canlarım benım cok teşekkürederim desteklerinizi için :) ben kapalıyım tanışmaya geldıklerınde etek gömlek giymeyi düşünüyorum aslında nişandada takım yada abiye tarzı bişi ama evde olacak diyede çokda şatafatlı olmasın diyorum.buarada aynı şehirlerdeyiz ama yemek verme olaynı bende düşündüm de çay pastayla idare edilir dedim sonra :) şu bohça olayına girincede zaten tüylerim diken diken oluyor :) offf ! biran önce bitsede olsa herşey :)
canlarım benim bu telaşlar en güzelleri aslında biliyorum ama iste aksilik olur diyede korkmadan edemiyor insan.umarım hepimizin böyle güzel mutlu günleri olur ve bunları su an olduu gibi hep birlikde yaşarız :)
sizlere soracak danışcak çok şeyim olacak tabi.ben hala ne giyeceğime karar vermemişken görümcem olacak şanslı insanlar:) kıyafet bakmaya başlamışlar :) bu da beni stres yaptı :)
senin elbislerinde çok güzelmiş :) uğur getirsin sana hepsi insallah :) biran önce seninkilerde benimkilerde haber versinde heycan dan uyuyamayalım :) hehehe :) kazasız belasız atlatsak su gunleri ya. bi aksilik bi sey olmadan allahın izniyle.ekimde geliceklerini biliyorum ya şu eylülde bir bitmedi yaaa :))
merhaba arkadaşlar evet tanısma faslı bitti ve sıra nişana geldi haftaya nişanım var :)
darısı herkezlere inşalllah :)
canım hepsini birlikde yapıyoruz :) istenicek bi yüzük takılcak düğünüm kısmetse aralıkda olacağı için nişan işine hiç girmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?