- 24 Aralık 2020
- 442
- 512
- 18
- Konu Sahibi denizsonsuzlugu
-
Dur ben sorunu içimde yaşıyorum daha karşılarına grçip tek kelşme edip huzursuzluk çıkarmışlığım yokki sipariş no falan yazıyor ordan görünüyor sipariş tarihi saniyesine kadar hemdeNe zaman sipariş verildiği yazmaz ki irsaliye de ne alaka. Adı fiyatı falan yazar sipariş tarihi görümcenizin sipariş.kaydında yazar bir de özellikle kağıdın fotosunu yollatmalar sevgilinize çok çiğ hareketler değil mi yaa..
bu adam daha sevgiliniz sözlünüz bile değil girdiğiniz diyaloğa bakın ispat etmek için..hayır yani iş ciddiye binene kadar erkek arkadaşımın ailesinin hiçbir ferdi birşeyim olamaz benim bu ne acele isteme bile yok daha evvelde biri bahsetti görümce adayıyla bir sürü sorununuz olmuş daha şimdiden
Neyse öğrenmiş oldun bidaha yapmam gerektiğiniSordum x e sor (kardeşi) o bilşr anneme ne lazım dedi
Bende gittim sordum ne bileyim
Neye uzuluodunkı .Kendını bellı etmıs ıste .Ev esyası nıye alıosun guzel bır parfum al .Of anneler günü geliyor. Erkek arkadaşımın annesine hediye alayım dedim her sene alırım çaydannlık begendim çok güzel.
Neyse müstakbel görümceme gösterdim çaydanlığı bak dedim kendi anneme bunu aldım güzel mi senin annen sever mi dedim
Yok dedi
Hıııı ne alabilirim ki başka dedim fikir sordum gitti bana trendyoldan kazulet gibi tencereleri attı neyse dedim herhalde buna ihtiyaçları var neye ihtiyaçları varsa onu alayım.
Ama allah biliyor ya hiç içime sinmedi o tencereler ve almadım
Az önce erkek arkadasım fotoğraf attı bi baktım çaydanlık
Bak anneme gelmiş diyor
Müstakbel görümcem almış
E ben sordum kıza insan gibi
Ben aldım ya da ben alıcam diyebilirdi
Belkide benim fikrimi çaldı
Gerçekten buda konumu diyebilirsiniz ama felaket üzgünüm ya sinirlerim bozuldu ağlıyorum şuan
@denizsonsuzluğu konunda kaldığım her saniye başka bir tencere/tava setinin reklamı sayfama düştü..Ben de mi tava alsam acaba derken buldum kendimi
Trendyoldan reklam ücreti alacağım o zaman yapacak birsey yok..
Hayır yanlış bir düşünce tarzı annemden ayırmıyorum aynı şeyleri alıyorum aynı değeri veriyorum böyle birsey yokKuzum erkek arkadaşın senin annene hediye almak ..alacağı hediyeye karar vermek için bu kadar beynini yakıyor mu sence? Sana doğum gününde hediye alıyorlarsa sen de arar teşekkür edersin ,sevgilinin annesinin doğum gününde de hediyeni gönderirsin ..ama anneler günü farklı ..bak söyleyince bile ne kadar uzun sürüyor ;"sevgilimin annesi ".Hem kendi annenle sevgilinin annesi aynı kefede mi ? Sizi kendi annemden ayırmıyorum mesajı bence çok gereksiz ..Benim iki kızım var.Bir gün kızlarımdan biri evlense ve onun kayınvalidesinin evine gitsem ..gittiğimde görsem ki tencereden tavaya,çaydanlığına kızım bana anneler gününde ne aldıysa gitmiş bilmem kaç yıldır sevgilisinin annesine de aynısını almış çok bozulurdum.Hem de çok !
