- Konu Sahibi denizsonsuzlugu
-
Ya ben gerizekalıyım sanırım empati yoksunu duygusuzun tekiyimDur abla ya hayattan soğudum zaten
Şu konuyu şurdan biri açmış olsa çok güzel yorumlar yapabilirdim güzelce konuşabilirdim ne bileyim
Ama insan kendisi olunca ne yapacağını bilemiyor sonra kötü olmakta istemiyorum öfkeliyim sinirliyim kırgınım hayır nasıl düzelecek şu içim
Ay evet o yaşalar da tehlikeli. Geç taze gelini görünce kıskançlık damarları çatır çatır çatlıyor hahajaYa da yaşına başına bakmaksızın kendini gelinle birmiş gibi tutandır
Bir arkadaşımım görümcesi 40 küsür yaşında iken, düğünde giymek için bayağı tarlatanlı bir abiye alıp gelin hanıma da ‘ay hangimiz gelin, karıştıracaklar o kadar güzel bir elbise aldım tacı da var’ demişti, arkadaşım da ‘merak etme ne yaparsan yap gelinle kimse karışamaz’ diye cevap vermiş, yaş 25 ti.
Yok erkek arkadaşıma sipariş kağıdının fotosunu attırdım 2 gün önce sipariş verilmiş ben önceden söylemiştim
Hayattan soğuyacak kadar önemli mi kv adayına alacağın hediyeyi görümcenin alması?Dur abla ya hayattan soğudum zaten
Şu konuyu şurdan biri açmış olsa çok güzel yorumlar yapabilirdim güzelce konuşabilirdim ne bileyim
Ama insan kendisi olunca ne yapacağını bilemiyor sonra kötü olmakta istemiyorum öfkeliyim sinirliyim kırgınım hayır nasıl düzelecek şu içim
Ben olsam arayıp bidahakine fikir iste benden benim fikrimi çalma derim terbiyesiz nasıl yüzüne bakacak smdiOf anneler günü geliyor. Erkek arkadaşımın annesine hediye alayım dedim her sene alırım çaydannlık begendim çok güzel.
Neyse müstakbel görümceme gösterdim çaydanlığı bak dedim kendi anneme bunu aldım güzel mi senin annen sever mi dedim
Yok dedi
Hıııı ne alabilirim ki başka dedim fikir sordum gitti bana trendyoldan kazulet gibi tencereleri attı neyse dedim herhalde buna ihtiyaçları var neye ihtiyaçları varsa onu alayım.
Ama allah biliyor ya hiç içime sinmedi o tencereler ve almadım
Az önce erkek arkadasım fotoğraf attı bi baktım çaydanlık
Bak anneme gelmiş diyor
Müstakbel görümcem almış
E ben sordum kıza insan gibi
Ben aldım ya da ben alıcam diyebilirdi
Belkide benim fikrimi çaldı
Gerçekten buda konumu diyebilirsiniz ama felaket üzgünüm ya sinirlerim bozuldu ağlıyorum şuan
aaa gorumceyle daha evlenmeden kavga edılırmı :))Ben olsam arayıp bidahakine fikir iste benden benim fikrimi çalma derim terbiyesiz nasıl yüzüne bakacak smdi
cuzdanda guzel sankı..Ben olsam sormam bunu mu alayim diye en fazla ne alsam hosuna gider neye ihtiyacı var der geçerim bir sey soylemezse giyim tarzina göre eşarp/fular tarzi bir sey alirdim
Mesela.annem anneanneme bir anneler gününde anne bluzu derler, ondan almisti. Ben okurken bir ara onda kaliyordum o zaman baktim cay tabağı yok, kahve fincani tabaklarini kullaniyor (eskiden simdiki gibi takimlar vs yokmuş ) bir paket cay tabağı almistim cok hosuna gitmisti :)
Yani eksigi ya da ihtiyaci neyse onu alin ya da hosuna gidecegini düşündüğünüz bir sey. Mesela biraz kokos bir tipse takı/yüzük de olabilir. Bütçeniz ne bilmiyorum broş da olabilir. Ha illa ev eşyası diyorsanız evlerinde yoksa kahve makinesi de alabilirsiniz hem caydanliktan daha asortik olur
Çaydanlik , tencere - tava Anneye hediye etmek için bence hiç uygun değil! Sanki Kadınlarımıza, Annelerimize bu zamana kadar mutfak, yemek, temizlik hep sendeydi aynen devam et der gibi bir şey oluyor..Of anneler günü geliyor. Erkek arkadaşımın annesine hediye alayım dedim her sene alırım çaydannlık begendim çok güzel.
