Of bu iliski derdi...

Mystery439

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
22
6
28
Selamlar
Bu defa biraz psikolojik tavsiye almak manigiyla bir seyler sorucam sizlere
19 yasindayim henuz bana uyan birini bulamadim. Universitedeki ortamimda da karsima cikmadi ilk yilimda
Simdi ikinci sinifa geciyorum.. Bazen sonsuza dek yalniz kalicam ban uygun bir insan asla karsima cikmicak yasim ilerlicek uni biticek ben hala.... gibi yalnizlik dusuncelerine kapiliyorum. Sacma ve gereksiz farkindayim ama elde degil. Sanirim biraz aceleci davraniyorum... Ya da hep etrafindaki iliskileri kiskanmaktan midir acaba? Sizce kendimi nasil rahatlatabilirim?? Belki benim gibi hiissedenler vardir...
Nedir sizce ilaci? Cunku cidden yipratiyorum kendimi.

ilişki kuramıyorum, yanlızım, yanlız ölecem diye psikolojik tavsiye almayı düşünmek için çok küçük bir yaştasın. daha 19 ya çoğumuz da bu durum bu şekilde dur bakalım daha neler çıkar karşına bu şekilde düşünürsen çok yanlış kişilere aldanırsın

kendimden örnek vereyim. lise ünivertiste yıllarımda sadece ileride meslek sahibi olacağıma odaklandım. isteyerek ve bilerek ilişki istemedim. okul bitti atandım. ve 24 yaşımda eşimi buldum.. çok şükür mutluyum

günümüze uymasa da dert etme. okuluna ve mesleğine odaklan.

Derslerine odaklan derim canim su asamada
Cok sukur erkek kitligi yok elbet bulursun

Etrafınızda mıç mıç çiftleri görüyorsunuz, ondan böyle kuruntulara kapılıyorsunuz.
vakti gelince olur..İllaki olmak zorunda değil şu yaşta..

19 ne ki kız sıkma kendini.

Onun yerine güzel vakit geçirmeye odaklan derim. Sosyalleş , gez toz. Çoğu sevgili adayı arkadaşın arkadaşı ya da gittiğin ortamlarda tanıştığın biri oluyor zaten :)

Ya olsaydı da dert bitmezdi burda farklı konu acardın sevgilim şöyle böyle die
Boşver sen derslere yoğunlaş

okulu bitirmek ilk hedefiniz olsun 19 yaş yalnızlık bunalımı için erken bir yaş gibi :)

İyi de bunda dert edilecek ne var ki canım?

Daha 19 yaşındasın. Bende ilk ilişkime 19 yaşımdayken başlamıştım hiç de dert etmemiştim o zamana kadar:)
Hatta öyle ki arkadaş grubum biraz kısmetsizdi, çoğunun üniversite boyunca öyle düzenli bir ilişkisi olmadı. Hiç de dert etmiyorlardı. Hatta şimdi bende yalnızım, birbirimizle dalga geçeriz "ne lanetli bir grubuz hepimiz evde kalacağız galiba" diye

Gezmene, eğlenmene ve en önemlisi derslerine odaklan şimdi. Böyle "sevgili bulamadım", "ay neden yalnızım", "ama işte x kişisinin ne güzel ilişkisi var" diye diye ömür geçmez. Bir bakmışsın seninde çok sevdiğin ve sevildiğin bir ilişkin olmuş. Genelde beklemediğin anlarda olur zaten bu tür şeyler :)

tvlerdeki diziler, erkenliğe girer girmez sevgili yapanlar kişiler yüzünden bu hale geliyor toplumumuz.. aşık olmanı anlarım ama bu yaşta nedir evlilik telaşı..

yaşın çok küçük daha..amaçların hedeflerin olsun.. bu yaşında birini tanısan evlensen 22 yaşında bir çocuğun olsa dahamı mutlu olacaksın?
neden kendi ayakları üzerinde duran bir kadın olmak istemiyorsun?
güçlü kendi ayakları üzerinde duran kadınların yanındada kendi gibi insanlar vardır..
kendinize değer verin.. okuyun.. meslek sahibi olun.. evlilik kinci planda olan birşey..

Hangi bolumde okuyosun

Hangi bolumde okuyosun. Acaba kiz cogunlugu oldugu bir bolumde mi okuyosun.
Derdin bana tanidik geldi ben de ara ara boyle hissetmiyor degilim. Aradigimi bulamadim:) ve bolumum kiz cogunluklu belki ondandir

üniversite yaşamında herkesi gezip tozarken görünce insan hevesleniyr.çıkar merak etme daha bitmiş değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…