hahhah degil mikavgan olmaz tabi, kocanı gördüğün yokki bacım :)
konustum tabiii konusmazmiyim iki uc gun yag cekiyo o kadarOtur karşına al konuş. Böyle evlilik mi olur? Evliliğinizin 35. yılında gibi davranıyor!
Elimi ayagimi herseyden cektigim oldu basip ailemin yanina bir ay gittigim oldu nisanliyken uzaktaydik zaten bilemedim ki boyle olcagini ...burnunu sürttttt..nasıl yaparsın bilmem ama onun kafasına dank ettir konuşmayla olmuyosa...nişanlıykende bu kadar ilgisizmiydi bari
dedim tabi ki.. yukari da sabah 5 lere 6 lara kadar disarida demisim yanlis anlasilma olmasin hergun degil spor amacli basket oynamaya hafta da iki gun gittigin de hergun olsa kiyamet koparirim gittigi ortami biliyorum ve de oraya gittiginden eminim boyle muhabbeti olan arkadaslar varsa ve bunu astilarsa bana da anlatsinlar diye soyluyorum2,5 yıldır süregelen birşey eşinde de alışkanlık olmuş.
Nasıl da karım da memnun bekarlık gibi eski hayatıma devam edeyim demiş.
Şimdiye kadar hiç mi demediniz..?
Maşallah senden çok arkadaşlarını görüyor.
hazır ev
yemek önünde
eş isterse yanında
kıyafetler temiz pak
adam yolu bulmuş valla.
birşeyler eksik demişsin evet o da ; KOCAN
Tepki vermekte biraz daha geç kalırsanız eve bi üçüncü aranıyor diye ikinizden birinin ilan vermesi yakındır.
hayir 32 yasin da isin de gucun de bi insan akli basin da bana karsi da ne bir kotu davranmasi ne kisitlamasi yokalakasız olacak ama 25yaşından küçük mü eşiniz. çünkü böylesi konularda erkeklerin yaşı hep küçük çıkıyor. istisnalar hariç
görücü usulü mü evlendiniz?kizlar ben de bi koca var dusunun ki sabah 5 lere 6 lara kadar mac izleyip aksam uzeri uyanip isine giden sadece kendini dusunen balik tutmaya gider hafta da iki gun geceleri arkadaslariyla baskete giden sabah 4 de 5 de eve gelen.. Umursamaz benim karimin bir yere gittigi yok ya da ne bileyim beraber birsey yaptigimzi bisey yok diye dusunmeyen evle alakali hic biseyle ilgilenmeyen.. ev de eksikgi yoklugu hayatta takip etmeyen sorumsuz bi koca... haftanin 7 gunu calisiyo adam deli oluyorum bi fikir verin nasil adam olcak bu ya da nasil adam edicem ben bunu 2.5 senelik evliyiz henuz hic bi kavgamiz olmadi cok sukur ama biseyler eksik ne yapmaliyim..
hayir uc sene beraberdik ama farkli sehirlerdeydikgörücü usulü mü evlendiniz?
farklı şehirlerde olduğunuz için yeterince tanıyamadınız belki de..hayir uc sene beraberdik ama farkli sehirlerdeydik