Neyse müstakbel görümceme gösterdim çaydanlığı bak dedim kendi anneme bunu aldım güzel mi senin annen sever mi dedim
Yok dedi
Hıııı ne alabilirim ki başka dedim fikir sordum gitti bana trendyoldan kazulet gibi tencereleri attı neyse dedim herhalde buna ihtiyaçları var neye ihtiyaçları varsa onu alayım.
Ama allah biliyor ya hiç içime sinmedi o tencereler ve almadım
Az önce erkek arkadasım fotoğraf attı bi baktım çaydanlık
Bak anneme gelmiş diyor
Müstakbel görümcem almış
E ben sordum kıza insan gibi
Ben aldım ya da ben alıcam diyebilirdi
Belkide benim fikrimi çaldı
Gerçekten buda konumu diyebilirsiniz ama felaket üzgünüm ya sinirlerim bozuldu ağlıyorum şuan
En başta sorması hata benceaaa gorumceyle daha evlenmeden kavga edılırmı :))
Dİğer yüzünü çevirir bakar iki yüzlü şeytan çünküBen olsam arayıp bidahakine fikir iste benden benim fikrimi çalma derim terbiyesiz nasıl yüzüne bakacak smdi
Sen en başta hiç sormayacaktin bence keşke direk sevgiline sorsaydinDİğer yüzünü çevirir bakar iki yüzlü şeytan çünkü
Abla bende hoş bulmuyorum zatenÇaydanlik , tencere - tava Anneye hediye etmek için bence hiç uygun değil! Sanki Kadınlarımıza, Annelerimize bu zamana kadar mutfak, yemek, temizlik hep sendeydi aynen devam et der gibi bir şey oluyor..
En güzeli daha kişisel bir şey düşünebilirsiniz. Bütçeniz uygunsa hoş bir kolye, yüzük vs..Yada şık bir cüzdan, çanta alabilirsiniz.
Görümcenizin yaptiğına ne üzülün ne takın. Klasik görümcelik yapmaya çalışmış.
Beni kandkrdı çaydanlık alma bak tencere istiyordu omun beğendiğini atarım dedi aa tamam o zamana at dedim gitmiş bana tencere takımı atmış alacaktım ama gerçekten bende sevmem öyle kap kacak tencere tabak samimi söylüyorumNormalde anneler gününde ev eşyası alınmasına karşıyım fakat siz gidip o çaydanlığı alın. Sevgilinizin yanında verin ablamda çaydanlık almış söylemiştim diyecektir erkek arkadaşınız. Sizde hay Allah ablana görüntülü arayıp göstermişti halbuki çaydanlık alacağımı ama o şu tencereyi (fotoğrafını gösterin) al dedi. O tencerenin yorumları iyi değildi o yüzden bende ilk beğendiğimden caymayayım dedim çaydanlığı aldım Ayrıca ablan aldı demeden önce ben almıştım telefonla anlatmam uzun olur diye söyleyemedim sana da diyeceksiniz.
Not: keşke bu kadar çabuk kaynaşmasaydınız.
Sordum x e sor (kardeşi) o bilşr anneme ne lazım dediSen en başta hiç sormayacaktin bence keşke direk sevgiline sorsaydin
Niye herkes olaya ablası olarak bakmışSor kuzum, sor ki iyice yüzgöz olun.
Çaydanlığı al eline, diğer elini de beline koy,
sonra hesap sor görümcene.
Belli ki yüreğin soğumayacak başka türlü.
Ardından da ağlamaklı bir şekilde sevgiline;
‘Ablan benim hediye fikrimi çaldı aşkıımmm, çok kırıldım’ diye dertlen tam olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?