bırakmayı gerçekten istemek ve kafada bitirmek. Sigara içen herkese sor hepsi birakmak istiyor ama kafada bitirmiyorlar bu nedenle asla bunu başaramazlar. Bazı insanlar sigarayı bırakmak istiyor ama denemeye bile yeltenmiyor. Denemeden olmaz deneyeceksin. Defalarca dene. Kendi kendini keşfedeceksin. Buraya bin tane sigaranın zararları hakkında yazı yazayım nafile. Bilmeyen var mı Allah aşkına zararını? Hem cebe hem sağlığa hem başkasının sağlına onlarca binlerce zararı var. Üstüne pis kokmak da cabası.Ama bunları bilmek fayda etmiyor hiçbir sigara kullanicisina. Sigara içen bir Allah'ın kulu bile çocuğunun sigara içmesini istemez. Çok kötü bir alışkanlık olduğunu biliyor çünkü. Biliyor ama devam ediyor içmeye. Yani kötülüklerini anlatmakla bıraktıramazsin hiçkimseye. Burada önemli olan sigara içmediğinde hayatında bir değişiklik olmadığını anlaman. Sigara içen yemek yedikten sonra hemen bir sigara yakar. Ama sigara içmeyen insanın aklına bile gelmez çünkü hayatinda sigara denen şey yokki. Orada bir boşluğu doldurmaya ihtiyacı yok insanın. Sigara içeni bi düşün hele, yemekten sonra sigara içemedigini nasıl ızdırap çeker. İki eli kanda olsa o sigaraya ulaşır. Ama sigara içmeyen ne rahat ahah napiyor bu yapraam diye bakar sana avel avel o_OSana tavsiyem Allen carr'ın tavsiyelerini oku. Youtubede videoları var. Bi bey vardı ismini unuttum beyaz uzun saçlı. Allen carr'ın yöntemini birebir anlatıyor. Sadece videolarini izlemekle bile çok şey kazanabilirsin. Biz eşimle beraber bu yöntemle sigarayı biraktik ama gerçekten cânı gönülden ikimiz de istiyorduk birakmak. Birakmayi istemeden videoyu izlemek hicbirsey kazandirmaz sana. Önce gerçekten ama gerçekten isteyeceksin ve çaba göstereceksin. Öyle ilk canın çektiginde ben yapamiyorum deyip bi dal içersen asla birakamazsin. Neyse çok uzun yazdim ama gercekten youtube Allen carr yaz ve izle.. Başarilar..

Allah yardımcınız olsun başarırsınız inşallah

Back
X