- 24 Aralık 2020
- 442
- 512
- 18
- Konu Sahibi denizsonsuzlugu
**Son durum 11.sayfada **
anneler günü geliyor. Erkek arkadaşımın annesine hediye alayım dedim her sene alırım çaydannlık begendim çok güzel.
Neyse müstakbel görümceme gösterdim çaydanlığı bak dedim kendi anneme bunu aldım güzel mi senin annen sever mi dedim
Yok dedi
Hıııı ne alabilirim ki başka dedim fikir sordum gitti bana trendyoldan kazulet gibi tencereleri attı neyse dedim herhalde buna ihtiyaçları var neye ihtiyaçları varsa onu alayım.
Ama allah biliyor ya hiç içime sinmedi o tencereler ve almadım
Az önce erkek arkadasım fotoğraf attı bi baktım çaydanlık
Bak anneme gelmiş diyor
Müstakbel görümcem almış
E ben sordum kıza insan gibi
Ben aldım ya da ben alıcam diyebilirdi
Belkide benim fikrimi çaldı
Gerçekten buda konumu diyebilirsiniz ama felaket üzgünüm ya sinirlerim bozuldu ağlıyorum şuan
anneler günü geliyor. Erkek arkadaşımın annesine hediye alayım dedim her sene alırım çaydannlık begendim çok güzel.
Neyse müstakbel görümceme gösterdim çaydanlığı bak dedim kendi anneme bunu aldım güzel mi senin annen sever mi dedim
Yok dedi
Hıııı ne alabilirim ki başka dedim fikir sordum gitti bana trendyoldan kazulet gibi tencereleri attı neyse dedim herhalde buna ihtiyaçları var neye ihtiyaçları varsa onu alayım.
Ama allah biliyor ya hiç içime sinmedi o tencereler ve almadım
Az önce erkek arkadasım fotoğraf attı bi baktım çaydanlık
Bak anneme gelmiş diyor
Müstakbel görümcem almış
E ben sordum kıza insan gibi
Ben aldım ya da ben alıcam diyebilirdi
Belkide benim fikrimi çaldı
Gerçekten buda konumu diyebilirsiniz ama felaket üzgünüm ya sinirlerim bozuldu ağlıyorum şuan
Son düzenleme: