• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Of of sigara

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.189
158
Sigarayı bırakmayı çok istiyorum daha önce 3 ay bırakmıştım kötü bir olay yaşadım yaktım içemedim attım gerisi geldi, şimdi tekrar bırakmak istiyorum hapla falan değil kendim bırakmak istiyorum bu gece kırdım attım bırakmak istiyorum :KK43:

Ahhh ahhhh bende hapla 4.denememi yaptım.6 gündür içmiyordum.Ama hap bu defa çok fena yan etkiler yaptı o yüzden hapı bıraktım ve bugun malesef sigara içtim yine :( bende kurtulamıyorum bu illetten :( inşallah sen başarırsın arkadaşım.

Ahhh ahhhh bende hapla 4.denememi yaptım.6 gündür içmiyordum.Ama hap bu defa çok fena yan etkiler yaptı o yüzden hapı bıraktım ve bugun malesef sigara içtim yine :KK43: bende kurtulamıyorum bu illetten :KK43: inşallah sen başarırsın arkadaşım.
Ben hapsız bırakmıştım önemli olan bırakmak değil tekrar başlamamak sanırım ve stresten uzak durmak bırakırken, milletle kavga etmemek o günlerde, sen neden yaktın ki?

Attıysan alma daha. Mümkümse içen yakınlarından da uzak dur. 20 gündür içmiyorum. Mentollü sigara stoğum bitti bir iki ince seyler denedim tat vermedi azalttım iyice onlarla da sonra biraktım. Ama bir tane yaksam yeniden başlarım. Çok sık içmiyordum. Ama saatliydi resmen saatinde yoksunluk çekiyodum. Bi de muhabbetini bile yapınca insanın canı çekiyo. En doğrusu sigare denen kavram hiç var olmamış gibi yapmak. Ilk 5 gün zordu sonra gerçekten unuttum.1

Ben hapsız bırakmıştım önemli olan bırakmak değil tekrar başlamamak sanırım ve stresten uzak durmak bırakırken, milletle kavga etmemek o günlerde, sen neden yaktın ki?
Hapsız kendi kendime hiç bırakamadım ah onu bir başarabilsem.Stresten uzak durmak ne mümkün?Zaten o dönem daha sinirli stresli ve kavgaya meyilli oluyorsun,herşey gözüne batıyor.Sigara bırakmaya çalışanın halinden sigarayı bırakmaya çalışan anlar.Gerçekten çok zor kimse başlamasın bu illete :(

Ahhh ahhhh bende hapla 4.denememi yaptım.6 gündür içmiyordum.Ama hap bu defa çok fena yan etkiler yaptı o yüzden hapı bıraktım ve bugun malesef sigara içtim yine :KK43: bende kurtulamıyorum bu illetten :KK43: inşallah sen başarırsın arkadaşım.
Bende hapla bırakmıştım. Ama uykular haram olmuştu yan etkileri yüzünden. Mide bulantısını saymıyorum bile.

Bende hapla bırakmıştım. Ama uykular haram olmuştu yan etkileri yüzünden. Mide bulantısını saymıyorum bile.
ahhh o uykular o uykularrrr ama uyuyuncada allahım o nasıl apık sapık saçma sapan akla hayale gelmez rüyalar.düştüm kalktım öldüm dirildim ayyyy neler neler :) aynen dediğiniz gibi mide bulantısı,ürtiker heleee sırt agrısı allahımmm sana geliyorum galiba diyordum.Siz kaç ay hap kullandınız? Bir önceki denememde dr bana sen 6 ay kullanmadan bırakamazsın demişti.

Her sigara birakma konusuna koşarak geliyorum. 😂

Ben geçen yaz başlarinda birakmistim. 10 yildir iciyordum, ilaç, bant, azaltma gibi şeyler uygulamadim. Tek yaptigim şey elimdeki paket bittikten sonra yenisini almadim bir daha, ilk 1 ay zordu her boş kaldigimda sigara içesim geliyordu, her disari ciktigimda şöyle kahvemle denize karşi tüttüresim geliyordu🥺🥺
Sigarasizlik baya eksik hissettiriyordu. 1. Aydan sonra etkileri azalsa da uzun sure canimin çekmesi devam etti. Şuan aklima bile gelmiyor, yanimda biri içerken vs etkilenmiyorum bile.

Birakma olayi tamamen kendini ikna etmekle alakali, farz edin saglik sorununuz var ve sigarayi birakmak "zorunda" siniz.
Aslinda hiçbir ilaca vs ihtiyac yok birakmak için. Ben de ilk denemelerimde basarili olamamistim cunku birakilmaz birsey gibi geliyordu içten içe...

Sigarayı bırakmayı çok istiyorum daha önce 3 ay bırakmıştım kötü bir olay yaşadım yaktım içemedim attım gerisi geldi, şimdi tekrar bırakmak istiyorum hapla falan değil kendim bırakmak istiyorum bu gece kırdım attım bırakmak istiyorum :KK43:
Yeni nesil sigara ister istemez biraktiriyo kendini 8 yildir iciyorum bir kac gundur agzima gitmiyo o kadar tiksindim ki kokusundan tadindan sen nikotin bandi falan dene bence dayim o sekilde birakmisti

Evli misiniz çocuk var mı? Babam içerken ona yaklaşmak bile midemi bulandırirdi kokudan. Ayıp olmasın diye birsey yokmuş gibi davranırdim.emin olun birçok kişi böyle düşünüyor. O koku iğrenç bir koku

ahhh o uykular o uykularrrr ama uyuyuncada allahım o nasıl apık sapık saçma sapan akla hayale gelmez rüyalar.düştüm kalktım öldüm dirildim ayyyy neler neler :) aynen dediğiniz gibi mide bulantısı,ürtiker heleee sırt agrısı allahımmm sana geliyorum galiba diyordum.Siz kaç ay hap kullandınız? Bir önceki denememde dr bana sen 6 ay kullanmadan bırakamazsın demişti.
Bn bir kutuyu bitirdim ikinci kutuya takatim kalmadı. Rüya gördükçe uyandım. Uyudum kaldığım yerden rüya görmeye devam ettim yine uyandım derken zombiye dönmüştüm.

Biorezonans tekniğiyle bırakabilirsin belki. Ablam günde iki paket içerdi en az o teknikle kurtuldu bi araştır istersen

Ah benim bırakalı üç seneyi geçti
Nasil bagimliydim anlatamam.geceleri uyanip ictigim olurdu😑simdi inanamiyorum o günlere.kafada bitince eyleme geçmek daha kolay olucaktir korkmayin.o başarma hissi zaten yeticek.yeni bi hayata baslamis gibi olucak

Nasıl zor olmadı?
Taktikleri alayım lütfen :KK53:
sigaranın çok kötü koktugunu fark ettim o koku üstümden hic cıkmıyodu sanki tiksindim. Hemen sigarayı bırak uygulamasını indirdim orada şu kadar gün sigara içmedin yazısını gördükce mutlu oldum son durum bu..

Eklentiler

• D9BA8ABE-84F1-4E58-8C25-F6F303F8CDAD.webp
    D9BA8ABE-84F1-4E58-8C25-F6F303F8CDAD.webp
    20 KB · Görüntüleme: 39
Back
X