- 7 Eylül 2017
- 237
- 240
Bu arada ne kadar süredir berabersiniz? Bakın öncelikle şunu tüm kızlarımız anlasın ''bu erkekler düğün olduktan, evlendikten sonra birer melek olmayacak. Emin olun şu anki tavırları neyse en iyi ihtimalle %25 daha olumsuz yönde değişecek. Yani siz sevgilinizin bu tavır ve muamelerine bir ömür boyu katlanabilecek misiniz onu düşünün bence evlenmeden önce.
Evlenmek kolay. Ancak onu sürdürebilmek önemli. Bakın burası 100 lerce pişman kadınla dolu. Çünkü hepsi evlenmeden önce işlerin ne yöne gideceğine doğru sinyalleri görmüşlerdi ama yine de evlendiler. Sonrası hüsran. Bundan dolayı, sinyalleri iyi yakalayın ve gelecekte neler olabileceği öngörüp ona göre kararlar verin.
7 yıl oldu birbirimizin hayatındayız.Ama ne yazık ki hiç olamamışız hayatlarımızda..
Ben belli ölçüdeki pişmanlıklarımı zaten yaşıyorum.Ama bir tık fazlasına tahammülüm de sabrımda yok.Hepiniz çok başka açılardan çok güzel yorumlar yaptınız çok teşekkür ederim..
Bu akşam konuşulması gereken herşeyi konuşmak bu işi nihayete erdirmek istiyorum inşallah