Kız İsteme of ne zor yaa !

emosderin

kuzucumveben
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2010
417
2
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar hepinize.daha önce bir konum vardı annem istemiyordu evlenmemi anne evresini kazasız belasız atlattım :) zorlada olsa ikna ettim onu ama bu önümüzdeki ay istemeye gelecekler ne yapıcam bilemiyorum.kıyafet ne giycem, nasıl olcak? :/ önce tanışmaya gelicekler,sonra istemeye sonra nişan.nişanı evde yapıcam bide nişan bohçasımı ne varmış off :( o nasıl oluyor hiç bilmiyorum.çok panigim ve heycanlıyım buda bende stres yaratıyor ya kafamçokkarıştı :enbuyukkk:

hayirli olsun canim, ilk tanisma olacaksa fazla abartili birsey giyme bence bi kumas pantolon üstüne bir buluz yeter sanirim sohbet edilir falan filan.. eyer ayni sehirlerde kalmiyorsaniz yemek verin yani tavuk pilav vs vs gibi hazirliklar yapin..., isteme olayinda güzel sik ama abartili olmiyan bi elbise alabilirsin dizlere kadar veya biraz diz üstü... ama agir olmasin :) ( isteme bendedede olmadi henüz ama benimde öbür ay sanirim :) bakalim insallah =)..) nisan icin evde oluyorsa bence uzun saten bir elbise secebilirsin yani zevkine göre... cok sade olma nisan cünkü :) , nisan bohcasi var evet damada, annesine babasina kardeslerine biseyler hazirlaniyor, havlu , tras seti vs vs... , mutluluklar diliyorum darisi benim basima :) :Saruboceq::Saruboceq: sormak istedigin biseyler varsa canim sorabilirsin.. insallah yardimci olabilmisimdir birazcik :)

evet cnm telaş yapma bi istemeye gelsinler zaten herşey aile arasında karşılıklı kararlar verilir kendini sıkma bu kadar :)

Bu arada hayırlı olsun :)

canlarım benım cok teşekkürederim desteklerinizi için :) ben kapalıyım tanışmaya geldıklerınde etek gömlek giymeyi düşünüyorum aslında nişandada takım yada abiye tarzı bişi ama evde olacak diyede çokda şatafatlı olmasın diyorum.buarada aynı şehirlerdeyiz ama yemek verme olaynı bende düşündüm de çay pastayla idare edilir dedim sonra :) şu bohça olayına girincede zaten tüylerim diken diken oluyor :) offf ! biran önce bitsede olsa herşey :)
canlarım benim bu telaşlar en güzelleri aslında biliyorum ama iste aksilik olur diyede korkmadan edemiyor insan.umarım hepimizin böyle güzel mutlu günleri olur ve bunları su an olduu gibi hep birlikde yaşarız :)
sizlere soracak danışcak çok şeyim olacak tabi.ben hala ne giyeceğime karar vermemişken görümcem olacak şanslı insanlar :P :) kıyafet bakmaya başlamışlar :) bu da beni stres yaptı :)

canlarım benım cok teşekkürederim desteklerinizi için :) ben kapalıyım tanışmaya geldıklerınde etek gömlek giymeyi düşünüyorum aslında nişandada takım yada abiye tarzı bişi ama evde olacak diyede çokda şatafatlı olmasın diyorum.buarada aynı şehirlerdeyiz ama yemek verme olaynı bende düşündüm de çay pastayla idare edilir dedim sonra :) şu bohça olayına girincede zaten tüylerim diken diken oluyor :) offf ! biran önce bitsede olsa herşey :)
canlarım benim bu telaşlar en güzelleri aslında biliyorum ama iste aksilik olur diyede korkmadan edemiyor insan.umarım hepimizin böyle güzel mutlu günleri olur ve bunları su an olduu gibi hep birlikde yaşarız :)
sizlere soracak danışcak çok şeyim olacak tabi.ben hala ne giyeceğime karar vermemişken görümcem olacak şanslı insanlar :P :) kıyafet bakmaya başlamışlar :) bu da beni stres yaptı :)