Sen çaydanlığı,rengini çok beğenmişsin ...bu yüzden hediye olarak vermek istiyorsun ..ama inan bana annen ve kayınvalidenin olaya bakış açısı aynı benimkisi gibidir ..41 yaşındayım baksan annenle yaşıtımHayır yanlış bir düşünce tarzı annemden ayırmıyorum aynı şeyleri alıyorum aynı değeri veriyorum böyle birsey yok
Annem tabiki daha değerli daha önemli ama çaydanlığın kalitesini beğendiğim için onada almak istedim bu kadar basit
O da az kurnaz değil biliyor musunuz erkek arkadasımda fena bynların hepsi kudurukSen çaydanlığı,rengini çok beğenmişsin ...bu yüzden hediye olarak vermek istiyorsun ..ama inan bana annen ve kayınvalidenin olaya bakış açısı aynı benimkisi gibidir ..41 yaşındayım baksan annenle yaşıtımbir de olayı dert etme ..büyük ihtimalle görümcenin sonradan sipariş verdiği çaydanlık da sana gönderdiği tencere seti de görümcenin çeyizine girecek. Erkek arkadaşın da da kardeşi ile olan ilişkinizi (bilmeden de olsa ) mikser gibi karıştırabilecek potansiyel var dikkat et ,bu potansiyeli gördüm ben çocukta
Bu görümceyle Allah yardımcın olsun tehlikeli kokular sezdim. Ama gözün korkmasın tanıdıkca sende kendine ve ilerdeki yuvana zarar gelmeyecek şekilde ayarlarsın kendini. Yaptığı şeylere nasıl karsılık vereceğini bulursun zamanla. Sadece herşeye hemen tepki vermemeye çalış ve gözlemle. Nişanlılıkta gözlem cok önemli benden sana tavsiyeOf anneler günü geliyor. Erkek arkadaşımın annesine hediye alayım dedim her sene alırım çaydannlık begendim çok güzel.
Neyse müstakbel görümceme gösterdim çaydanlığı bak dedim kendi anneme bunu aldım güzel mi senin annen sever mi dedim
Yok dedi
Hıııı ne alabilirim ki başka dedim fikir sordum gitti bana trendyoldan kazulet gibi tencereleri attı neyse dedim herhalde buna ihtiyaçları var neye ihtiyaçları varsa onu alayım.
Bak anneme gelmiş diyor
Müstakbel görümcem almış
Gerçekten buda konumu diyebilirsiniz ama felaket üzgünüm ya sinirlerim bozuldu ağlıyorum şuan
Sende çaydanlık alırsan Kızının aldığını kullanır, seninkini bir yere hediye götürürHayır şimdi gidicem yine çaydanlık alıcam bahane allahtan gösterdiğim çaydanlığın aynısını almamış
Anneme alırken sanada aldım çok begendim derim
Sizde ona doğum gününde hediye alabilirdiniz. Anneler gününde sevgilinin annesine hediye almak sanki kendini beğendirmeye çalışıyor gibi yanlış yerlere çekilebilir. Umarım ortada birsey yokken anne diye hitap etmiyorsunuzdur.3 yıldır birlikteyiz işte karşılıklı hediyeleşiyoruz mesele çaydanlık değil yaptığı kalleşlik
Ağlancak bişey yok kendini hiç üzme de görümcen fena yalnız ona göre hareket et bidaha da ona sorma hatta kendi hayatınla ilgili bişey de paylaşma şunu yapmak istiyorum şunu alıcam gibi şeyler böyle giderse birer birer o yapmış şekilde izlersin gibi geliyorOf anneler günü geliyor. Erkek arkadaşımın annesine hediye alayım dedim her sene alırım çaydannlık begendim çok güzel.
Yok dedi
Bak anneme gelmiş diyor
Müstakbel görümcem almış
Erkek arkadaşıma söyledim “beni karıştırmayı n aranızda halledin” dedibence erkek arkadaşına bi şey deme görümceye de mesafeli dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?