canim cay pasta iyi hosta yanina börel cörek filanda yapsaydiniz yani cokda az olmasin belki ac olurlar... =) yinede senin bilecegin bisi tabiki hehe..., kiyafetlerin uygun tanisma vs icin..., takma canim baksin onlar =) onlarda heyecanlaniyorlardir güzel görünelim falan ;) sende bakmaya basla canim... , benim kiyafet stressim bitti cok sükür , daha gelecekleri tarih belli degil nisan tarihi belli degil ama cok sükür hem isteme elbisem ayakkabilarim hemde nisan elbisem ayakkabilarim hazir..., isimi saglama alayim dedim sonra bulamam diye , istemem elbisem siyah beyaz altina sivri uclu siyah topuklu ayakkabi.., nisanligimda eflatun gögüs tarafi büzgülü tas dösemeli altina silver ayakkabi aldim acik =) bide geleceklerini bildirseler tam süper olacak :lepi: yemek , hazirlik derdine düsecem sade bide heyecan bilmiyorumkismile hehe , allah hepimize güzel günler göstersin... , aminnnnnn =)

senin elbislerinde çok güzelmiş :) uğur getirsin sana hepsi insallah :) biran önce seninkilerde benimkilerde haber versinde heycan dan uyuyamayalım :) hehehe :) kazasız belasız atlatsak su gunleri ya. bi aksilik bi sey olmadan allahın izniyle.ekimde geliceklerini biliyorum ya şu eylülde bir bitmedi yaaa :))

bencede sadece cayy olmaz bi pogaca börek yanina salata ne bileyim biseyler olsun bi pasta ya da tatli ikram edilebilir sadece cay az olur

senin elbislerinde çok güzelmiş :) uğur getirsin sana hepsi insallah :) biran önce seninkilerde benimkilerde haber versinde heycan dan uyuyamayalım :) hehehe :) kazasız belasız atlatsak su gunleri ya. bi aksilik bi sey olmadan allahın izniyle.ekimde geliceklerini biliyorum ya şu eylülde bir bitmedi yaaa :))

hehe insallah canim benim ,, hep dua ediyorum.. yarin sevgilimin yanina gidecegim ayni anda bir is görüsmem var cünkü orada.. bakalim konusacagim bu konuyu güzelce ins. yakinda gelirler :) allah hepimizin yüzünü güldürür ins. :nazar: :)

canlarım benim işte sonunda heycanlı bekleyişin ilk adımı atılıyor ve pazar günü tanışmaya geliyorlar :)
allahım heycandan elim ayağım tutmuyor :) ne yapcam yiyecek ne giyeceğim evi temizlicem felan çok stresliyim yetişmicek sanki :) neolur bana dua edin gelişmelerden haberdar edeceğim sizi :)

kuşum buldum seni :)
nasıl geçti anlat bakayım,detayları burdan öğreneyim.
ipoşta öpüyomuş teyzesini :)

kusummm :) kavustuk sonunda burdada :) ya heycandan bayılcaktım zaten orayı hıc anlatmıyım :) geldıler 8 kısı :))) neyse tanıstık sohbet felan cok beyenmısler benı sevmısler hersey dusundugumden daha guzel gectı pastama bayılmıslar :) bıdaha ıstıyorlarmıs :) onun dısında bişi olmadı kusum şimdi isteme için haber bekliyoruz hayırlısıyla bide onları atlattıkmı tamam dır :)

bebeğimi öp yerime teyzesi özledi onu :)

merhaba arkadaşlar evet tanısma faslı bitti ve sıra nişana geldi haftaya nişanım var :)
darısı herkezlere inşalllah :)

canım hepsini birlikde yapıyoruz :) istenicek bi yüzük takılcak düğünüm kısmetse aralıkda olacağı için nişan işine hiç girmiyoruz

[BHayırlısı olsun.Bi şekilde atlatılıyo,çok zor gerçekten.Beni istemeye geldiklerinde kurdeşen dökmüştüm stresten :bbo:[/B]

Back